Luxe accommodaties

Huur een Bungalowtent, Safaritent, Lodgetent of Stacaravan bij Rent-a-Tent

Kamperen bij Rent-a-Tent betekent kamperen zonder zorgen. Bij aankomst op uw camping staat de complete ingerichte bungalowtent al klaar. De bungalowtent is zeer ruim en praktisch ingedeeld, met gescheiden slaapcabines en een garderobe. De safaritent geeft net dat beetje extra met bij de meeste types een houten vlonder en grote luifel. Of kies voor Glamping met de Grand Lodgetent of andere type lodgetenten. Een eigen badkamer met douche, toilet, warm en koud water; dit zijn slechts enkele voordelen van het doorbrengen van uw vakantie in één van onze luxe stacaravans. Deze zijn van uitstekende kwaliteit, comfortabel en volledig uitgerust, zoals u van ons gewend bent.

Luxe bungalowtent Rent-a-Tent

Bungalowtent

Uw luxe, compleet ingerichte bungalowtent staat al voor u klaar op de camping van uw keuze. Geen gesleep of gesjouw met allerlei kampeerspullen en geen gedoe met het opzetten van een bungalowtent; dat hebben wij al voor u gedaan. En hoe! De Rent-a-Tent bungalowtent is ruim en van alle gemakken voorzien met gescheiden slaapcabines voorzien van échte bedden en een keukengedeelte met koelkast en vriesvak.

Wij bieden u verschillende type bungalowtenten aan welke ook verschillend zijn ingericht. U vindt een uitgebreide beschrijving bij de camping van uw keuze. Bekijk o.a.

Bekijk alle Bungalowtent vakanties
GlamLodge Molenhof

GlamLodge tent

De Rent-a-Tent GlamLodge tent is een eigen ontwikkelde tent, ruim en van alle gemakken voorzien. Door de toepassing van een buitenterras met windbescherming is er meer comfort dan bij een standaard bungalowtent voorzien van parasol of partytent en tevens meer privacy. Bij de inventaris van de GlamLodge tent zitten standaard 2 verstelbare ligstoelen met voetenbank, een skottelbraai en ventilator. De GlamLodge tent heeft een sfeervolle en moderne uitstraling!

Wij bieden u één type GlamLodge tent. U vindt een uitgebreide beschrijving bij de camping van uw keuze. Bekijk o.a.

Bekijk alle Glamlodge tenten
Voorbeeld Stacaravan Mango

Stacaravan

Geniet van luxe en comfort in een compleet ingerichte stacaravan. Een eigen badkamer met douche, toilet, warm en koud water; dit zijn slechts enkele voordelen van het doorbrengen van uw vakantie in één van onze luxe stacaravans. Er zijn verschillende type stacaravans, ieder met een eigen indeling. Alle modellen hebben een ruim woon- en slaapgedeelte, een volledig ingerichte keuken en twee of drie slaapkamers.

Wij bieden u verschillende type stacaravans aan welke ook verschillend zijn ingericht. U vindt een uitgebreide beschrijving bij de camping van uw keuze. Bekijk o.a.

Bekijk alle Stacaravan vakanties
Grand Lodgetent II-7

Grand Lodgetent

Wilt u het echte kampeergevoel van een bungalowtent combineren met het comfort van een stacaravan? Kies dan voor een Grand Lodgetent! In een luxe Grand Lodgetent wordt het kamperen echt een ware belevenis met een 'glamorous' tintje. De ruim en luxueus ingerichte Grand Lodgetenten zijn o.a. voorzien van een badkamer. Vier uw vakantie in alle comfort gecombineerd met de natuurlijke omgeving en de vrijheid van de camping.

Wij bieden u één type Grand Lodgetent aan. U vindt een uitgebreide beschrijving bij de camping van uw keuze. Bekijk o.a.

Bekijk alle Grand Lodgetent vakanties
safaritent noorder sandt

Safaritenten

De leukste Glamping vakantie beleeft u in een Safaritent! De sfeervolle safaritent is de beste keus indien u 'het buitenleven' wilt combineren met comfort. De compleet ingerichte safaritenten zijn voorzien van comfortabele bedden, een keukengedeelte met koelkast, afgescheiden slaapruimtes en zijn veelal voorzien van een houten vlonder terras. Ziet u zichzelf al zitten op het terras?

Wij bieden u verschillende type Safaritenten aan welke ook verschillend zijn ingericht. U vindt een uitgebreide beschrijving bij de camping van uw keuze. Bekijk o.a.

Bekijk alle Safaritent vakanties
Lodgetent Sand

Lodgetenten

Een Lodgetent biedt u veel ruimte en comfort! De Lodgetenten beschikken over verhoogde houten veranda's welke volledig overdekt zijn. De Lodgetenten Purple en Sand beschikken niet over een douche, echter de Lodgetent Purple beschikt wél over een toilet. Verder hebben de Lodgetenten gescheiden slaapcabines voorzien van échte bedden en een keukengedeelte met koelkast en vriesvak.

Wij bieden u twee types Lodgetenten aan welke ook verschillend zijn ingericht. U vindt een uitgebreide beschrijving bij de camping van uw keuze. Bekijk o.a.

Bekijk alle Lodgetent vakanties