Campingnieuws 2020

Gloednieuwe zwemparken, gezellige activiteiten óf sfeervolle campingfeesten? Van niet te missen plekjes tot handige kampeertrucs: de rubriek 'Campingnieuws' geeft u informatie en tips!

Fuussekaul
High rope parcours
Yoga
Eigenaar Dennis Boonk

Interview campingeigenaar Dennis Boonk

Op familiecamping De Mölnhöfte in Diepenheim voert gastvrijheid en gezelligheid de boventoon. ,,Onze campinggasten en dagjestoeristen komen hier echt voor de gemoedelijke sfeer. Terwijl de kinderen in de speeltuin spelen, drinken hun ouders een drankje op het terras”, vertelt campingeigenaar Dennis Boonk.

Vallon Pont d'Arc

'Coronaproof' vakantie vieren in Frankrijk

Op vakantie naar Frankrijk? De campingeigenaren van Les Charmilles en Gorges du Chambon maken zich op voor een geweldige zomer. ,,Zo rustig en mooi als het nu is, is het in jaren niet meer geweest."

Camping Knaus Viechtach zwembad

Interview | Op vakantie naar Beieren

Nu de Duitse overheid op dinsdag 16 juni de 'Corona-Warn-App' heeft uitgebracht, kunnen Nederlandse vakantiegasten gewaarschuwd worden voor corona. ,,Wij raden de gasten van camping Viechtach ook aan om deze app te gebruiken”, legt campingmanager Chris Van Heumen vanuit Viechtach uit.

Kinderboerderij Center Parcs De Kempervennen

Eropuit in Drenthe

Wilt u actief genieten met het hele gezin? Dan is Drenthe uw bestemming! Beleef in deze mooie en gastvrije provincie een leuk dagje uit: van Plopsa Indoor Coevorden tot aan WILDLANDS.

Camping Sant Angelo zwembad Butterfly

Nieuw in 2020

Ook dit jaar heeft Rent-a-Tent weer nieuwe campings in het aanbod! Daarnaast hebben wij ons aanbod op verschillende campings uitgebreid!

Tour de France in de Alpen

Tour de France 2020

Wilt u ook deze zomer een etappe van de Tour de France van dichtbij meemaken? Rent-a-Tent heeft prachtige campings vanwaar u de etappes van de Tour de France kunt volgen en zien passeren.

Op vakantie met het vliegtuig

Op vakantie met het vliegtuig

Zo snel mogelijk uw vakantiebestemming bereiken? Pak het vliegtuig! Rent-a-Tent biedt namelijk veel campings aan op korte afstand van één of meerdere vliegvelden.

Vakantieverhalen

VakantieVerhalen

We kennen ze allemaal: de vakanties waar u nog jaren over napraat. Lees de mooiste, bijzonderste en ontroerendste verhalen in de rubriek VakantieVerhalen.

Zwembad campingvakanties Rent-a-Tent

Vakantietips

Heeft u tips nodig voor uw vakantie? Rent-a-Tent heeft een aantal thema's op een rij gezet die u helpen bij het maken van uw vakantiekeuze.