ballenbak camping Kompas Westende

Kleurplaat winactie!

Lekker op avontuur geweest in het overdekte speelparadijs van Ballorig? Daar heeft u vast onze camping vakantiekrant gelezen of meegenomen. Heeft u deze gemist? Vraag hem hier aan.

Is de kleurplaat van Rent-a-Tent ingekleurd? Doe dan mee met de winactie! Je maakt kans op een weekend in een safaritent op camping De Beekse Bergen met Rent-a-Tent! De kleurplaat kunt u sturen naar:

Rent-a-Tent
Veldweg 4
7475 NS Markelo

óf maak een foto en stuur deze per email naar info@rent-a-tent.nl

Stuur de kleurplaat in vóór 10 mei 2018 om zo mee te doen aan de winactie! Inmiddels is deze actie afgelopen en de prijswinnaars zjin bekend.

Weggeven entreekaarten

Binnenkort gaan wij ook nog een aantal entreekaarten weggeven!

SafariCamp de Beekse Bergen wandelen met kids
speelhal oostduinkerke
 Beekse bergen rijden tussen giraffen

Onze kleurplaatmuur

Er worden steeds meer en meer kleurplaten naar ons toegestuurd. Wij vinden ze zo leuk dat we de kleurplaten gebruiken als kantoorversiering! Alle kleurplaten komen op onze kleurplaatmuur, de eerste muur is al vol!
Wilt u ook kans maken op een midweek of weekend op vakantiepark Beekse Bergen? Ga dan snel naar Ballorig, kleur onze kleurplaat in en stuur deze naar ons per post of email!

Vakantiepark Beekse Bergen

Mocht u zeker willen zijn van een verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen kunt u ook een luxe Safaritent bij ons boeken op Vakantiepark Beekse Bergen al vanaf €189 per week. Dit is inclusief toegang tot het Safaripark!

Wat kunt u winnen?

 Beekse bergen rijden tussen giraffen

Incl. onbeperkt toegang tot het Safaripark Beekse Bergen!

Vakantiepark Beekse Bergen

De winnaar wint een midweek of weekend in onze luxe Safaritent Taupe op vakantiepark Beekse Bergen inclusief toegang tot het Safaripark!

ballenbak camping Kompas Westende

Meer weten over Ballorig?

Wilt u meer weten over Ballorig of weten waar de Ballorig speelparadijzen zich bevinden?