Fietsen in Picardië

Bungalowtent huren in Picardië

Verblijf in een luxe bungalowtent op een camping in Picardië, een afwisselende regio met een rijke historie. Deze mooie streek is, ook voor een weekend of zomaar een paar dagen tussendoor, absoluut de moeite waard. Het verrassende landschap van ‘het begin van Frankrijk’, wordt gekenmerkt door een fraaie flora en fauna. Vanuit Camping Château de Drancourt kan u uitstekend de omgeving verkennen.

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
Camping Chateau de Drancourt
Zwembad Château de Drancourt
Bekijk alle fotos (3)

Het is immers de regio waar de Franken, de voorouders van de Fransen, ooit neerstreken. De streek ligt ten noorden van Parijs, is de bakermat van de gotiek en bestaat uit drie departementen. Het is een gebied met een 80 km lange kuststrook, enkele prachtige kliffen, een glooiend achterland bedekt met bossen en akkers en vele mooie waterwegen.

Het landschap van Picardië is bovendien veelzijdig. Veel vogels vliegen tijdens de trektochten over de baai van de Somme, zij vinden in dit gebied voldoende voedsel, onderdak en rustige plekjes.

In Picardië biedt Rent-a-Tent u een verblijf in een compleet ingerichte bungalowtent op een mooie camping, waar u in alle luxe van uw kampeervakantie geniet. Onze accommodatie is ruim en praktisch ingedeeld met gescheiden slaapcabines en een garderobe. Wat uw nachtrust betreft: u slaapt op een uitstekend bed met een prima matras. In het keukengedeelte bevindt zich een koelkast met vriesvak en een afsluitbare keukenkast met daarop een 3-pits gasstel. Boek nu uw bungalowtent op de kindvriendelijke camping Chateau de Drancourt in de regio Picardië!

Kinderbad camping Chateau de Drancourt

Camping Château de Drancourt

  • Sfeervolle kasteelcamping
  • Twee zwembaden waarvan 1 overdekbaar
  • Leuke ponyclub voor kinderen
  • Mooie tennis-/midgetgolfbaan
  • Baai van de Somme (9 km)

Bungalowtent huren in Picardië

Bunaglowtent Blue Gulperberg aanzicht

Bungalowtenten in Frankrijk

Zoek door al onze mooie bungalowtenten in Frankrijk en vindt uw ideale vakanie!