Boek online of bel 0547 - 36 40 80
Bewaarlijst0

Woferlgut

Salzburgerland, Oostenrijk

Voordelen
  • Veel sportactiviteiten
  • Zwemmen in meer of zwembad
  • Golfavontuur voor het hele gezin
  • Privé-fitnessruimte
  • Indoor-kinderland
  • Grootte 7 ha
  • Aantal plaatsen 300
  • Afstand v.a. Utrecht 980 km
  • Centrum Bruck 1 km
  • Kaprun 7 km
  • Salzburg 90 km
Terug naar zoekresultatenBeschikbaarheid & Prijzen
----

Hoe hebben vakantiegangers Camping Woferlgut beoordeeld?

10

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 30 augustus 2014.

Mooie campingMooie, goed verzorgde camping.
Vriendelijk echtpaar bij aankomst en vertrek.
Met mooi weer misschien nog weleens terug
Waardering algemeen10
Ligging10
Sanitair10
Eetgelegenheid-
Kindvriendelijkheid10
Zwemplezier10
Waardering algemeen10
Accommodatie10
8.4

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 30 augustus 2014.

Sportieve schitterend gelegen campingPrima vakantie in een schoon en verzorgd mobile home.
een leuke houten veranda met een uitgebreide tuinset erbij.
helaas keken we wel uit op een soort wal, waarachter een autoweg liep. gelukkig hoorde wij daar weinig tot geen geluid van, maar daardoor geen mooi uitzicht.
de camping is erg schoon en heeft een schitterend gelegen meer met leuke kano's, surfplank, evenwichtsbalk over het water en veel speelmogelijkheden.
kinderen hebben zich uitstekend vermaakt, ook het animatieteam was vriendelijk.
kortom een zeer leuke camping in een mooi stukje van oostenrijk!!!!
Waardering algemeen9
Ligging8
Sanitair8
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier9
Waardering algemeen9
Accommodatie8
8.3

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 28 augustus 2014.

Fijne vakantieOndanks het weer (veel regen) hebben we een mooie vakantie gehad. De tent was prima, het kacheltje zeer welkom 's avonds. Mooie camping met schoon en goed sanitair. Er wordt zeer veel georganiseerd.
Waardering algemeen8
Ligging9
Sanitair9
Eetgelegenheid-
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier8
Waardering algemeen8
Accommodatie8
8.4

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 28 augustus 2014.

Mooi camping2 weken met veel plezier verbracht in een Safari-tent. Ondanks het slechte weer hebben we ons prima vermaakt en we komen zeker nog een keer terug.
Waardering algemeen8
Ligging8
Sanitair9
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid9
Zwemplezier8
Waardering algemeen8
Accommodatie9
8.3

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 27 augustus 2014.

Leuke vakantie, jammer van het weerWe hebben een leuke vakantie gehad. Helaas zat het weer niet mee, maar we hebben toch voldoende kunnen doen. De camping ziet er verzorgd uit en de toiletgebouwen worden goed schoongemaakt.

De kinderen hebben zich vermaakt met het animatieteam en het kindertreintje vonden ze geweldig.

Wel jammer dat de autoweg direct langs de camping.
Waardering algemeen8
Ligging7
Sanitair9
Eetgelegenheid9
Kindvriendelijkheid9
Zwemplezier8
Waardering algemeen8
Accommodatie8
8.0

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 27 augustus 2014.

Camping woferlgutDe camping is goed bevallen er is genoeg te doen.Ook in de buurt is er genoeg te doen.De SAFARI TENT is ons zeer tegen gevallen, geen afgesloten slaap cabines, de tent was op 10 plaatsen lek en er is bijna geen opberg ruimte en we konden ook niks langs de kanten zetten want als het regende dan liep aan alle kanten de tent vol water, en dan staan je ook nog op vlonders, dus normaal kan je dus geen water in je tent krijgen dus dat was een afknapper. Wij hebben ook extra betaald om naast elkaar te staan met familie dat had ook niet gehoeven want er waren maar 5 tenten die stonden allemaal naast en tegenover elkaar. dat hadden ze ook moeten melden toen wij gingen boeken. Dan hadden wij niks extra betaald.
Waardering algemeen8
Ligging8
Sanitair8
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier8
Waardering algemeen8
Accommodatie8
8.8

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Juli 2014.
Beoordeling geplaatst op 26 augustus 2014.

Vrijheid, rust, heerlijk!Onze vakantie op de camping was heerlijk! Goed verzorgde camping. Mooie plek! Heerlijk weer. Mooie camping met veel leuke dingen te doen in de omgeving. Leuk zwemmeer bij de camping met top speeltuin voor kinderen tot 10 jaar.
Fijne ontvangst!
Waardering algemeen9
Ligging9
Sanitair9
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier9
Waardering algemeen9
Accommodatie9
7.0

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 26 augustus 2014.

Redelijke campingOp zich mooie camping. Helaas was de kinderanimatie vooral ingesteld op kinderen tot ca. 6 jaar. Ook het verzorgen van dieren was minimaal en in de speeltuin moest voor een aantal zaken betaald worden. Verder was het sanitair niet altijd schoon.
Waardering algemeen7
Ligging7
Sanitair7
Eetgelegenheid-
Kindvriendelijkheid6
Zwemplezier7
Waardering algemeen7
Accommodatie8
8.3

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 24 augustus 2014.

Een super fijn verblijf op camping woferlgutVoor jong en oud een leuke camping.
Animatie voldoende en sanitair zeer goed.
Restaurant op de camping prijs / kwaliteit is prima!
Veel te ondernemen in de nabije omgeving.
Voor ons zijn er geen minpunten en wij komen zeker een keer terug!
Waardering algemeen8
Ligging9
Sanitair9
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier8
Waardering algemeen8
Accommodatie8
8.1

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2014.
Beoordeling geplaatst op 22 augustus 2014.

OostenrijkLeuke camping
Tent prima
Sanitair prima
Genoeg ruimte om tent
Vriendelijk personeel
Waardering algemeen8
Ligging8
Sanitair8
Eetgelegenheid9
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier8
Waardering algemeen8
Accommodatie8