De leukste pret- en waterparken in Côte d'Azur

In de Côte d'Azur zijn er een aantal leuke attractieparken en waterparken te vinden. U kunt genieten van grote kermissen, tot aan een attractiepark en spectaculaire waterparken. Wij hebben een aantal tips voor u, zodat u een dagje plezier met het hele gezin kunt hebben!

Kermis Cote d'Azur
Waterglijbaan camping le Pommier

Aqualand Fréjus

Op slechts (ca.) 5 km van camping Le Fréjus ligt Aqualand Fréjus, het grootste waterpark in de regio Côte d'Azur. Het waterpark is opgedeeld in 4 soorten voorzieningen: sensaties, familie, kinderen en ontspanning. Bij sensaties vindt u diverse stijle en gave waterglijbanen (met banden), bij familie vindt u een aantal leuke voorzieningen voor jong en oud, bij kinderen kunnen de kleinste parkbezoekers van glijbanen en spelen op diverse speeltoestellen en in het ontspanningsgedeelte is een groot zwembad, met golfslagbad en een ruime ligweide te vinden. Het park is dagelijks geopend van ca. 10.00 uur tot 18.00 uur.

Lunapark

Lunapark ligt op dezelfde afstand van camping Le Fréjus als Aqualand Fréjus (ca. 5 km). Het Lunapark is een grote kermis met verschillende soorten attracties voor jong en oud, een achtbaan behoort zelfs tot één van de attracties. De kleinere kinderen kunnen zich vermaken in babyland. Het park is in het hoogseizoen elke dag geopend van ca. 20.00 uur tot 23.00 uur en staat garant een leuk uitstapje met het gezin.

Magic Park Land

Magic Park Land is een attractiepark met meer dan 35 attracties. Geniet van één van leuke attracties of bekijk één van de spectaculaire shows. Het park is een leuk uitstapje voor jong en oud. Het park is in het hoogseizoen dagelijks geopend van ca. 10.30 uur tot 18.00 uur (let op: meerdere dagen per jaar is het park gesloten, check voor u gaat of het park open is). Het park ligt op ca. 1 uur rijden van camping Sainte Baume

Waterworld Lake of Gaudrade

Op ongeveer 10 km van camping Domaine de la Noguiere ligt Waterworld, een groot oplaasbaar speeltoestel in het meer van Gaudrade. Op de speeltoestellen kunnen uw kinderen heerlijk klimmen en klauteren en genieten van waterplezier, terwijl u heerlijk aan het relaxen bent op de ligweide!

Saint Tropez

Meer over de Côte d'Azur

Wilt u meer weten over de regio rondom de Côte d'Azur? Bekijk dan onze speciale Côte d'Azur pagina.

Kaart Europa

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk dan onze Zoek & Boek Pagina.