Bungalowtent huren in Luxemburg

Groothertogdom Luxemburg, één van de kleinste landen van Europa, heeft tal van verrassingen voor u in petto: charmante stadjes, prachtige natuur(parken) en een magnifiek landschap. Verblijf via Rent-a-Tent in een ingerichte bungalowtent in Luxemburg, een fijn vakantieland vol mogelijkheden voor uitstapjes. Op onze camping in Luxemburg heeft u alle luxe binnen handbereik!

St. Johns church Luxemburg
Luxemburg
Luxemburg
Bekijk alle fotos (4 )

Perfecte uitvalsbasis

Veel Nederlandse toeristen rijden voor hun vakantie in Frankrijk of Spanje door dit kleine landje en zien Luxemburg slechts als tussenstop, terwijl het een enorm verrassende vakantiebestemming is. Laat u betoveren door middeleeuwse dorpen, groene heuvels, bergen, kastelen en wijngaarden langs rivier de Moezel en fiets heerlijk langs oude spoorlijnen, tunnels en idyllische wijndorpen. Overnacht in een ingerichte bungalowtent em boek via Rent-a-Tent een verblijf op camping Fuussekaul!

Veelzijdig Luxemburg

Met talrijke musea, prachtige architectuur, kastelen en vestingen, biedt Luxemburg-stad een ongelooflijke waaier van fascinerende culturele plaatsen aan. De kunst en cultuur van Luxemburg zijn een ware weerspiegeling van haar bevolking: uiteenlopend en multicultureel. Bovendien is het prachtige land rijk aan van bossen, bergen en valleien, een uitgelezen gebied voor wandelaars en bergbeklimmers.

Regio's

Luxemburg is opgedeeld in regio's als:

  • De Ardennen, de noordelijkste regio van Luxemburg: uitgestrekte bossen, glooiende valleien en schitterende natuurschoon. Een waar paradijs voor wandelelaars, fietsers, bergbeklimmers en natuurliefhebbers.
  • In het zuiden van het land ligt Guttland, een rustige streek met statige kastelen en mystieke burchten, charmedorpjes, authentieke boerderijen en betoverend mooie landschappen.
  • In het oosten ligt het Mullerthal, het 'Luxemburgs Klein Zwitserland' in kanton Echternach. Rijk aan ontzaglijke rotsformaties, meanderende rivieren, grotten en bossen. De waterval Schiessentumpel Cascade is onder toeristen erg geliefd, in de omgeving lopen wandelaars door het dal en langs de rivier. Tevens is de 112 kilometer lange wandelroute Mullerthal Trail perfect voor de geoefend loper. In de regio vindt u eveneens het toeristische Echternach, bekend om de katholieke Processie van Echternach.

Nieuwsupdate 2020: Als eerste land ter wereld heeft Luxemburg het openbaar vervoer gratis gemaakt: bus, tram en trein.