Rent-a-Tent slaat handen in een met Cycloon Fietskoeriers

LinkedIn, 30 januari 2020

MARKELO - Voor de verspreiding van de gloednieuwe campingbrochure schakelde Rent-a-Tent het bedrijf Cycloon Fietskoeriers in. Deze week valt de Vakantiekrant bij 15.000 huishoudens in Nederland in de bus.

Goede voornemens

,,Als campingvakantiespecialist heeft Rent-a-Tent een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat willen we laten doorklinken in de samenwerking met onze leveranciers. Om die reden kozen we heel bewust voor Cycloon. In al haar werkprocessen maakt Cycloon zo optimaal mogelijk gebruik van de inzet van mensen uit de WSW, of mensen die op een andere manier afstand hadden tot de arbeidsmarkt”, zo legt sales manager Marco Evers uit.

Duurzaamheid staat voorop

Als maatschappelijk betrokken onderneming heeft Rent-a-Tent duurzaamheid eveneens hoog in het vaandel staan. ,,Onze tenten staan vaak op prachtige locaties in Europa en we proberen ook op ons landelijk gelegen kantoor oog te hebben voor het milieu en de natuur”, vult Marco Evers aan.

,,Het is ook een stukje beleving”

De fietskoeriers van Cycloon bezorgen, om de gemotoriseerde verkeersdrukte in de stad te beperken en CO2-uitstoot te voorkomen, de campingbrochures op de fiets. ,,Onze klanten stellen een duurzame bezorging erg op prijs. Daarnaast is het ook een stukje beleving… Het is veel leuker om de brochure van een sportieve fietskoerier in ontvangst te nemen!”

Fietskoeriers en groengasauto's

,,Aankomende week worden alle campingbrochures door de fietskoeriers van Cycloon bezorgd en buiten de steden met groengasauto’s”, zo meldt de sales manager van Rent-a-Tent trots.

B-R-O-C-H-U-R-E 2020

Ontvangt u graag de nieuwste campingbrochure boordevol reisverhalen, geweldig beeldmateriaal en informatie over ruim 95 campings? Naast bestemmingen als Italië, Frankrijk en Spanje vindt u hier ook onze andere bestemmingen als Kroatië, Slovenië en Oostenrijk.

Vraag de 24 pagina’s tellende campingbrochure van Rent-a-Tent gratis aan!

Campingbrochure

Rent-a-Tent campingbrochure

Heeft u nog geen keuze gemaakt voor uw volgende campingvakantie en wilt u graag inspiratie opdoen? Wellicht kan onze gloednieuwe campingbrochure u helpen bij het maken van de juiste keuze!

Vragen beheerders Rent-a-Tent receptietent

Maatschappelijk betrokken

Rent-a-Tent biedt gepensioneerden en vutters na het arbeidsproces een passende bezigheid. De gepensioneerde medemens helpt tijdens het kampeerseizoen op campings in binnen- en buitenland, met het opbouw van de tenten en met het beheer en het schoon en compleet houden van de bungalowtenten op de campings.

Cylcoon Fietskoeriers (rechtenvrij)

Duurzaam alternatief

Volgens algemeen directeur Marieke Snoek van Cycloon speelt het bedrijf in op de trend dat steeds meer ondernemingen en organisatie sociale en duurzame doelen nastreven. ,,Er werken bij ons veel mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hadden, maar dat niet meer hebben door de goede begeleiding en het werk dat ze bij ons doen. Ze krijgen bij Cycloon de kans om te groeien en te laten zien wat ze kunnen.”