We Love Camping
Boek online of bel 0547 - 36 40 80
Bewaarlijst0

Woferlgut

Salzburgerland, Oostenrijk

Voordelen
  • Veel sportactiviteiten
  • Zwemmen in meer of zwembad
  • Golfavontuur voor het hele gezin
  • Privé-fitnessruimte
  • Indoor-kinderland
  • Groote 7 ha
  • Aantal plaatsen 300
  • Afstand v.a. Utrecht 980 km
  • Centrum Bruck 1 km
  • Kaprun 7 km
  • Salzburg 90 km
Terug naar zoekresultatenBeschikbaarheid & Prijzen
----

Hoe hebben vakantiegangers Camping Woferlgut beoordeeld?

7.9

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2013.
Beoordeling geplaatst op 23 oktober 2013.

Heerlijke camping, mooie tent!Prima, mooie verzorgde tent, mooie camping en leuke omgeving.
Waardering algemeen8
Ligging8
Sanitair8
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier7
Waardering algemeen8
Accommodatie8
7.3

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Juli/Augustus 2013.
Beoordeling geplaatst op 23 oktober 2013.

Gezellige drukte!De tent was prima in orde, verzorgd en netjes. Vriendelijke ontvangst!
Veel wisseling van campinggasten. Straatjes druk doordat iedereen zijn auto voor de tent kan zetten.
Mooi zwemmeer en leuke activiteiten voor de kinderen. Zwembad is te klein voor het aantal gasten. Goed eten bij het restaurant.
Sanitair wisselend schoon.
Campingwinkeltje is klein en relatief duur.
Mooie omgeving met veel mogelijkheden!

Waardering algemeen7
Ligging7
Sanitair6
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier8
Waardering algemeen7
Accommodatie7
8.4

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2013.
Beoordeling geplaatst op 22 oktober 2013.

HeroischHeroïsche periode. De mannen van onze twee gezinnen kwamen fietsend vanuit Nederland naar oostenrijk 1312 km en veel jongensboek verhalen. Slecht weer, Dus veel uitstapjes. Een raftingtocht waarbij de rivier zo tegenwerkte dat we met 9 mensen op een rotsje midden in de rivier terecht kwamen. De instructeur met angstige oogjes bekennend dat dit niet de bedoeling was. dan onze hicking tocht met bepakking, 4 kids slaapzakken en ruim 60 pannenkoeken. Start op 700 m, 5 uur berg opwaarts in de regen, en de wolken, maar plotseling was daar de warme gleiwitzerhutte 2176 m. De volgende dag sneeuw vlakbij en een prachtig uitzicht. 5 uur naar beneden lopen, kids vonden het prachtig. We hebben er een militaire operatie van gemaakt. Wij kregen complimenten van de rat beheerders dat we zo veel lol hadden want er waren al mensen eerder vertrokken vanwege het slechte weer. En wij blij dat tony en beatrice goed op onze tent paste als we op pad waren. Kortom een heroïsche vakantie rat bedank!
Waardering algemeen9
Ligging7
Sanitair10
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid7
Zwemplezier8
Waardering algemeen9
Accommodatie9
8.8

-Anders
Op vakantie in Augustus 2013.
Beoordeling geplaatst op 22 oktober 2013.

Een heerlijke vakantieHet was allemaal goed geregeld.
Afspraken waren nagekomen.
We hadden dus de plek waar we graag wilden staan.
Waardering algemeen9
Ligging10
Sanitair9
Eetgelegenheid9
Kindvriendelijkheid9
Zwemplezier7
8.1

-Senioren (echt)paar
Op vakantie in Juni 2013.
Beoordeling geplaatst op 21 oktober 2013.

Fantastische vakantie uitmuntendWij zijn op camping woferlgut geweest in Oostenrijk 1 woord een geweldige camping voor ons, (echtpaar 55+.) Super schoon. sanitair kan niet beter en ook super schoon.
Wij hebben veel gewandeld, genoeg te doen in de omgeving.
Heel mooi meer in Zell am Zee, kun je heen wandelen of op de fiets. Wij zijn ook naar de Sigmund Thun Klamm geweest.
Prachtig hierna nog om het meer gewandeld.
Waardering algemeen9
Ligging8
Sanitair10
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid6
Zwemplezier7
Waardering algemeen9
Accommodatie8
7.6

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Augustus 2013.
Beoordeling geplaatst op 21 oktober 2013.

Heerlijke vakantieVerzorgde en nette camping. De tent was schoon en de matrassen waren voor een huurtent erg goed.De inventaris was erg verzorgd. Zelfs een kleine diepvries was aanwezig. De verwarming was welkom want het was 's avonds koud. Het echtpaar had zelfs kussens voor de tuinstoelen te huur. Wat tegenviel was de zwemvijver. We hadden niet de behoefte om daar in te gaan zwemmen. De kano's die er lagen waren ook kapot. In de omgeving was genoeg te doen. Onze kinderen misten de leuke stadjes om te winkelen.
Waardering algemeen8
Ligging7
Sanitair8
Eetgelegenheid-
Kindvriendelijkheid7
Zwemplezier6
Waardering algemeen8
Accommodatie9
7.8

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2013.
Beoordeling geplaatst op 21 oktober 2013.

Heerlijke actieve vakantieWe hebben genoten, veel van de omgeving gezien.
Waardering algemeen8
Ligging8
Sanitair7
Eetgelegenheid7
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier7
Waardering algemeen8
Accommodatie9
8.4

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Juli 2013.
Beoordeling geplaatst op 21 oktober 2013.

Top ervaring met rent-a-tentVoor het eerst eens niet met eigen vouwwagen. Een geweldige ervaring. Alles stond klaar en zag er piekfijn uit. Ook verrassend was de hartelijke ontvangst door Tonnie en Beatrice. Bakje koffie of fris en tips over de camping en omgeving. De vakantie voor ons was te kort om alle mooie dingen te doen of te bekijken. Maar we hebben genoten van de tent van Rent-a-tent.
Waardering algemeen8
Ligging7
Sanitair9
Eetgelegenheid9
Kindvriendelijkheid-
Zwemplezier9
Waardering algemeen8
Accommodatie9
9.9

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Juli/Augustus 2013.
Beoordeling geplaatst op 5 oktober 2013.

Wederom een super vakantie op camping woferlgutGoed.

In 2011 zijn we ook al op Woferlgut geweest en we vonden het nu nog beter, mede gesteund door het prachtige weer!!!
Waardering algemeen10
Ligging10
Sanitair10
Eetgelegenheid10
Kindvriendelijkheid10
Zwemplezier9
Waardering algemeen10
Accommodatie10
8.5

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2013.
Beoordeling geplaatst op 9 september 2013.

Onze 1e vakantie in een tent smaakt naar meer!!We hebben 2 weken met veel plezier gekampeerd in een mooie, nieuwe bungalowtent die inderdaad van alle gemakken voorzien is. Camping Woferlgut is een fantastische camping om met kinderen vakantie te vieren: rustige sfeer, speeltoestellen, leuke kids club, mooi zwemmeer.
Klein, simpel zwembad op de camping maar erg leuk zwembad op loopafstand van de camping.
Schoon, luxe sanitair: ook niet onbelangrijk!
De naastgelegen autoweg hoor je goed, maar dit hebben wij niet als storend ervaren.
Waardering algemeen9
Ligging8
Sanitair9
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier8
Waardering algemeen9
Accommodatie9