Boek online of bel 0547 - 36 40 80
Bewaarlijst0

Woferlgut

Salzburgerland, Oostenrijk

Voordelen
  • Veel sportactiviteiten
  • Zwemmen in meer of zwembad
  • Golfavontuur voor het hele gezin
  • Privé-fitnessruimte
  • Indoor-kinderland
  • Grootte 7 ha
  • Aantal plaatsen 300
  • Afstand v.a. Utrecht 980 km
  • Centrum Bruck 1 km
  • Kaprun 7 km
  • Salzburg 90 km
Terug naar zoekresultatenBeschikbaarheid & Prijzen
----

Hoe hebben vakantiegangers Camping Woferlgut beoordeeld?

8.5

-Senioren (echt)paar
Op vakantie in Juni 2014.
Beoordeling geplaatst op 4 juli 2014.

Heerlijke wandel vakantieVorig jaar zijn we ook op deze camping geweest, èèn woord geweldig. Super netjes schoon en heel luxe sanitair. Groot meer naast de camping. Super gastechtpaar van Rent a Tent Tonny en Bea. Gezellig en hulpvaardig. 2 dagen regen gehad, 1 regendag hebben we besteed aan een bezoek naar Salzburg. Met de trein van Bruck naar Salzburg gaat prima. geen gedoe met parkeren.
Verder alle dagen gewandeld, 1 wandeltocht gedaan naar de Kitzlochklamm in Taxenbach. Deze wandeltocht hebben we van te voren van internet afgehaald. Van 2 personen die deze wandeltocht gedaan hadden. Erg mooi. Toch wel raadzaam om van te voren op internet te kijken welke wandeltochten je kan maken. Deze camping is echt aan te raden, goede drainage, mooie betegelde paden. Wij hadden zelfs een grindpaadje naar onze tent toe. Zo`n camping vinden we niet gauw weer.
Waardering algemeen9
Ligging8
Sanitair10
Eetgelegenheid7
Kindvriendelijkheid7
Zwemplezier8
Waardering algemeen9
Accommodatie10
8.4

-Senioren (echt)paar
Op vakantie in Juni 2014.
Beoordeling geplaatst op 3 juli 2014.

Ondanks onze pech en twee dagen vertraging hebben we het heel fijn gehad.We hebben genoten van alles, de camping is prima.
We hebben omgeboekt van een tent naar een mobilhome.
Oorspronkelijk wilden we dat ook graag, maar alles was al vol. Omdat anderen geannuleerd hebben konden wij in hun plaats.
We hebben het heel gezellig gehad met het beheerders echtpaar en met de buren naast ons.
Met het beheerdersechtpaar samen voetbal gekeken.
De camping is nog wel voor een tweede keer te boeken.
Waardering algemeen8
Ligging8
Sanitair9
Eetgelegenheid9
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier7
Waardering algemeen8
Accommodatie10
8.0

-Senioren (echt)paar
Op vakantie in Juni 2014.
Beoordeling geplaatst op 3 juli 2014.

Heerlijke vakantieWij hebben een heerlijke vakantie gehad,de camping was prima,mooie caravans,gaan volgend jaar weer terug.
Alleen jammer van de wifi dat vinden wij een slechte service.
De omgeving was prachtig,veel gefiets.
Waardering algemeen8
Ligging8
Sanitair8
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier8
Waardering algemeen8
Accommodatie8
9.1

-Senioren (echt)paar
Op vakantie in Mei/Juni 2014.
Beoordeling geplaatst op 23 juni 2014.

Hele fijne campingDe snelweg loopt door je slaapkamer, 's-ochtend 8 uur beginnen ze met palen in de grond te trillen (verbeterings/vervraaiings-werkzaakheden, en internet/wifi is waardeloos, moet je in de lobby van het hotel voor gaan zitten! MAAR IK BEN NOG NOOIT OP ZO'N MOOIE, RUSTIGE, PRETTIGE CAMPING GEWEEST!
Waardering algemeen9
Ligging9
Sanitair8
Eetgelegenheid10
Kindvriendelijkheid10
Zwemplezier-
Waardering algemeen9
Accommodatie9
7.5

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Juni 2014.
Beoordeling geplaatst op 14 juni 2014.

Wat een leuke plekWe hebben het lange Pinksterweekend hier met heel veel
plezier doorgebracht !
Hele hartelijke ontvangst. Mooie plek onder de bomen met kraan dichtbij.
Schoon sanitair. Schitterende omgeving. Hele nette tent.
Leuke speeltuin. Enige nadelen waren de weg die je goed hoort en het kleine (koude) zwembad.
Waardering algemeen8
Ligging8
Sanitair8
Eetgelegenheid7
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier5
Waardering algemeen8
Accommodatie8
8.9

-Senioren (echt)paar
Op vakantie in Mei/Juni 2014.
Beoordeling geplaatst op 12 juni 2014.

Super schone campingOnze vakantie op Woferlgut was geweldig! Groen/Schoon/Mooi gelegen/Rustig!!
Waardering algemeen9
Ligging8
Sanitair10
Eetgelegenheid9
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier8
Waardering algemeen9
Accommodatie10
7.9

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2013.
Beoordeling geplaatst op 23 oktober 2013.

Heerlijke camping, mooie tent!Prima, mooie verzorgde tent, mooie camping en leuke omgeving.
Waardering algemeen8
Ligging8
Sanitair8
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier7
Waardering algemeen8
Accommodatie8
7.3

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Juli/Augustus 2013.
Beoordeling geplaatst op 23 oktober 2013.

Gezellige drukte!De tent was prima in orde, verzorgd en netjes. Vriendelijke ontvangst!
Veel wisseling van campinggasten. Straatjes druk doordat iedereen zijn auto voor de tent kan zetten.
Mooi zwemmeer en leuke activiteiten voor de kinderen. Zwembad is te klein voor het aantal gasten. Goed eten bij het restaurant.
Sanitair wisselend schoon.
Campingwinkeltje is klein en relatief duur.
Mooie omgeving met veel mogelijkheden!

Waardering algemeen7
Ligging7
Sanitair6
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier8
Waardering algemeen7
Accommodatie7
8.4

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2013.
Beoordeling geplaatst op 22 oktober 2013.

HeroischHeroïsche periode. De mannen van onze twee gezinnen kwamen fietsend vanuit Nederland naar oostenrijk 1312 km en veel jongensboek verhalen. Slecht weer, Dus veel uitstapjes. Een raftingtocht waarbij de rivier zo tegenwerkte dat we met 9 mensen op een rotsje midden in de rivier terecht kwamen. De instructeur met angstige oogjes bekennend dat dit niet de bedoeling was. dan onze hicking tocht met bepakking, 4 kids slaapzakken en ruim 60 pannenkoeken. Start op 700 m, 5 uur berg opwaarts in de regen, en de wolken, maar plotseling was daar de warme gleiwitzerhutte 2176 m. De volgende dag sneeuw vlakbij en een prachtig uitzicht. 5 uur naar beneden lopen, kids vonden het prachtig. We hebben er een militaire operatie van gemaakt. Wij kregen complimenten van de rat beheerders dat we zo veel lol hadden want er waren al mensen eerder vertrokken vanwege het slechte weer. En wij blij dat tony en beatrice goed op onze tent paste als we op pad waren. Kortom een heroïsche vakantie rat bedank!
Waardering algemeen9
Ligging7
Sanitair10
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid7
Zwemplezier8
Waardering algemeen9
Accommodatie9
8.8

-Anders
Op vakantie in Augustus 2013.
Beoordeling geplaatst op 22 oktober 2013.

Een heerlijke vakantieHet was allemaal goed geregeld.
Afspraken waren nagekomen.
We hadden dus de plek waar we graag wilden staan.
Waardering algemeen9
Ligging10
Sanitair9
Eetgelegenheid9
Kindvriendelijkheid9
Zwemplezier7