Safaritent huren in Toscane!

Eén van de mooiste streken van Italië is Toscane. De combinatie van natuur en cultuur heeft een grote aantrekkingskracht. En vergeet niet de overheerlijke Toscaanse keuken, dat wordt smullen! En het wordt nog beter als u overnacht in een van die heerlijke safaritenten van Rent-a-Tent. Optimaal kampeergenot met Rent-a-Tent in Toscane.

Toren van Pisa Pixaby
Omgeving camping Le Piannace
Luccs Toscane
Bekijk alle fotos (4 )

De Safaritenten van Rent-a-Tent

Ook in Toscane heeft Rent-a-Tent diverse types safaritenten op heerlijke familiecampings.

De Safaritent Taupe staat op een houten vlonder en heeft een aangename stahoogte van ca. 2.20 meter. Onder de luifel kunt u heerlijk genieten van het buitenleven. De Safaritent Taupe vindt u op diverse campings in de Toscane: camping Le Piannacce op slechts 6 km van het strand van de Middellandse Zee en camping Parco delle Piscine in het prachtige binnenland. Een perfect uitgangspunt voor uw ontdekkingstocht door de Toscane.

Direct aan het strand ligt International Camping Etruria. Midden in het pijnboombos en niet ver van het mooie lagunezwembad staat de Safaritent Almond. Gebouwd op een houten vlonder en met een houten dakconstructie geeft deze safaritent een echt vakantiegevoel.