Bungalowtent huren in Picardië

Verblijf in een luxe bungalowtent op een camping in Picardië, een afwisselende regio met een rijke historie. Deze mooie streek is, ook voor een weekend of een paar dagen tussendoor, absoluut de moeite waard. Het verrassende landschap van ‘het begin van Frankrijk’, wordt gekenmerkt door een fraaie flora en fauna. Camping Château de Drancourt is de perfecte uitvalsbasis om Picardië te ontdekken!

Camping Chateau de Drancourt
Picardië Baai van de Somme
Picardië Abdij van St. Riquier
Bekijk alle fotos (4 )

Rijke historie

Picardië, een afwisselende regio met een rijke historie, leent zich perfect voor een weekend of zomaar een paar dagen tussendoor. De regio ligt ten noorden van Parijs, bestaat uit drie departementen en is de bakermat van de gotiek. Wie door Picardië rijdt, vindt op veel plekken nog prachtige staaltjes van gotiek als de kathedralen van Amiens, Beauvais, Laon en Soissons.

Baai van de Somme

Het landschap van Picardië is verrassend veelzijdig. Veel vogels vliegen tijdens de trektochten over de baai van de Somme en vinden in dit gebied voldoende voedsel, onderdak en rustige plekjes. Direct aan de baai van de Somme (9 km) ligt St. Valéry, een middeleeuwse havenstad met een jacht- en vissershaven, bloemrijke straten en een prachtige wandeldijk.

Fietsen en wandelen

Een streek tussen land en zee, zo wordt Picardië genoemd. Het andere Frankrijk, gelegen aan de noordwestkust van dit populaire vakantieland. In het hart van de regio Picardië ligt de rivier de Somme, een uniek landschap van water en zand, bewoond door af- en aanvliegende vogels. In Picardië, het land achter de fascinerende kust, kan u bovendien naar hartenlust fietsen en wandelen. Tussen de lichtgolvende akkers en weilanden liggen verborgen stadjes met kastelen en kerken als de abdij van St. Riquier of het Fort van Rambures!

Bezienswaardigheden

In de hoofdstad Abbeville bewondert u Saint-Vulfran, een prachtig kerkgebouw in flamboyant gotische stijl met een indrukwekkende gebeeldhouwde gevel. Wilt u ontsnappen aan de drukte van de stad? Bezoek het Château de Bagatelle in Abbeville, een klein neoklassiek kasteel met Franse tuinen, een rozentuin en een oranjerie of bezoek het park La Bouvaque, een prachtig natuurgebied middenin de stad!

Op en top luxe

In Picardië biedt Rent-a-Tent u een verblijf in een compleet ingerichte bungalowtent op een sfeervolle kasteelcamping, waar u in alle luxe geniet van uw kampeervakantie. Onze accommodatie is ruim en praktisch ingedeeld met gescheiden slaapcabines en een garderobe. Wat uw nachtrust betreft: u slaapt op een uitstekend bed met een prima matras. In het keukengedeelte bevindt zich een koelkast met vriesvak en een afsluitbare keukenkast met daarop een 3-pits gasstel.

Wacht niet langer en boek nu een stacaravan op de kindvriendelijke kasteelcamping Château de Drancourt. Picardië biedt volop mogelijkheden voor een heerlijke kampeervakantie!