Camping Toscana Bella

Camping Toscana Bella

Vada, Toscane, Italië

 • 600m van het strand
 • Splinternieuw zwembad
 • Gezellige, Italiaanse camping
 • Multisportveld
 • Bezoek Pisa, Florence, Lucca of Sienna
0 - 7 jaar

Geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Minder geschikt voor
oudere kinderen

Camping aan de Etruskische kust

Toscana Bella is uw camping aan de Etruskische kust. Deze camping verspreidt zich over een groen oppervlak van ongeveer 6 hectare, verdeeld in twee zones. Eén is bestemd voor de vaste verblijfplaatsen en de andere voor de staanplaatsen voor caravans, tenten en campers en, natuurlijk, het vakantiepark zelf.
Kom en ontdek het splinternieuwe zwembad van camping Toscana Bella nabij Cecina. Een groot buitenzwembad, 12,5 x 25m., met een kinderbad waar het water slechts 45cm diep is. Neem een duik en geniet van Toscane en van vrolijke zwempartijen, alleen of samen met anderen. Rond het zwemband zijn er grote ruimtes met zon of schaduw, met comfortabele ligstoelen en parasols, voor uw ontspanning te midden van de natuur op de Camping Toscana Bella.
Toscana Bella is een camping aan zee, de ideale bestemming voor uw ontspannen vakantie in de zon. Met een korte wandeling van slechts 600 meter bereikt u de prachtige witte stranden van Rosignano, omringd door een weelderig groen naaldbomenbos. Hier is het water voor vele meters van de oever ondiep waardoor het ook zeer geschikt is voor kinderen. Toscana Bella bevindt zich aan de Etruskische Kust, en de liefhebbers van de wilde natuur en van rustigere ritmes, kunnen tevens genieten van het vrije strand. Wilt u misschien genieten van bijzondere dagen, dan vindt u op de Caribische stranden van Italië, op ongeveer 6 km van de camping, de witte stranden van Rosignano, beroemd over de hele wereld vanwege de witte kleur van het zand. Hier kunt u ook verschillende watersporten beoefenen of simpelweg ontspannen in de zon.
De camping beschikt over een restaurant en bar. De bar beschikt over tafeltjes in een grote overdekte veranda tegenover het zwembad, en ene ruimte met elektronische spellen. Bij Restaurant-Pizzeria vind u de heerlijke typische Toscaanse keuken en heerlijke pizza's.
Bij de supermarkt vindt u een uitgebreid assortiment aan voedingsmiddelen, wijnsoorten, vlees en groeten. Op de camping is ook een bazaar voor de verkoop van souvenirs, kleding, buitenlandse kranten en nog veel meer.
Op de camping zijn er ook een jeu de boules-baan, volleybal en basketbalveld en een speelzone voor kinderen. Bijzonder goed georganiseerd is het entertainment voor de gasten. In de maanden juli en augustus is er iedere dag animatie, met 2 animatoren die zich bezighouden met kinderen en volwassenen en spelletjes, sporttoernooien en thema-feesten organiseren. Bovendien zijn er speciale avonden met circusartiesten, dansers en muziekgroepen en culinaire avonden in samenwerking met de Bar en het Restaurant.

Voorbeeld Bungalowtent Green

Bungalowtent Green

 • Maximaal 6 personen
 • Hoge koelkast met vriesvak
 • 4-pits gasfornuis
 • Partytent of parasol
 • Kussens en dekbedden
Meer informatie

Wat is er te doen in de omgeving van Toscana Bella?

 • Stedentripjes
 • Acheologie
 • Wellness

Bezoek Livorno, Sienna, Florence of Pisa. Een echte aanrader is een fietstocht over de oude stadsmuren van Lucca! Al deze steden liggen op een prima afstand voor een mooie dag tocht vanaf de camping. Het archeologisch park van Baratii bevindt zich in Piombino, in de provincie van Livorno en strekt zich uit vanaf de kaap tot aan de baai waar ooit eens de oude stand van Populonia, uit de Etruskische en Romeinse periode, stond. Tussen de bomen door is er nog zichtbaar wat er is overgebleven van het benedictijns klooster van San Quirico. Wilt u tijdens uw verblijf ook aan ontspanning denken, geniet dan van de meeste beroemde thermen in de omgeving, Terme di Sassetta, een oase van welzijn.