De winnaar van de kassabonactie is bekend!

Winnares: ,,Het was prettig schrikken"

Een gratis vakantie naar Zeeland? Het overkwam Wendy Averesch. De Markelose won bij de Kassabonactie van PLUS Blankhorst en Rent-a-Tent in haar woonplaats de hoofdprijs: een gratis verblijf in een accommodatie op een camping in Nederland, België of Duitsland.

prijsuitreiking
Vakantie Zeeland Pinksteren
Glamlodge tent

Kassabonnenactie

Commercieel manager Marieke de Boer van Rent-a-Tent reikte haar de reischeque op 5 juni in de PLUS-winkel uit. Averesch, één van de 119 deelnemers, deed aan de actie mee door haar kassabon in de supermarkt in te leveren. Ze is blij verrast met haar gewonnen prijs. ,,In de eerste instantie kon het ik niet geloven, maar het bleek toch echt zo te zijn. Hoe we hoorden van de actie? Bij de ingang van de supermarkt stond een actieton, mijn dochter heeft daar de kassabon ingegooid na ons winkelbezoek.”

Fort Boyard

Voor de tweede keer verblijft het Twentse gezin op één van de campings van Rent-a-Tent. Al eerder kampeerde de familie op een Franse camping in Lucciana. ,,Tijdens een boottocht vaarden we rond het beroemde Fort Boyard, een heel groot fort middenin de zee”, zegt Averesch, die terugblikt op een onvergetelijke ervaring. ,,Of we rasechte kampeerders zijn? Dat wisselt bij ons elk jaar!”

Zeeuwse kust

Dit jaar gaat de reis naar Zeeland, waar het gezin voor het eerst zal uitwaaien aan de Zeeuwse kust. ,,Ik wilde hier altijd al een keer heen, omdat we er nog nooit geweest zijn. De omgeving is schitterend en op het strand valt er van alles te beleven. We gaan er absoluut naartoe, mits het weer het toelaat natuurlijk,”, zegt Averesch vrolijk.

Op de foto (v.l.n.r.):
Niek Blanckenborg (bedrijfsleider PLUS Blankhorst), de familie Averesch en Marieke de Boer (commercieel manager Rent-a-Tent).

Ontvang € 50,- korting!

Niet gewonnen, tóch prijs!

Gebruik de code KASSABONPLUS tijdens uw boeking en u ontvangt direct € 50,- korting op uw vakantie!

Let op, dit aanbod is geldig indien u boekt vóór 1 juli 2019 en geldt voor het hele seizoen, dus ook de zomervakantie! Het verblijf moet uit minimaal 7 overnachtingen bestaan en plaatsvinden in één van de eigen Rent-a-Tent accommodaties.

Over Rent-a-Tent

Een vakantie van Rent-a-Tent staat garant voor een onvergetelijke campingervaring. Bij Rent-a-Tent vindt u altijd een camping die bij u past. Van kleinschalig, rustiek en charmant tot groot en levendig.

Uw PLUS in Markelo

PLUS Blankhorst
Kerkplein 1
7475 AE Markelo
Tel. 0547-364081