Vakantie Slovenië Spodnjeposavska

In het prachtige Sloveense binnenland, op slechts 30 km van de Kroatische hoofdstad Zagreb en op ca. 100 km van de hoofdstad Ljubljana, vindt u het fantastische zwembadencomplex van camping Terme Catež.

Slovenië watervallen (Unsplash)
Slovenia
Slovenia meer van Bled
Bekijk alle fotos (4 )

Imposante burcht: kasteel van Brežice

In het heuvelachtige zuidoosten van Slovenië ligt niet ver van de grens met Kroatie het grote vakantiecomplex Terme Catež. Het gehele complex staat in het teken van waterrecreatie in alle vormen. Maar ook de omgeving biedt volop mogelijkheden voor uitjes en uitstapjes. Zo vindt u er vele burchten, kastelen en andere vestingen, zoals het 16-eeuwse kasteel van Brežice in de stad Brežice. Of bekijk bijzondere wijnkelders als Repnice, in de gastvrije en vriendelijke wijnstreek Bizeljsko.

Kroatische hoofdstad Zagreb

Naar de hoofdstad Ljubljana is het ca. 100 km en de Kroatische hoofdstad Zagreb ligt op slechts 30 km afstand. Zagreb is in de loop der eeuwen een culturele stad geworden, met prachtige monumenten, interessante musea en schitterende bezienswaardigheden: van het Kathedraal van Zagreb tot het Museum of Illusions en Tkalciceva, een levendige straat met veel eettentjes en kleine winkeltjes. Maribo, de Culturele Hoofdstad van Europa 2012, is ook zeker een bezoekje waard. Daarnaast kunt u in de omgeving van de camping, te midden van de groene Sloveense heuvels, heerlijk wandelen en fietsen!

Uniek overnachten in Spodnjeposavska

Bent u op zoek naar een camping met een groot waterpark en animatie? Iedereen die van waterpret of juist van ontspanning houdt, beleeft een geweldige vakantie op camping Terme Catež. Deze prachtige gezinscamping in het binnenland van Slovenië biedt volop vermaak voor jong en oud. Gasten van Terme Catez mogen gebruikmaken van het groot opgezette zwembadcomplex, bestaande uit een 'zomerrivièra' en een 'winterrivièra.'

Kampeer in een luxe lodgetent

Bovendien steekt u vanuit Catež ob Savi gemakkelijk de grens over: de Kroatische hoofdstad Zagreb ligt op slechts (ca.) 45 minuten rijden vanaf de camping! Overnacht luxe en comfortabel op camping Terme Catež in de luxe GlamLodge tent of de Lodgetent Purple.

Of u rust en ruimte zoekt of uitziet naar een actieve vakantie: op Terme Catež is van alles mogelijk!

waterspeeltoestel terme catez

Camping Terme Catez

Levendige familiecamping met prachtig zwembadcomplex