Op vakantie naar Luxemburg

Actueel
In heel het land Luxemburg is het aantal besmettingen met het coronavirus hoog. Reis alleen naar het land Luxemburg als het noodzakelijk is, dus niet voor toeristische reizen. In heel het land Luxemburg is het verplicht om een mondkapje te dragen waar 2 meter afstand houden niet mogelijk is zoals het openbaar vervoer, winkels, openbare gelegenheden. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij graag naar de website van het Ministerie van Buitenlandse zaken klik hier.

  • Voor de meest actuele informatie van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, klik hier.

Algemene richtlijnen Luxemburg

  • Faciliteiten en voorzieningen zoals supermarkten, restaurants en musea zijn geopend.
  • Mondkapje: verplicht in openbare ruimte als 2 meter afstand houden niet mogelijk is. Social distancing in Luxemburg is 2 meter.
  • Volwassenen die niet tot hetzelfde huishouden behoren houden altijd minimaal 1 meter afstand van elkaar.
  • Tijdens uw verblijf in Luxemburg vragen wij u om u te houden aan een aantal algemene regels die ook in Nederland van toepassing zoals regelmatig handen wassen, geen handen schudden en hoesten/niezen in de elleboog.

Maatregelen op de camping

  • Campings hebben protocollen opgesteld om de veiligheid van haar gasten te waarborgen. Per camping ontvangen wij de komende tijd bericht over hun campingbeleid en maatregelen. Als maatregelen op een desbetreffende camping afwijken van bovenstaande, zullen wij deze hieronder vermelden.

Deze informatie is afkomstig van derden. Rent-a-Tent is niet verantwoordelijk voor foute informatie en/of niet tijdig gewijzigde informatie.