Bungalowtent huren in Toscane

Rent-a-Tent biedt compleet ingerichte bungalowtenten aan op de mooiste campings in Toscane, één van de mooiste streken van Italië! De combinatie van natuur en cultuur heeft een grote aantrekkingskracht. De kunststeden met schitterende musea, kerken en paleizen brengen zelf de echte kunstkenner in de verwarring over wat te bezoeken en waar te beginnen. De olijfboomgaarden en wijngaarden bepalen grotendeels het prachtige, lieflijke landschap van Toscane.

Toren van Pisa Pixaby
Omgeving camping Le Piannace
Luccs Toscane
Bekijk alle fotos (4 )

Overnacht in een luxe bungalowtent

Geniet op een kleinschalige of grote camping in Toscane van de luxe van onze ingerichte bungalowtent. Op al onze campings in Toscane staan de luxe bungalowtenten van Rent-a-Tent al voor u klaar. Alle tenten zijn ruim, praktisch ingedeeld en bovendien is alles in uw ingerichte tent is alles aanwezig: aparte slaapcabines met comfortabele bedden, een kitchenette met koelkast, keukeninventaris en tuinmeubilair, zodat u een groot gedeelte van uw vakantie heerlijk buiten door kunt brengen.

Familiecampings in Toscane

In Toscane hebben wij diverse campings geselecteerd, allen geschikt voor families. Overnacht aan zee in de mooie Safaritent Almond op International Camping Etruria, voorzien van een nieuw lagunezwembad met glijbaan én een apart kinderbad. Kampeert u liever in het binnenland? Verblijf in de Bungalowtent Blue of de Safaritent Rent-a-Tent Taupe op de sfeervolle familiecamping Parco delle Piscine.

Bekijk nu ons complete aanbod familiecampings en boek een bungalowtent in Toscane!