Boek online of bel 0547 - 36 40 80
Bewaarlijst0

Woferlgut

Salzburgerland, Oostenrijk

Voordelen
  • Veel sportactiviteiten
  • Zwemmen in meer of zwembad
  • Golfavontuur voor het hele gezin
  • Privé-fitnessruimte
  • Indoor-kinderland
  • Grootte 7 ha
  • Aantal plaatsen 300
  • Afstand v.a. Utrecht 980 km
  • Centrum Bruck 1 km
  • Kaprun 7 km
  • Salzburg 90 km
Terug naar zoekresultatenBeschikbaarheid & Prijzen
----

Hoe hebben vakantiegangers Camping Woferlgut beoordeeld?

7.8

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Juli 2014.
Beoordeling geplaatst op 27 juli 2014.

Prima vakantieGoed weer en goede accommodatie en mooie omgeving
Waardering algemeen8
Ligging9
Sanitair9
Eetgelegenheid6
Kindvriendelijkheid7
Zwemplezier7
Waardering algemeen8
Accommodatie8
7.0

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Juli 2014.
Beoordeling geplaatst op 27 juli 2014.

Prima vakantie gehadWe hebben een prima vakantie gehad en zowel de tent als de camping voldeden aan de verwachtingen.
Waardering algemeen7
Ligging7
Sanitair7
Eetgelegenheid7
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier6
Waardering algemeen7
Accommodatie7
8.4

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Juli 2014.
Beoordeling geplaatst op 25 juli 2014.

Super vakantieHeerlijk genoten, sanitair was goed in orde en netjes onderhouden.
Tent had genoeg voorzieningen en ruimte.
Leuke dingen te doen voor de kinderen, zowel binnen als buiten.
Prachtige omgeving en genoeg te doen voor een gezin met jonge kinderen.
De bedden in de tent waren wat te ver doorgezakt en slap.
Waardering algemeen8
Ligging9
Sanitair9
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier8
Waardering algemeen8
Accommodatie9
8.1

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Juli 2014.
Beoordeling geplaatst op 24 juli 2014.

Mooie vakantieOm het meer zijn nieuwe speeltoestellen geplaatst. Naar het eilandje in het meer is een brug gemaakt. Ziet er mooi en netjes uit.
In de speeltuin zijn er nieuwe trampoline's geplaatst een nadeel is dat je er voor moet betalen.
Mooie camping verzorgt en netjes.
Waardering algemeen9
Ligging7
Sanitair8
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier8
Waardering algemeen9
Accommodatie8
7.0

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Juli 2014.
Beoordeling geplaatst op 19 juli 2014.

Leuk maar drukHet was een goede ligging maar ik vond dat de tenten te dicht op elkaar stonden.
Waardering algemeen6
Ligging7
Sanitair7
Eetgelegenheid6
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier9
Waardering algemeen6
Accommodatie7
8.4

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Juni/Juli 2014.
Beoordeling geplaatst op 17 juli 2014.

Was zeker okOntvangst van het rent-a-tent koppel ter plekke was niet ok : weinig flexibel en kortaf. Voor ons een echte afknapper. De camping is geweldig. Schitterend sanitair, goede locatie maar wel veel geluid van verkeer. Perfecte uitvalbasis voor fantastische tochten en relaxte momenten.
Waardering algemeen8
Ligging8
Sanitair10
Eetgelegenheid10
Kindvriendelijkheid9
Zwemplezier5
Waardering algemeen8
Accommodatie9
8.8

-Senioren (echt)paar
Op vakantie in Juni/Juli 2014.
Beoordeling geplaatst op 15 juli 2014.

Super vakantieMede dankzij de camping ,de omgeving en de beheerdersechtpaar hebben wij een heerlijketijd gehad.
Waardering algemeen9
Ligging9
Sanitair9
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid-
Zwemplezier-
Waardering algemeen9
Accommodatie9
9.0

-Jong (echt)paar
Op vakantie in Juni 2014.
Beoordeling geplaatst op 9 juli 2014.

GoedIk vind het een leuke camping en vriendelijk personeel
Waardering algemeen9
Ligging9
Sanitair9
Eetgelegenheid9
Kindvriendelijkheid9
Zwemplezier9
Waardering algemeen9
Accommodatie9
9.1

-Senioren (echt)paar
Op vakantie in Juni 2014.
Beoordeling geplaatst op 8 juli 2014.

Genoten en nog eens genoten!!!Helemaal naar ons zin, geweldig ontvangst, mooie camping. goede voorzieningen en gastvrij. Veel te doen, omgeving schitterend, Wandelen de bergen in. of fietsen activiteiten genoeg. Goed eten en drinken.
Waardering algemeen9
Ligging9
Sanitair10
Eetgelegenheid9
Kindvriendelijkheid9
Zwemplezier9
Waardering algemeen9
Accommodatie9
7.6

-Met vrienden
Op vakantie in Juni 2014.
Beoordeling geplaatst op 4 juli 2014.

Wat vind ik er vanDe ontvangst was prima er ontbreekt aan de tent alleen een luifel of partytent bij het kleinste spatje regen moet je al naar binnen en dat is jammer de matras is te dun vooral als je wat overgewicht heb, verder was het perfect geregeld.
Op de camping zijn was en douche goed verzorgd, de enige nadelen zijn het moeten weggooien van je afval dat heb ik als verschrikkelijk ervaren die open bak is afschuwelijk tevens is de stank te ruiken in de prachtige oostenrijkese kamer tenminste als het zomer is en je moet het raam open doen, maar mijn grootste teleurstelling is het internet oftewel de wifi voorziening en de euro's die je er voor moet betalen is niet meer van deze tijd.
Waardering algemeen7
Ligging8
Sanitair9
Eetgelegenheid7
Kindvriendelijkheid7
Zwemplezier8
Waardering algemeen7
Accommodatie8