Spodnjeposavska

Vakantie Slovenië Spodnjeposavska

In het prachtige Sloveense binnenland, op ca. 100 km van de hoofdstad Ljubljana en op slechts 30 km van de Kroatische hoofdstad Zagreb vindt u het fantastische zwembadencomplex van camping Terme Catez.

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
Slovenië watervallen (Unsplash)
Slovenia
Slovenia meer van Bled
Bekijk alle fotos (4)

In het heuvelachtige zuidoosten van Slovenië ligt niet ver van de grens met Kroatie het grote vakantiecomplex Terme Catez. Het hele complex staat in het teken van waterrecreatie in alle vormen. Maar ook de omgeving biedt vele mogelijkheden om uitstapjes te maken. U vindt er vele burchten en kastelen zoals in de gemeente Brezice.

Of bekijk de bijzondere wijnkelders, Repnice, in de gastvrije en vriendelijke wijnstreek Bizeljsko. Naar de hoofdstad Ljubljana is het ca. 100 km en de Kroatische hoofdstad Zagreb ligt op slechts 30 km afstand.

Maribo, de culturele hoofdstad van Europa 2012, is ook zeker een bezoekje waard. In de omgeving van de camping kan u bovendien heerlijk wandelen en fietsen te midden van de groene Sloveense heuvels!

VakantieVerhaal camping Polari strand

De hoogste klokkentoren van Istrië

Vakantiegast Yvonne van der Velde ging in Slovenië op avontuur en ontdekte de wereldberoemde grotten van Postonja! Lees het VakantieVerhaal van de familie Van der Velde.