50plusbeurs

Rent-a-Tent en 50PlusBeurs

Rent-a-Tent is dit jaar aanwezig op de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs te Utrecht van 18 t/m 22 september. U kunt ons vinden in hal 10 bij het Kampeer Thema. Kom gezellig langs bij onze stand en bekijk de mooie GlamLodge tent. Of ontvang op onze stand meer informatie over het beheerderschap van Rent-a-Tent op campings voor de zomer 2019. Handige en stoere mannen en fitte dames opgelet! Wilt u meehelpen met de op- en afbouw van onze tenten in Europa? Ook dat kan!.

Er zal op onze stand minimaal tweemaal daags een presentatie gegeven worden over het beheren op een camping in de zomer. Zo hoort u wat er van u verwacht wordt, waar u kunt gaan beheren in Europa, het tijdsvak en welke vergoeding u hiervoor ontvangt. Kortom kom gezellig langs want de koffie staat klaar! U vindt ons in hal 10 bij de Rent-a-Tent Vlaggen en de GlamLodge tent te Utrecht.

Met korting naar deze beurs in Utrecht:

Bestel tickets met actiecode: RENTATENT via de website www.50plusbeurs.nl En profiteer van extra korting op de entree voor de 50PlusBeurs: €9,50 of kies voor het Combiticket Beurs & Show: €24,50 (géén bestelkosten!) Telefonisch bestellen van toegangskaarten kan via telefoonnummer: 026 377 97 36 (geef dan de bovenstaande actiecode door).

auto 50plusbeurs
modeshow 50plusbeurs
shoppen 50plusbeurs

Beheerder bij Rent-a-Tent

Bent u vijftig- of zestigplussers en houdt u van kamperen en van vakantie onder de zon? Dan is Rent-a-Tent op zoek naar u! Voor zomerseizoen 2019 zoeken wij actieve en fitte vijftig-, zestigplussers en zelfs zeventigplussers die hart hebben voor gasten en service, houden van kamperen, beschikken over een eigen toercaravan of camper en graag willen helpen onze gasten een onvergetelijke vakantie te bieden. Elk jaar gaan er in de zomer zo’n 250 fitte vijftig-, zestigplussers en zelfs zeventigplussers op reis voor de opbouw van de tenten, het beheren van de accommodaties en afbouwen van de tenten in het najaar. Rent-a-Tent is een unieke en persoonlijke organisatie waarbij wij met een hechte groep mensen, elk jaar door Europa reizen om alles in gereedheid te brengen. Meldt u aan om volgend jaar, op een camping samen met uw echtgenoot Rent-a-Tent beheerders te worden, op een camping in Europa. Kom langs op onze stand of kijk voor meer informatie op onze Vacature pagina of voor beheer op onze Beheerder gezocht pagina

Voor meer aanvullende informatie kunt u bellen met afd. Logistiek op telefoon 0547 – 36 40 80 of stuur een email naar: logistiek@vakantieplezier.nl o.v.v. beheer 2019

De mooiste campingvakanties

Rent-a-Tent is gesitueerd in Markelo in Twente en al 30 jaar een begrip in luxe en comfortabele kant-en-klare campingvakanties. Wij bieden meer dan 90 campings aan in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Slovenië en Kroatië. En elk jaar breiden wij uit. Wij hebben dus voor een ieder wat wils vanaf de meivakantie t/m september! Rent-a-Tent voor de mooiste campingvakanties in Europa

Waarom een vakantie boeken bij Rent-a-Tent?

  1. Dagelijkse aankomst- en vertrekmogelijkheden
  2. Overal Nederlandse beheerders op de campings die zorgdragen voor onze accommodaties op het gebied van kwaliteit, schoon en compleet.
  3. Goede prijs-/kwaliteitverhouding
  4. Een gevarieerde keuze met 13 verschillende tenten en 6 soorten stacaravans op charme en kleinschalige tot super-de-luxe 5-campings in Europa.

Bekijk de video van de 50PlusBeurs van 2017 voor meer tips, ideeën en inspiratie:

Vragen beheerders Rent-a-Tent

Beheerders voor campings 2019

Lees meer informatie over het beheren bij Rent-a-Tent

Opbouw bussen

Tentenopbouwers opgelet

Lees meer informatie over de opbouw- en afbouw van onze accommodatie in Europa voor fitte en actieve dames en heren.