België

Bungalowtent huren in België

Lekker een weekje fietsen of wandelen? Even heerlijk bijkomen aan de kust of liever culinair genieten met oesters? Boek een ingerichte bungalowtent op een camping aan de Belgische kust. De ideale omgeving voor een ontspannen of avontuurlijke kampeervakantie! Op de campings van Rent-a-Tent geniet u van rust, ruimte én het buitenleven.

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
 België
België familie
Brugge
Bekijk alle fotos (4)

Prachtige stranden

Strand, zee en duinen zijn de toverwoorden voor de Belgische westkust. De Belgische kust kenmerkt zich door bruisende steden, beschermde natuurgebieden, uitgestrekte zandstranden en sfeervolle restaurants. Vanaf mei tot en met september is het hier heerlijk vertoeven! Bovendien zijn de prachtige Noordzeestranden geliefd onder zonaanbidders, fietsers én wandelaars: van De Panne tot Oostende en Knokke-Heist.

Sint-Laureinsstrand

Een van de leukste Belgische kustplaasten is Westende met het ca. 500 m brede Sint-Laureinsstrand. Een ideaal vakantieoord als u van natuur, zee, architectuur én lekker eten houdt! Bovendien heeft de Belgische westkust met zijn vele bruisende badsteden een overvloed aan dagtochten: van Brugge tot Gent en Oostende!

Nieuwpoort

Zin in een zeiltocht in Nieuwpoort? Haast u naar de zeilinstructeurs van SailFlow. En maak 's zomers, ook zonder zeilervaring, uw borst nat voor een tocht op het water in Nieuwpoort. In de duinen op de oosteroever van Oostende ligt Fort Napoleon, één van de voormalige forten die gebouwd is in opdracht van Napoleon. Hier heeft u vanuit de burcht een grandioos uitzicht over de haven en vuurtoren!

Attractiepark vol avontuur

Aan de Belgische kust vindt u in De Panne bovendien het bekende themapark “Plopsaland”. Een leuk dagje weg voor het hele gezin! Het park is opgebouwd rond de populaire tv-figuren Samson & Gert, Kabouter Plop, Big & Betsy, Wizzy & Woppy en Piet Piraat.

Kompas Westende

Camping Kompas Westende

  • Strand op 1 km
  • Avonturenspeeltuin
  • Gevarieerd animatieprogramma
  • Waterspeeltuin
  • Plopsaland op 20 km
Zwembad Kompas Camping Nieuwpoort

Camping Kompas Nieuwpoort

  • 2 zwembaden en apart kinderbad
  • Gloednieuwe binnenspeeltuin
  • Uitdagende Avonturenspeeltuin
  • Gelegen aan een grote recreatieplas
  • Strand op 5 km afstand
brugge vaar belgie

Campingvakantie in België

Heerlijk uitwaaien aan de Noordzeekust, wandelen en fietsen in de Ardennen of liever Brussel en Antwerpen ontdekken? Ga voor een kampeervakantie in België!

Belgische kust

Vakantie aan de Belgische kust

De sfeervolle Belgische kustplaatsen, mooie musea en leuke attractieparken: aan de Belgische kust vindt u het vast en zeker!