Fuussekaul vergroot

Campingnieuws | Volop vermaak op camping Fuussekaul

Trak Gourmande, Tour de Luxembourg of het Internationale Kula Yoga Festival? Op camping Fuussekaul vinden het komende kampeerseizoen allerlei evenementen plaats. Kom alvast in de vakantiesferen en ontdek alle leuke activiteiten!

Fuussekaul yoga
adventurepark klimwand camping Fuussekaul
Fuussekaul trekker

Trak Gourmande - mei

Medio mei 2020 wordt de vierde editie van de Trak Gourmande verreden, een jaarlijkse trekkertocht door de wonderschone vallei van de Sûre. Alle soorten en maten oldtimer tractoren verschijnen op 9 mei aan de start: van Fiat R 80’s tot Massey Fergusons. Wie zelf niet over een eigen tractor beschikt, huurt een trekker bij camping Fuussekaul of rijdt mee in de tractoraanhanger. Aanmelden is mogelijk via info@vintage-fuussekaul.lu

Tour de Luxembourg - juni

Liefhebbers van historische motorfietsen doen begin juni mee aan de Tour de Luxembourg. Tijdens dit ‘motorfietsweekend’ van 5 tot zeven juni verkennen ze op een historische motorfiets het Groothertogdom Luxemburg, aan de hand van een roadbook en een ‘Follow-Upsysteem.’ Alle deelnemers ontbijten en dineren gezamenlijk, huuraccommodaties en parkeerplaatsen kunnen ter plaatse worden gehuurd. Wilt u meedoen? Meld u aan via anna@fuussekaul.lu

Internationale Kula Yoga Festival - juni

In het tweede weekend van juni wordt de vijfde editie van het internationale Kula Yoga Festival gehouden. Ook dit jaar heeft de organisatie een gevarieerd programma samengesteld met yoga-, dans- en meditatielessen, concerten, workshops, handgemaakte sieraden en gezond veganistisch eten. Voor het inspiratiefestival brengt u zelf een eigen yogamat, kussen en een deken mee. Meer informatie vindt u op de Facebookpagina van het ‘Kula Yoga Festival 2020.’

Bowlen & minigolfen

Aankomend seizoen worden op camping Fuussekaul verschillende activiteiten georganiseerd: variërend van huifkartochten tot lampionnenoptochten en bos- en zwembadspelletjes. Bovendien is er op Fuussekaul een gigantisch indoorspeelpaleis van vijf verdiepingen aanwezig en een speelhal, waar tieners gezellig biljarten en bowlen. Voor liefhebbers van spanning en avontuur is er het high rope parcours, bestaande uit dertien onderdelen. Wilt u het rustiger aan doen? Ga, op vijfhonderd meter van de camping, gezellig met de hele familie bowlen of minigolfen.

Kampeer in een ingerichte tent

Uw luxe bungalowtent staat al voor uw klaar op camping Fuussekaul in Luxemburg. De bungalowtent is zeer ruim en praktisch ingedeeld met gescheiden slaapcabines en een garderobe. Wat uw nachtrust betreft; u slaapt op een uitstekend bed met prima matras. Verder is de tent uitgerust met een keukentje met koelkast, gastoestel en keukeninventaris en tuinmeubilair, zodat u een groot gedeelte van uw vakantie heerlijk buiten door kunt brengen.

Bekijk de camping!

zwembad camping Fuussekaul

Camping Fuussekaul

Kindvriendelijke camping in bosrijke omgeving

Luxemburg

Vakantie Luxemburg

Het land Luxemburg is rijk aan van bossen, bergen en valleien, een uitgelezen gebied voor wandelaars en bergbeklimmers.

Camping Fuussekaul  VakantieVerhaal

VakantieVerhaal: Feest op camping Fuussekaul

Een animatieclub, zwembad en een campingtreintje: Samantha Vos beleefde met haar dochter Keylani een geweldige vakantie op camping Fuussekaul in Luxemburg. De moeder uit Delft vertelt: ,,We zaten middenin de Ardennen, maar kwamen nauwelijks van de camping af!"

Huifkartocht camping Fuussekaul

Campingnieuws 2020

Gloednieuwe zwemparken, gezellige activiteiten óf sfeervolle campingfeesten? Van niet te missen plekjes tot handige kampeertrucs: de rubriek 'Campingnieuws' geeft u info en tips!

Vakantieverhalen

VakantieVerhalen

We kennen ze allemaal: de vakanties waar u nog jaren over napraat. Omdat u een leuke tijd had, er iets misging of doordat u juist iets onvergetelijks meemaakte. Lees de mooiste, bijzonderste en ontroerendste verhalen in de rubriek VakantieVerhalen.