Corona nieuws en informatie

Uw veiligheid staat bij ons voorop! We houden de situatie voor al onze campings en vakantiebestemmingen zo goed mogelijk in de gaten. Wij vinden het belangrijk om u een zorgeloze en onvergetelijke campingvakantie te kunnen bieden!

Reist u vanuit Nederland naar het buiteland?
Voor een reis binnen de Europese Unie heeft u een coronabewijs nodig. U komt aan een coronabewijs als u volledig gevaccineerd bent. Of kunt aantonen dat u corona heeft gehad. Geldt dat niet voor u? Dan kunt u zich in de zomermaanden gratis laten testen. Meer informatie over het gratis laten testen vindt je op: Rijksoverheid.nl

Reisadviezen
Het ministerie van Buitenlandse Zaken zal per land het reisadvies gaan beoordelen.
Indien een reisbestemming op groen of geel staat, kunt u weer op vakantie gaan naar deze bestemming, echter dient u altijd waakzaam te zijn voor veranderingen van reisadviezen. Tevens dient uw reisbestemming ook Nederlanders te accepteren aan de grens, vanwege de hoge besmettingscijfers momenteel nog in Nederland.

Zorg dat u weet welke regels en voorwaarden er in het land van uw vakantie gelden en bereid u zich hierop voor bij vertrek.

Hoe kunt u Rent-a-Tent bereiken?

Bij Rent-a-Tent begrijpen wij uw zorgen. Wij hebben niet op alles een pasklaar antwoord. U kunt er op vertrouwen dat wij bij Rent-a-Tent onze uiterste best doen om uw zorgen weg te nemen en u een fijne camping vakantie te bezorgen.
Ons kantoor is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 - 17.30 uur.

  • U kunt ons bellen op telefoonnummer 0547 - 36 40 80
  • of uw vraag via een e-mail sturen naar info@rent-a-tent.nl
  • Ook kunt u dagelijks tijdens kantooruren met onze medewerkers chatten via onze website.
  • Of stuur uw vraag in via het Contactformulier op onze website.

    Toegestuurde e-mails en berichten in het weekend worden op maandagmorgen in behandeling genomen.