Saint Tropez

Vakantie aan de Côte d'Azur

De Côte d’Azur is met zon, azuurblauwe zee, strand, mondaine badplaatsen als Nice, Cannes, Monaco en St. Tropez ongetwijfeld de bekendste kuststreek van Frankrijk.

Vind je vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
Saint Tropez
haven bij Nice
Eze Cote d Azur
Bekijk alle fotos (4)

Het zonnige zuiden heeft altijd mooi weer, geen wonder dat deze streek zo populair is bij de zonaanbidders en zeeliefhebbers. Maar de Côte d’Azur heeft nog zoveel meer te bieden. Het fraaie achterland met idyllische Provençaalse dorpen en hun gezellige dorpsmarkten; bossen en wijngaarden en niet te vergeten de indrukwekkende Gorges du Verdon met adembenemende diepe ravijnen.

Als u van uitgaan en flaneren houdt, kunt u hier uw hart ophalen! De Promenade des Anglais en de chique winkels in Nice. De wereldberoemde hotels aan de Croisette en de mondaine levensstijl in Cannes. Het paleis, de botanische tuin en het casino van Monaco. Na een bezoek aan de levendige markt in Ventimiglia, net over de grens, trakteert u uw gezin op echte Italiaanse spaghetti op de boulevard in San Remo. Op de terugweg heeft u vanaf de hoge kustwegen Corniches tussen Monaco en Nice schitterende panorama’s op de blauwe Méditerranée. Liefhebbers van visgerechten genieten van de typisch Provençaalse ‘Bouillabaisse’ en ‘Soupe de Poissons’, geserveerd met een glas koele Côtes de Provence.

Flower Le Frejus

Camping Flower Le Fréjus

Buitenzwembad camping de Bérard

Charme camping om heerlijk te relaxen

Camping De Bérard

Waterglijbaan camping Domaine de la Noguiere

Camping Domaine de la Noguiere

"De mooiste campingvakanties"

Waterglijbaan camping Domaine de la Noguiere

Camping Domaine de la Noguiere


Familie Kesters Gezin met jonge kinderen

In 1 woord Top!!! Heerlijk verblijf, leuk team, zeer ontspannend, enorm gevoel van vrijheid, zeer zeer goed en voor herhaling vatbaar