Boek online of bel 0547 - 36 40 80
Bewaarlijst0

Natterer See

Tirol, Oostenrijk

Voordelen
  • Op 7 km van de prachtige stad Innsbruck
  • Groot zwemmeer met ligweide
  • Romantisch 'Tirools' dineren
  • Gezinscamping met veel faciliteiten
  • Wandelen in omgeving
  • Grootte 9 ha
  • Aantal plaatsen 230
  • Afstand v.a. Utrecht 900 km
  • Centrum 1 km
  • Panorama Innsbruck 2.3 km
  • Innsbruck 7 km
Terug naar zoekresultatenBeschikbaarheid & Prijzen
----

Hoe hebben vakantiegangers Camping Natterer See beoordeeld?

9.0

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Augustus 2012.
Beoordeling geplaatst op 17 augustus 2012.

Fantastische vakantieWij hebben het ontzettend naar ons zin gehad op Camping Naterer zee. Zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Schone, meer dan mooie douche en toilet ruimte.
We weten nu ook hoe het is om onder een onweer douche te staan haha
Omgeving is prachtig, heerlijk wandelen, winkelen in Insbruck of met een skilift omhoog, koeien met bel tegen gekomen.
Kortom een vakantie waar we van hebben genoten.

Noordwijkerhout
Waardering algemeen9
Ligging9
Sanitair10
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid9
Zwemplezier9
Accommodatie9
9.0

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Augustus 2012.
Beoordeling geplaatst op 15 augustus 2012.

Heerlijke vakantie en fantastische gastvrouwCamping Natterer See is voor zowel jong als oud een prima camping. Tieners (14-18 jaar) vermaken zich prima in en rond het meer of bij de vele activiteiten die georganiseerd worden. Voor de volwassenen zijn er dagelijkse wandeltochten (met gratis busvervoer) en andere activiteiten zoals Raften (tegen betaling). Onze gastvrouw Ria heeft ons fantastisch geholpen toen onze auto pech kreeg en we mogelijk langer zouden moeten blijven. Ze heeft voor ons uitgezocht wat de opties waren voor een langer verblijf op de camping. Hulde!
Waardering algemeen9
Ligging9
Sanitair9
Eetgelegenheid-
Kindvriendelijkheid9
Zwemplezier9
Accommodatie9
8.1

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Juli/Augustus 2012.
Beoordeling geplaatst op 15 augustus 2012.

Fijne vakantie met voor elk wat wilsNette camping met een wat verouderd maar schoon toiletgebouw en een supersonisch nieuw toiletgebouw. Plekken niet al te groot, en aflopend. Leuk meer met veel mogelijkheden voor diverse leeftijden. Wel hebben we het voetbalveld gemist.Door de verschillende terrassen veel klimwerk.
Waardering algemeen8
Ligging8
Sanitair8
Eetgelegenheid8
Kindvriendelijkheid9
Zwemplezier9
Accommodatie7
8.4

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Juli/Augustus 2012.
Beoordeling geplaatst op 13 augustus 2012.

Fijne vakantie met veel waterpret op mooie camping en omgeving
Mooi camping, met goede service van zowel de camping als van de gasvrouw van REnt a tent.
Toiletgebouw was erg luxueus,schoon en van alle gemaken voorzien.
Zwemmeer vonden de jongens fantastisch vooral de glijbaan,surgplanken en de andere drijvende atracties.
We zijn ook bovenop een berg in de eewige sneeuw geweest wat ook erg mooi werd gevonden.
Waardering algemeen9
Ligging9
Sanitair9
Eetgelegenheid6
Kindvriendelijkheid9
Zwemplezier9
Accommodatie8
8.0

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Juli/Augustus 2012.
Beoordeling geplaatst op 13 augustus 2012.

Uitstekende accommodatie (aanrader)Een schitterend gelegen camping.
Er is veel te beleven in de omgeving, ook voor (jongere) kinderen.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Sanitair is echt uitmuntend (met een leuke, verrassende tentoonstelling in het sanitairgebouw)
Waardering algemeen8
Ligging8
Sanitair10
Eetgelegenheid-
Kindvriendelijkheid7
Zwemplezier7
Accommodatie8
7.5

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Juli/Augustus 2012.
Beoordeling geplaatst op 13 augustus 2012.

Fijne vakantieWij hebben een fijne vakantie gehad op camping Natterer See. Het verschil tussen de sanitairgebouwen is schrijnend! De accommodatie lag erg afgelegen.
Waardering algemeen8
Ligging8
Sanitair7
Eetgelegenheid-
Kindvriendelijkheid7
Zwemplezier7
Accommodatie8
6.0

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Juli/Augustus 2012.
Beoordeling geplaatst op 9 augustus 2012.

Vakantie eindigd met een voedselvergiftigingFijne vakantie gehad, mooi weer,hele mooi omgeving,
wat erg vervelend was is dat er veel mensen deze camping als doortrek camping gebruiken waardoor je dus bijna elke ochtend vroeg gestoord wordt omdat iedereen weer vroeg weg gaat
en een voedselvergiftiging opgelopen na het eten bijcamping restaurant
Waardering algemeen5
Ligging10
Sanitair7
Eetgelegenheid2
Kindvriendelijkheid6
Zwemplezier9
Accommodatie3
8.3

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Juli/Augustus 2012.
Beoordeling geplaatst op 7 augustus 2012.

Normale vakantie weinig hoogtepuntenWe hadden de pech dat het veel regende en dat mijn vrouw geblesseerd uit italie kwam(achteraf in nederland geconstateerd een gebroken boven arm).Ze had veel pijn waardoor we eerder naar huis zijn gegaan. Onze plek was ook niet ideaal door alle regen. Gras plek maar door de regen erg nat. Konden daar niet zitten als het wel droog was en de zon scheen.
Waardering algemeen7
Ligging9
Sanitair10
Eetgelegenheid7
Kindvriendelijkheid8
Zwemplezier8
Accommodatie9
8.3

-Gezin met jonge kinderen
Op vakantie in Juli/Augustus 2012.
Beoordeling geplaatst op 7 augustus 2012.

Prachtige vakantieHierbij wil ik even mededelen dat we een mooie vakantie hebben gehad vorige week op camping Natterer see.
Het was een hele schone camping ,maar we hebben toch een min punt
We stonden op zuid in een goed verzorgde tent, maar tegenover ons( 3 meter) was het elke dag een komen en gaan van andere vakantie gangers.
Elke morgen vroeg 7.00 uur 7.30 uur was het weer opbreken van caravans en campers.
Dus even een morgen lekker uitslapen was er niet bij.
We spraken de buren en andere lang kampeerders die gaven de zelfde opmerking als wij.
Zou het geen optie zijn om de tenten die langdurig verhuurd worden op een veld te plaatsen waar mensen ook wat langer blijven?
Dit neemt denk ik veel frustratie weg.
Maar niet te min de jongens van ons hebben zich prima vermaakt 12 en 15 jr
En de omgeving was schitterend.
Waardering algemeen8
Ligging8
Sanitair9
Eetgelegenheid7
Kindvriendelijkheid9
Zwemplezier9
Accommodatie8
7.3

-Gezin met oudere kinderen
Op vakantie in Juli 2012.
Beoordeling geplaatst op 7 augustus 2012.

Hele mooie omgeving met goede faciliteiten op de campingAl vaker een tent bij Rent a Tent gehuurd en altijd zeer tevreden geweest.Dit keer is het ons erg tegengevallen. Veel te kleine plek,geen privacy,vuilniswagen die s'morgens om 8.00 uur de vuilnis op komt halen en daar een half uur mee bezig is.Er wordt gras gemaaid terwijl men buiten aan het ontbijten is dus .... snel je tafel en stoelen oppakken en ergens een plekje vinden, dat er niet is, om geen gras te hoeven eten. Erg drukke camping met veel door reizigers. Positief is dat het een prachtige omgeving is met geweldige faciliteiten. Mooi zwem- en vaar meer,goed en schoon sanitair en erg vriendelijke mensen aan de receptie. Deze camping zullen wij niet aanbevelen aan anderen.Dat betekent niet dat wij nooit meer bij Rent a tent zullen boeken omdat onze eerdere ervaringen wel goed zijn. Was dit onze eerste keer geweest dan hadden wij niet meer bij Rent a tent geboekt.
Waardering algemeen5
Ligging8
Sanitair9
Eetgelegenheid7
Kindvriendelijkheid7
Zwemplezier8
Accommodatie7