Boek online of bel 0547 - 36 40 80
Bewaarlijst0

Woferlgut

Salzburgerland, Oostenrijk

Voordelen
  • Veel sportactiviteiten
  • Zwemmen in meer of zwembad
  • Golfavontuur voor het hele gezin
  • Privé-fitnessruimte
  • Indoor-kinderland
  • Grootte 7 ha
  • Aantal plaatsen 300
  • Afstand v.a. Utrecht 980 km
  • Centrum Bruck 1 km
  • Kaprun 7 km
  • Salzburg 90 km
Terug naar zoekresultatenBeschikbaarheid & Prijzen
----

Hoe hebben vakantiegangers Camping Woferlgut beoordeeld?

7.7

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Juli 2014.
Beoordeling geplaatst op 9 september 2014.

Sportieve campingSlechts 3 nachten op deze camping geweest eind juli (op doorreis naar Slovenie) waarvan de helft in de regen maar ondanks dat een goede indruk gekregen van deze mooie camping. Vooral het zwemmeer en de ligweide zijn ruim en mooi, zwembad is echter erg klein. Diverse sportvelden en mini midgetgolf baan geven deze camping een sportief karakter. Ook in de omgeving is van alles te doen. Een nadeel aan deze camping vond ik de drukke weg erlangs van Zell am See naar Grossglockner die je overal hoorde en de elektriciteitsmasten die best ook lawaai maakten.
Waardering algemeen8
Ligging6
Sanitair7
Eetgelegenheid-
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier9
Waardering algemeen8
Accommodatie8
7.0

-Jong (echt)paar
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 5 september 2014.

Leuke vakantieEen leuke vakantie op een mooie camping.

Los van het weer, wat niet geheel perfect was erg genoten van Oostenrijk.

Plus was de mooie camping met echt net sanitair.

Min waren de bedden welke niet echt lekker lagen en ook niet te koppelen waren. Dus voor stellen niet echt erg romantis.
Tevens een tent als een safari tent pal achter de minigolfbaan welke tot twaalf uur verlicht blijft of naast de kinderspeelplaats is niet handig. Wegens het enkele doek was de tent goed verlicht binnen en niet echt geluid werend.

Over het algemeen wel te spreken over de locatie en voorzienig.

Krijgt een 6,5
Waardering algemeen7
Ligging5
Sanitair8
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid-
Zwemplezier-
Waardering algemeen7
Accommodatie7
8.6

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 4 september 2014.

Heerlijke gezinscamping in een mooie omgevingDe camping en de accommodatie voldeden prima aan onze verwachtingen. Leuke kinderclub met veel activiteiten.
Waardering algemeen8
Ligging9
Sanitair10
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid10
Zwemplezier7
Waardering algemeen8
Accommodatie9
10

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 30 augustus 2014.

Mooie campingMooie, goed verzorgde camping.
Vriendelijk echtpaar bij aankomst en vertrek.
Met mooi weer misschien nog weleens terug
Waardering algemeen10
Ligging10
Sanitair10
Eetgelegenheid-
Kindvriendelijkheid10
Zwemplezier10
Waardering algemeen10
Accommodatie10
8.3

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 28 augustus 2014.

Fijne vakantieOndanks het weer (veel regen) hebben we een mooie vakantie gehad. De tent was prima, het kacheltje zeer welkom 's avonds. Mooie camping met schoon en goed sanitair. Er wordt zeer veel georganiseerd.
Waardering algemeen8
Ligging9
Sanitair9
Eetgelegenheid-
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier8
Waardering algemeen8
Accommodatie8
8.4

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 28 augustus 2014.

Mooi camping2 weken met veel plezier verbracht in een Safari-tent. Ondanks het slechte weer hebben we ons prima vermaakt en we komen zeker nog een keer terug.
Waardering algemeen8
Ligging8
Sanitair9
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid9
Zwemplezier8
Waardering algemeen8
Accommodatie9
8.3

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 27 augustus 2014.

Leuke vakantie, jammer van het weerWe hebben een leuke vakantie gehad. Helaas zat het weer niet mee, maar we hebben toch voldoende kunnen doen. De camping ziet er verzorgd uit en de toiletgebouwen worden goed schoongemaakt.

De kinderen hebben zich vermaakt met het animatieteam en het kindertreintje vonden ze geweldig.

Wel jammer dat de autoweg direct langs de camping.
Waardering algemeen8
Ligging7
Sanitair9
Eetgelegenheid9
Kindvriendelijkheid9
Zwemplezier8
Waardering algemeen8
Accommodatie8
8.0

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 27 augustus 2014.

Camping woferlgutDe camping is goed bevallen er is genoeg te doen.Ook in de buurt is er genoeg te doen.De SAFARI TENT is ons zeer tegen gevallen, geen afgesloten slaap cabines, de tent was op 10 plaatsen lek en er is bijna geen opberg ruimte en we konden ook niks langs de kanten zetten want als het regende dan liep aan alle kanten de tent vol water, en dan staan je ook nog op vlonders, dus normaal kan je dus geen water in je tent krijgen dus dat was een afknapper. Wij hebben ook extra betaald om naast elkaar te staan met familie dat had ook niet gehoeven want er waren maar 5 tenten die stonden allemaal naast en tegenover elkaar. dat hadden ze ook moeten melden toen wij gingen boeken. Dan hadden wij niks extra betaald.
Waardering algemeen8
Ligging8
Sanitair8
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier8
Waardering algemeen8
Accommodatie8
8.8

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Juli 2014.
Beoordeling geplaatst op 26 augustus 2014.

Vrijheid, rust, heerlijk!Onze vakantie op de camping was heerlijk! Goed verzorgde camping. Mooie plek! Heerlijk weer. Mooie camping met veel leuke dingen te doen in de omgeving. Leuk zwemmeer bij de camping met top speeltuin voor kinderen tot 10 jaar.
Fijne ontvangst!
Waardering algemeen9
Ligging9
Sanitair9
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier9
Waardering algemeen9
Accommodatie9
7.0

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 26 augustus 2014.

Redelijke campingOp zich mooie camping. Helaas was de kinderanimatie vooral ingesteld op kinderen tot ca. 6 jaar. Ook het verzorgen van dieren was minimaal en in de speeltuin moest voor een aantal zaken betaald worden. Verder was het sanitair niet altijd schoon.
Waardering algemeen7
Ligging7
Sanitair7
Eetgelegenheid-
Kindvriendelijkheid6
Zwemplezier7
Waardering algemeen7
Accommodatie8