Op vakantie naar Spanje

Actueel
Voor de meest actuele informatie verwijzen wij graag naar de website van het Ministerie van Buitenlandse zaken klik hier.

Spanje stelt het tonen van een negatieve PCR-test verplicht voor reizigers uit Nederland (vanaf 12 jaar). Deze test mag niet ouder zijn dan 48 uur of vaccinatiebewijs (+ 14 dagen)

Algemene richtlijnen Spanje

  • Het dragen van een mondkapje in het openbaar is verplicht en overal buiten de camping ongeacht de afstand.
  • Volwassenen die niet tot hetzelfde huishouden behoren houden altijd minimaal 2 meter afstand van elkaar.
  • Tijdens uw verblijf in Spanje vragen wij u om u te houden aan een aantal algemene regels die ook in Nederland van toepassing zoals regelmatig handen wassen, geen handen schudden en hoesten/niezen in de elleboog.

Maatregelen op de camping

  • Het ziet er naar uit dat alle faciliteiten op de Spaanse campings geopend kunnen gaan worden met enkele aanpassingen, zoals de toegang in zwembaden en restaurants met uitzondering van animatieprogramma's.
  • Beschikbaar stellen van desinfecterende producten op diverse punten.
  • In gemeenschappelijke sanitairgebouwen worden maatregelen genomen om de nodige afstand te kunnen houden.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht in gesloten ruimtes zoals de campingwinkel en receptie. Tijdens uw verblijf in en rondom uw accommodatie, bij het zwembad, op het strand en in een restaurant/bar als u aan tafel zit, is het dragen van een mondkapje niet verplicht. Als u onderweg bent naar het restaurant of het zwembad is een mondkapje wel verplicht.

Campings hebben protocollen opgesteld om de veiligheid van haar gasten te waarborgen. Per camping ontvangen wij de komende tijd bericht over hun campingbeleid en maatregelen. Als maatregelen op een desbetreffende camping afwijken van bovenstaande, zullen wij deze hieronder vermelden.

  • Deze informatie is afkomstig van derden. Rent-a-Tent is niet verantwoordelijk voor foute informatie en/of niet tijdig gewijzigde informatie.