GlamLodge Molenhof

Kampeer en Caravan Jaarbeurs te Utrecht

Rent-a-Tent is dit jaar aanwezig op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht van 10 t/m 14 oktober 2018. U vindt Rent-a-Tent in hal 9. Kom gezellig langs bij onze stand, wij vertellen u graag meer over onze tenten en stacaravans op de leukste campings in Europa! Ook vertellen wij u graag meer over het beheerderschap van Rent-a-Tent op campings voor de zomer van 2019. Bent u handig? Wij zijn ook op zoek naar fitte mannen en dames voor het meehelpen met de op- en afbouw van onze tenten in Europa!

Op onze stand vindt u beheerders, die afgelopen seizoen voor ons een camping hebben beheerd. Deze beheerders vertellen u graag over hun eigen ervaringen en hoe leuk het werk als beheerder is! Zo krijgt u een goed beeld wat beheerder zijn inhoud, waar u kunt gaan beheren in Europa, het tijdsvak en welke vergoeding u hiervoor ontvangt. Kortom kom gezellig langs op onze stand!

Met korting naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Een entreeticket voor de hele dag (van 10:00 tot 17:00) kost normaal €12,50. Koopt u uw ticket via onderstaande link ontvangt u €3,50 korting en betaald u slechts €9,-. Een entreeticket voor de middag (van 13:00 tot 17:00) kost normaal €9,00. Boekt u via onderstaande link ontvangt u €2,- korting en betaald u nog slechts €7,-!
Gebruik tijdens boeken deze link en ontvang korting op de aanschaf van uw entreetickets!

Opbouw GLT buiten Montroant
Luxe bungalowtent Rent-a-Tent
beheerders rat

Beheerder bij Rent-a-Tent

Rent-a-Tent is actief op zoek naar vijftig- en zestigplussers die houden van kamperen en vakanties onder de zon! Voor het kampeerseizoen 2019 zoeken wij gezonde, actieve en fitte vijftig- en zestigplussers en ook zeventigplussers die hart hebben voor gasten en service. Wij zijn op zoek naar mensen die houden van kamperen, beschikken over een eigen toercaravan of camper en graag willen helpen om onze gasten een fantastische kampeervakantie te bieden.
Wilt u meer weten over het beheerderschap bij Rent-a-Tent? Kijk dan eens op onze Beheerders gevraagd pagina

Handige maten gezocht

Lijkt beheren niet uw ding? Maar wilt u wel helpen onze gasten een onvergetelijke vakantie te bieden? Help dan mee met het opbouwen of afbouwen van onze tenten. De tentenbouwers reizen door heel Europa in een gezellig team om onze tenten op en af te bouwen. Op de rondes gaat veelal een "kok" mee die voor de maaltijden zorgt. Ook is er 's avonds tijd voor een gezellige borrel met het team! Op de rondes slaapt u in stacaravans op de camping of in accommodaties vlakbij de camping, deze worden door ons kantoor voor u geregeld.
Wilt u meer weten over het op- en/of afbouwen bij Rent-a-Tent? Kijk dan eens op onze Tentenbouwers gezocht pagina

De mooiste campingvakanties

Rent-a-Tent is de kampeervakantie specialist uit Markelo (in Twente, Overijssel) en al ruim 30 jaar een begrip in luxe en comfortabele kant-en-klare campingvakanties. Wij bieden meer dan 100 campings aan in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Slovenië en Luxemburg. Elk jaar breiden wij uit. Wij hebben dus voor ieder wat wils vanaf de meivakantie t/m september!

Waarom een vakantie boeken bij Rent-a-Tent?

  • Dagelijkse aankomt- en vertrekmogelijkheden
  • Nederlandse beheerders op de camping die zorgdragen voor onze accommodaties op het gebied van kwaliteit (op campings in Kroatië zijn geen Nederlandse beheerders aanwezig).
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Een gevarieerde keuze met 13 verschillende tenten en 6 soorten stacaravans op charme en kleinschalige tot super-de-luxe 5-sterren campings in Europa
Vragen beheerders Rent-a-Tent

Beheerders voor campings in 2019

Lees meer informatie over het beheren bij Rent-a-Tent

Opbouw bussen

Tentenbouwers opgelet

Lees meer informatie over de opbouw- en afbouw van onze accommodatie in Europa voor fitte en actieve dames en heren.