Jubileum: 35 jaar specialist in luxe campingvakanties!

Rent-a-Tent viert feest! In de maand juni viert Rent-a-Tent haar 35 jarig jubileum.....en u viert mee! In deze feestmaand maakt u kans op mooie prijzen en ontvangt u leuke kortingen op een campingvakantie. Houd onze website, nieuwsbrieven en Social Media in de gaten om dit niet te missen.

Grand Lodgetent - 35 jaar jubileum
Kind in zwembad - sfeer
Safaritent Olive - Polari

Hoe het allemaal begon...

35 jaar geleden begon Rent-a-Tent als "kleine" aanbieder van tentvakanties in Frankrijk. Kant-en-klaar ingerichte bungalowtenten op sfeervolle en landelijk gelegen campings in Frankrijk. Al snel groeide de vraag naar ingerichte tenten op campings en werd het programma uitgebreid naar Italië, Spanje en Nederland. Later kwamen daar o.a. ook Kroatië, Oostenrijk en Duitsland bij. Van kleinschalige familiecampings tot luxe topcampings met waterparken. Nu biedt Rent-a-Tent luxe kampeervakantie aan in wel 10 landen in Europa!

Eén van de hoogtepunten...

Het ontwikkelen van eigen tenten is wat Rent-a-Tent uniek maakt. De ontwikkeling van de grote Grand Lodgetent voor 8 personen met eigen badkamer met douche en toilet is zeker een hoogtepunt. De Grand Lodgetent heeft een grote luifel met daaronder een luxe lounge set en buitenkeuken om heerlijk te relaxen. Dat is pas vakantie!

Uitgegroeid tot internationaal reisbedrijf...

Begonnen met alleen een Nederlandse website en voornamelijk Nederlandse gasten op de campings is het Twentse familiebedrijf van de familie Gersen nu uitgegroeid tot een internationaal reisbedrijf met een website in 6 verschillende talen en gasten uit heel Europa! Met gedegen vakkennis, jarenlange reiservaring en een gezonde dosis Twentse nuchterheid wordt dit Internationale reisbedrijf aangestuurd vanuit het kantoor in Markelo.

Onze missie is simpel: het verzorgen van onvergetelijke vakanties op de allermooiste bestemmingen van Europa. En dat lukt aardig, al sinds 1987!