Logo Caravana

Caravana 2019 te Leeuwarden

Ook dit jaar was Rent-a-Tent aanwezig op de Caravana in het WTC Expo in Leeuwarden! Veel mensen hebben wij gezien en gesproken over onze tenten en stacaravans op de leukste campings in Europa! Tevens hebben wij belangstellenden geinformeerd over het beheerderschap van Rent-a-Tent op campings voor de zomer van 2019. Bent u handig? Wij zijn altijd op zoek naar fitte mannen en dames voor het meehelpen met de op- en afbouw van onze tenten in Europa.

caravana 2018
Rent a Tent op de beurs
Rent a Tent beurs

Beheerders gezocht

Rent-a-Tent is actief op zoek naar vijftig- en zestigplussers die van kamperen houden! Voor het kampeerseizoen zoeken wij gezonde, actieve en fitte vijftig- en zestigplussers en ook zeventigplussers die hart hebben voor gasten en service. Wij zijn op zoek naar mensen die van kamperen houden, over een eigen toercaravan of camper beschikken en graag willen helpen om onze gasten een fantastische kampeervakantie te bieden.
Wilt u meer weten over het beheerderschap bij Rent-a-Tent? Kijk dan eens op onze Beheerders gevraagd pagina

Tentbouwers gezocht

Wilt u helpen onze gasten een onvergetelijke vakantie te bieden? Help dan mee met het opbouwen of afbouwen van onze tenten. Onze tentenbouwers reizen door heel Europa met een gezellig team om onze tenten op en af te bouwen. Op de rondes gaat veelal een 'kok' mee die voor de maaltijden zorgt. Ook is er 's avonds tijd voor een gezellige borrel met het team! Tijdens de rondes slaapt u in stacaravans op de camping of in accommodaties vlakbij de camping, deze worden door ons kantoor voor u geregeld.
Wilt u meer weten over het op- en/of afbouwen bij Rent-a-Tent? Kijk dan eens op onze Tentenbouwers gezocht pagina

De mooiste campingvakanties

Rent-a-Tent is de kampeervakantiespecialist uit Markelo (in Twente, Overijssel) en al ruim dertig jaar een begrip in luxe en comfortabele kant-en-klare campingvakanties. Wij bieden meer dan honderd campings aan in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Slovenië en Luxemburg. Elk jaar breiden wij uit. Wij hebben dus voor ieder wat wils vanaf de meivakantie tot september!

Waarom een vakantie boeken bij Rent-a-Tent?

  • Dagelijkse aankomst- en vertrekmogelijkheden
  • Nederlandse beheerders op de camping die zorgdragen voor onze accommodaties op het gebied van kwaliteit (op campings in Kroatië zijn geen Nederlandse beheerders aanwezig).
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Een gevarieerde keuze met 13 verschillende tenten en 6 soorten stacaravans op charme en kleinschalige tot super-de-luxe 5-sterren campings in Europa
Vragen beheerders Rent-a-Tent

Beheerders voor campings

Lees meer informatie over het beheren bij Rent-a-Tent

Opbouw bussen

Tentenbouwers opgelet

Lees meer informatie over de opbouw- en afbouw van onze accommodaties in Europa voor fitte en actieve dames en heren.