Rent-a-Tent en Ballorig

Bij alle speelpaleizen van Ballorig in Nederland ligt de campingkrant en de kleurplaat van Rent-a-Tent, die alle bezoekers van Ballorig krijgen. In de campingkrant vindt u talloze leuke campings in binnen- en buitenland. Door de kleurplaat in te kleuren en op te sturen naar Rent-a-Tent maakt u kans op een weekend of midweek op Vakantiepark Beekse Bergen in een luxe safaritent.

Wie is Ballorig?

De speelparadijzen van Ballorig zijn overdekte speeltuinen, waar kinderen naar hartenlust spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden! Is het slecht weer buiten? Bezoek dan zeker is een Ballorig speelparadijs bij u in de buurt: kinderen zullen zich hier uren vermaken. Ballorig is vanaf 1996 het eerste indoor speelparadijs van het land en is nog steeds het leukste speelparadijs van Nederland! Handig om te weten: als ouder (of begeleider) zijnde betaalt u voor Ballorig geen entree.

Wat kunt u verwachten bij Ballorig?

Bij Ballorig kunnen uw kinderen veilig en zelfstandig spelen, omringd door vele leeftijdsgenootjes. U kunt rustig een kopje koffie drinken, terwijl uw kinderen nieuwe vriendjes maken! Vrijwel niks is geautomatiseerd bij Ballorig, waardoor de creativiteit van uw kind optimaal gestimuleerd wordt!

De speeltoestellen bij Ballorig helpen uw kind bij de motorische ontwikkeling. Bij alle speeltoestellen staat een informatiebord, waarop u meer informatie vindt over de motorische ontwikkeling. Ook is het eten bij Ballorig verantwoord. Natuurlijk kunnen de kinderen genieten van een lekker patatje (gebakken in verantwoord frituurvet) en een ijsje, maar er zijn ook gezonde alternatieven als knijpfruit! Verder garandeert Ballorig een schoon en veilig speelpaleis. Al met al is Ballorig niet alleen leuk, maar ook nog eens verantwoord!

Waar vindt u de Ballorig speelparadijzen?

Drenthe
Assen, Emmen en Meppel

Flevoland
Almere en Lelystad

Friesland
Aeolus Sexbierum, Drachten, Heerenveen en Sneek

Gelderland
Arnhem, Hattem en Zutphen

Groningen
Groningen (stad), Hoogezand Sappemeer en Stadskanaal

Limburg
Maastricht, Nieuw Bergen, Roermond, Sittard en Venlo

Noord-Brabant
's-Hertogenbosch, Tilburg en Veldhoven

Noord-Holland
Amsterdam Arena, Amsterdam Gaasperplas, Den Helder, Heerhugowaard, Hoorn en Zaandam

Overijssel
Enschede, Nijverdal en Wijhe

Utrecht
Houten en Utrecht (stad)

Zuid-Holland
's-Gravenzande, Alphen aan den Rijn, Gouda en Vlaardingen

Wat kunt u winnen?

 Beekse bergen rijden tussen giraffen

Incl. onbeperkt toegang tot het Safaripark Beekse Bergen!

Vakantiepark Beekse Bergen

De winnaar wint een midweek of weekend in onze luxe Safaritent Taupe op vakantiepark Beekse Bergen inclusief toegang tot het Safaripark!

ballenbak camping Kompas Westende

De winactie

Is de kleurplaat van Rent-a-Tent ingekleurd? Doe dan mee met de winactie!