Saint Tropez

Vakantie aan de Côte d'Azur

De Côte d’Azur is met zon, azuurblauwe zee, strand, mondaine badplaatsen als Nice, Cannes, Monaco en St. Tropez ongetwijfeld de bekendste kuststreek van Frankrijk. Lees hier waarom u een prachtige vakantie kunt beleven in de Côte d'Azur!

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
haven bij Nice
Eze Cote d Azur
Monaco
Bekijk alle fotos (4)

Côte d'Azur in het zonnige zuiden staat garant voor altijd mooi weer, geen wonder dat deze streek zo populair is bij de zonaanbidders en zeeliefhebbers. Maar de Côte d’Azur heeft nog zoveel meer te bieden. Ontdek bijvoorbeeld de prachtige musea- en historie van plaatsen als Fréjus of het fraaie achterland met idyllische Provençaalse dorpen en hun gezellige dorpsmarkten; bossen en wijngaarden en niet te vergeten de indrukwekkende Gorges du Verdon met adembenemende diepe ravijnen.

Er zijn naast Gorges du Verdon nog veel meer prachtige natuurgebieden waar u heerlijk kunt fietsen -of wandelen. Laat u meeslepen in de prachtige natuur die de Côte d'Azur u te bieden heeft. Tevens kunt u langs de kustlijn heerlijk tot rust komen aan één van de prachtige stranden met helderblauw water.

Als u van uitgaan en flaneren houdt, zijn er in de Côte d'Azur ruim voldoende plaatsen waar u uw hart kunt ophalen! De Promenade des Anglais en de chique winkels in Nice. De wereldberoemde hotels aan de Croisette en de mondaine levensstijl in Cannes. Het paleis, de botanische tuin en het casino van Monaco. Na een bezoek aan de levendige markt in Ventimiglia, net over de grens, trakteert u uw gezin op echte Italiaanse spaghetti op de boulevard in San Remo. Op de terugweg heeft u vanaf de hoge kustwegen Corniches tussen Monaco en Nice schitterende panorama’s op de blauwe Méditerranée. Liefhebbers van visgerechten genieten van de typisch Provençaalse ‘Bouillabaisse’ en ‘Soupe de Poissons’, geserveerd met een glas koele Côtes de Provence.

Houdt u van een beetje avontuur en actie tijdens uw vakantie in de Côte d'Azur? Dan zijn er ruim voldoende plekken waar u een uitdagende watersport kunt beoefenen. Voor een leuk dagje uit met uw kinderen kunt u heerlijk genieten van de leukste attracties bij de nabijgelegen pret- en waterparken De Côte d'Azur is de ideale vakantiebestemming voor vele soorten vakanties!

Waterglijbaan le Frejus

Camping Le Fréjus

camping Domaine de la Noguiere zwembad

Camping Domaine de la Noguiere

"De mooiste campingvakanties"

camping Domaine de la Noguiere zwembad

Camping Domaine de la Noguiere


Familie Kesters Gezin met jonge kinderen

In 1 woord Top!!! Heerlijk verblijf, leuk team, zeer ontspannend, enorm gevoel van vrijheid, zeer zeer goed en voor herhaling vatbaar