Boek online of bel 0547 - 36 40 80
Bewaarlijst0

Domaine de Labeiller

Ardèche, Frankrijk

Voordelen
  • Vissen in privémeer
  • Beroemde Pont d'Arc op 25 km afstand
  • Kano-kayak uitstappen op de Cèze
  • Uitdagend zwembad met spectaculaire glijbaan
  • Vriendelijke ambiance
  • Grootte 8 ha
  • Aantal plaatsen 200
  • Afstand v.a. Utrecht 1110 km
  • St. Victor 800 m
  • Sant Ambroix 4 km
  • Alès 22 km
  • Luchthaven Montpellier 101 km
Terug naar zoekresultatenBeschikbaarheid & Prijzen
----

Hoe hebben vakantiegangers Camping Domaine de Labeiller beoordeeld?

8.6

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 10 september 2014.

Hele leuke vakantieVroege aankomst was geen probleem(was er al om half 10 en de mensen van rent-a-tent wilden hun schema van die dag omgooien om ons al in de tent te laten) Super! Konden half11 de tent in.
Alles was keurig schoon, en compleet.
De bedden waren afschuwelijk.
Op 1/3 en 2/3 van het bed zat een dwarsbalk en ( misschien omdat t eind van het seizoen was) het matras was super dun waardoor de balken enorm voelbaar waren door het matras heen.
Verder was de camping leuk, veel groen, mooi zwembad met ligbedden, wel koud water!! Sanitair goed schoon.
In de omgeving ook leuke dingen te doen.
Waardering algemeen8
Ligging9
Sanitair9
Eetgelegenheid9
Kindvriendelijkheid9
Zwemplezier9
Waardering algemeen8
Accommodatie8
8.7

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 8 september 2014.

Ons fantastische verblijf op camping labeillerWe hebben een ontzettend fijne vakantie gehad in st Victor de Malcap op camping Labeiller.
De tent was van alle gemakken voorzien. Wat een genot, die grote koelkast met vriezer. Die was een 10+ waard.
De tent zelf is ook fijn, de plek die we hadden was geweldig groot(daar wil ik jullie nog voor bedanken, hadden goed rekening gehouden met een verzoek die ik ingediend had)
De rust op deze camping viel erg op s'avonds na 11 uur was het stil. Heerlijk
De camping is schoon, douches werden goed schoongemaakt, de camping is gewoon in een woord geweldig. Heerlijk relaxte vakantie gehad, wat een geweldig zwembad en erg goed onderhouden en schoon!!! De kinderen hebben zich ook goed vermaakt, er waren nog wat jongelui van andere rent a tent mensen. Nogmaals het is een geweldige vakantie geweest en kunnen er weer een tijd op teren.
Minpunten heb ik niet!!
Waardering algemeen9
Ligging8
Sanitair8
Eetgelegenheid-
Kindvriendelijkheid9
Zwemplezier9
Waardering algemeen9
Accommodatie9
8.1

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 6 september 2014.

Absoluut een **** camping !Nog nooit "gekampeerd" maar de kinderen wilden het graag een keer proberen en het is niet tegengevallen !
De tent was zeer netjes met alle voorzieningen aanwezig zoals beschreven, hartelijke ontvangst door het koppel van Tentsetters, een pluspunt ! Mooie camping, goed onderhouden sanitair, mooi zwembad voor kinderen.
Kortom, wij hebben ons prima geamuseerd !
Waardering algemeen9
Ligging7
Sanitair9
Eetgelegenheid7
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier8
Waardering algemeen9
Accommodatie8
7.9

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 5 september 2014.

Heerlijk genoten.Mooie omgeving. Camping eigenaren waren erg aardig en spraken zelfs een woordje Nederlands. Eind van het seizoen dus de camping was redelijk leeg. Mooi zwembad voor jong en oud. Zitten alleen wel veel wespen wat helaas ook steken heeft opgeleverd. Ook muggen zijn er erg veel. Bij de apotheek hebben ze hier goede spullen voor. Zowel voor ervoor als erna.
Waardering algemeen8
Ligging8
Sanitair7
Eetgelegenheid7
Kindvriendelijkheid7
Zwemplezier9
Waardering algemeen8
Accommodatie9
9.1

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 4 september 2014.

Fantastische vakantieNa een flinke reis kwamen we aan bij camping domain de labeiller. De raampjes van de auto stonden open en we konden de uitnodigende geluiden op de parkeerplaats al horen, kinderen in het zwembad klinkt iedereen toch als muziek in de oren?
We werden gastvrij ontvangen door het echtpaar wat voor tentsetters de hele zomer op de camping verbleef.
we konden direct in de tent terecht die op een heerlijk ruime plaats stond en eenmaal uitgepakt hebben de kinderen de camping verkend. Conclusie was dat het zwembad "vetgaaf" was en het sanitair schoon en netjes.
Bij de receptie waren de mensen vriendelijk en spraken wat Nederlands.
De twee weken vlogen voorbij en voor we het wisten reden we terug naar Nederland.
We kijken terug op een fantastische vakantie.
Waardering algemeen10
Ligging8
Sanitair8
Eetgelegenheid7
Kindvriendelijkheid10
Zwemplezier10
Waardering algemeen10
Accommodatie10
7.0

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 4 september 2014.

Domaine de labeillerCamping was goed, alleen jammer dat de caming eind augustus dicht gaat, dat wij de laaste 2 weken bijna geen mensen hadden in onze staat, dus weinig contacten.

De contachten met Rent a tent op de capimg vond ik minder, weing aanspraak, wisten nog niet veel van de omgeving. kwamen nooi lang eb hoe gaat het enz

Verder vond ik het slecht dat wij 20 euro moesten betalen omdat wij laat weg gingen. wij gaan aan vaak met andere organisaties waar wij altijd laat vetrokken, maar nog nooit geld voor te gevn, dit vond wel niet klantvriedelijk.
Waardering algemeen8
Ligging7
Sanitair6
Eetgelegenheid6
Kindvriendelijkheid6
Zwemplezier8
Waardering algemeen8
Accommodatie7
8.1

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 1 september 2014.

Heerlijke vakantie in perfecte tent op mooie campingWij (1 ouder met 2 kinderen (12+13)) hebben een heerlijke vakantie gehad op deze camping. Ruime schaduwrijke plaatsen, grote tent en een groot zwembad gecombineerd met mooi weer in een mooie omgeving maakten het plaatje compleet. Ons verblijf was eind van het seizoen waardoor de camping relatief rustig was. Dit had als voordeel dat er altijd voldoende plek was bij het zwembad en bij de sanitair gebouwen. Campingfaciliteiten waren voldoende, goed en schoon. Kom graag een keer weer.
Waardering algemeen8
Ligging9
Sanitair8
Eetgelegenheid7
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier9
Waardering algemeen8
Accommodatie8
9.5

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 1 september 2014.

Heerlijke vakantie!!Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met kinderen in de leeftijd van 10,11 en 14 jaar.ze hebben zich prima vermaakt en zeker het zwembad was top!! De gastheer en gastvrouw zijn geweldig.mooie tenten zeker volgend jaar weer met rent a tent!!
Waardering algemeen10
Ligging10
Sanitair9
Eetgelegenheid10
Kindvriendelijkheid7
Zwemplezier10
Waardering algemeen10
Accommodatie10
7.9

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 1 september 2014.

Heerlijke tijd gehad!Camping was mooi groen met ruime plekken. Zwembad was top met veel ligbedden en voor alle leeftijden fun ( 2, 7,9). Fijn dat je in het zwembad met je opblaaskrokodil kunt zwemmen. Afhaal eten prima, pizza's heerlijk en schepijsjes. Het sanitair altijd schoon! Omgeving ook prachtig met veel activiteiten om te ondernemen. Alles op korte afstand van de camping.
Waardering algemeen8
Ligging8
Sanitair9
Eetgelegenheid7
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier8
Waardering algemeen8
Accommodatie7
7.3

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 31 augustus 2014.

Op slapen na fijne vakantieOver het algemeen goed, ook de tent. Enkele opmerkingen over de tent:m.n. het 2-p. bed was in 1 woord waardeloos. Het stond ongelijk, we lagen 11 nachtenlang in een deuk maar niet van het lachen; we zakten gewoon naar elkaar toe omdat het schuimmatras in het midden een ernstige deuk vertoonde. Daardoor voelden we ook de dwarsbalkjes onder de spiraalmatras constant tegen onze heupen en schouders. Ondanks alle medewerking van het Tentsettersechtpaar lukte het maar deels om deze vervelende zaken op te lossen.Er waren geen aparte dames- en herentoiletten op de camping en de wc's hadden geen wc-bril zodat je op de vieze rand moest zitten. Douches waren redelijk goed. Verder fijne camping, het Tentsettersechtpaar was zeer welwillend en behulpzaam. Ons petje af voor hen !!
Waardering algemeen7
Ligging8
Sanitair5
Eetgelegenheid7
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier9
Waardering algemeen7
Accommodatie7