Bungalowtent huren op Sardinië

Rent-a-Tent biedt compleet ingerichte bungalowtenten aan op de mooiste campings op Sardinië, één schitterend eiland in de Middellandse Zee. Dit bijzonder mooie eiland wordt gekenmerkt door een heuvelachtig binnenland. De kleur van het zeewater kent alle schakeringen: van blauw tot azuurblauw tot smaragdgroen. Bovendien behoren de stranden met haar fijne zand tot de mooiste van Europa!

Bella Sardinia
Flamingo's
baaitje bij camping bella sardinia
Bekijk alle fotos (4 )

Hagelwitte stranden

Camping Bella Sardinia is gelegen aan het strand op het schiereiland Sinis-Penisula, aan de kust van Sardinië. Neem een duik in het helderblauwe water van de Middellandse Zee, zoek verkoeling in het pijnbomenbos of geniet van hagelwitte zandstranden, waar u van een adembenemend uitzicht geniet. Op korte afstand van Bella Sardinia kunt u flamingo's bekijken in Cabras, het schiereiland Sinis en de Romeinse ruïnes in Taros en de stad Oristano ligt op slechts 20 kilometer.

Kampeer in een ingerichte tent

Vakantie vieren op het eiland Sardinië? Huur een kant-en-klare bungalowtent op Bella Sardinia, een luxe familiecamping aan de kust op het schiereiland Sinis-Penisulaë. In uw ingerichte tent is alles aanwezig: bedden met prima matrassen, een keukentje met koelkast en een complete inventaris, stoelen, een tafel en zelfs een parasol. De dekbedden zijn inclusief en bedlinnen kunt u huren, handig als u met het vliegtuig naar Italië afreist!