ballenbak camping Kompas Westende

Rent-a-Tent en Ballorig

Bij alle Ballorig speelpaleizen in Nederland liggen de Rent-a-Tent campingkrant en de kleurplaat. Alle bezoekers van Ballorig krijgen de campingkrant en een kleurplaat. In de campingkrant vindt u leuke campings. Door de kleurplaat in te kleuren en op te sturen naar Rent-a-Tent maakt u kans op een weekend of midweek op vakantiepark Beekse Bergen in een luxe safaritent.

Wie is Ballorig?

De Ballorig speelparadijzen zijn overdekte speeltuinen, waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden! Is het slecht weer buiten? Bezoek dan zeker is een Ballorig speelparadijs bij u in de buurt, de kinderen zullen zich uren vermaken. Ballorig is in 1996 opgericht en was daarmee het eerste indoor speelparadijs van Nederland! En nog steeds is Ballorig het leukste speelparadijs van Nederland! Handig om te weten: als ouder (of begeleider) zijnde betaald u geen entree voor Ballorig.

Wat kunt u verwachten bij Ballorig?

Bij Ballorig kunnen uw kinderen veilig en zelfstandig spelen, omringd door vele leeftijdsgenootjes. U kunt rustig een kopje koffie drinken, terwijl uw kinderen nieuwe vriendjes maken! Vrijwel niks is geautomatiseerd bij Ballorig, dit zodat de creativiteit van uw kind optimaal gestimuleerd wordt!

De speeltoestellen bij Ballorig helpen uw kind bij de motorische ontwikkeling. Bij alle speeltoestellen staat een informatiebord, waarop u meer informatie vindt over de motorische ontwikkeling. Ook het eten is verantwoord bij Ballorig. Natuurlijk kunnen de kinderen genieten van een lekker patatje (gebakken in verantwoord vet) en een ijsje, maar er zijn ook gezonde alternatieven zoals knijpfruit! Verder garandeerd Ballorig ook dat het speelpaleis schoon en veilig is. Al met al is Ballorig niet alleen leuk maar ook nog eens verantwoord!

Waar vindt u de Ballorig speelparadijzen?

Drenthe
Assen, Emmen en Meppel

Flevoland
Almere en Lelystad

Friesland
Aeolus Sexbierum, Drachten, Heerenveen en Sneek

Gelderland
Arnhem, Hattem en Zutphen

Groningen
Groningen (stad), Hoogezand Sappemeer en Stadskanaal

Limburg
Maastricht, Nieuw Bergen, Roermond, Sittard en Venlo

Noord-Brabant
's-Hertogenbosch, Tilburg en Veldhoven

Noord-Holland
Amsterdam Arena, Amsterdam Gaasperplas, Den Helder, Heerhugowaard, Hoorn en Zaandam

Overijssel
Enschede, Nijverdal en Wijhe

Utrecht
Houten en Utrecht (stad)

Zuid-Holland
's-Gravenzande, Alphen aan den Rijn, Gouda en Vlaardingen

Wat kunt u winnen?

 Beekse bergen rijden tussen giraffen

Incl. onbeperkt toegang tot het Safaripark Beekse Bergen!

Vakantiepark Beekse Bergen

De winnaar wint een midweek of weekend in onze luxe Safaritent Taupe op vakantiepark Beekse Bergen inclusief toegang tot het Safaripark!

ballenbak camping Kompas Westende

De winactie

Is de kleurplaat van Rent-a-Tent ingekleurd? Doe dan mee met de winactie!