Luxe accommodaties

Huur een Bungalowtent, Safaritent, Lodgetent of Stacaravan bij Rent-a-Tent

Kamperen bij Rent-a-Tent betekent kamperen zonder zorgen. Bij aankomst op uw camping staat de compleet ingerichte accommodatie al voor u klaar. De bungalowtent is zeer ruim en praktisch ingedeeld, met gescheiden slaapcabines, echte bedden en een volledig ingerichte keuken. De safaritent geeft net dat beetje extra, met bij de meeste types een houten vlonder en grote luifel. Of kies voor Glamping met de unieke Grand Lodgetent of de Safaritent Olive met eigen badkamer met douche en toilet. Onze luxe stacaravans zijn van uitstekende kwaliteit, comfortabel en volledig uitgerust, zoals u van ons gewend bent.

Bungalowtent Blue voetballende kinderen

Bungalowtenten

Uw luxe, compleet ingerichte bungalowtent staat al voor u klaar op de camping van uw keuze. Geen gesleep of gesjouw met allerlei kampeerspullen en geen gedoe met het opzetten van een bungalowtent; dat hebben wij al voor u gedaan. En hoe! De Rent-a-Tent bungalowtent is ruim en uitgerust met gescheiden slaapcabines voorzien van échte bedden en een keukengedeelte met koelkast en vriesvak.

Wij bieden u verschillende type bungalowtenten aan welke ook verschillend zijn ingericht. U vindt een uitgebreide beschrijving bij de camping van uw keuze. Bekijk o.a.

GlamLodge Molenhof

GlamLodge tenten

De Rent-a-Tent GlamLodge tent is een eigen ontwikkelde tent, ruim en van alle gemakken voorzien. Door de toepassing van een buitenterras met windbescherming heeft deze luxe lodgetent meer privacy en meer comfort dan een standaard bungalowtent. Bij de inventaris van de GlamLodge tent zitten standaard 2 verstelbare relaxstoelen met voetenbank, een skottelbraai en ventilator. De GlamLodge tent heeft een sfeervolle en moderne uitstraling!
Nieuw in 2021: GlamLodge tent Premium met privé sanitair!

Wij bieden u twee type GlamLodge tenten. U vindt een uitgebreide beschrijving bij de camping van uw keuze. Bekijk o.a.

Safaritent Almond

Safaritenten

De leukste glampingvakantie beleeft u in een Safaritent! De sfeervolle Safaritent is de beste keus indien u 'het buitenleven' wil combineren met comfort. De tenten zijn compleet ingericht en beschikken over comfortabele bedden, een keukengedeelte met koelkast, afgescheiden slaapruimtes en zijn veelal voorzien van een houten vlonderterras. Ziet u uzelf al op het terras zitten ?

Wij bieden u verschillende types safaritenten aan welke ook verschillend zijn ingericht. U vindt een uitgebreide beschrijving bij de camping van uw keuze. Bekijk o.a.

Lodgetent Cream

Lodgetenten

Een Lodgetent biedt u veel ruimte en comfort! Lodgetenten beschikken over een verhoogde houten veranda, welke volledig overdekt zijn. De Lodgetenten zijn niet van een douche voorzien, echter beschikt de Lodgetent Purple wél over een toilet. Verder zijn de tenten voorzien van gescheiden slaapcabines, échte bedden en een keukengedeelte met koelkast en een vriesvak.

Wij bieden u vier types lodgetenten aan, welke ook verschillend zijn ingericht. U vindt een uitgebreide beschrijving bij de camping van uw keuze. Bekijk o.a.

Grand Lodgetent 8 persoonsaccommodatie

Grand Lodgetenten

Wilt u het echte kampeergevoel van een bungalowtent combineren met het comfort van een stacaravan? Kies dan voor een Grand Lodgetent! In een luxe Grand Lodgetent wordt het kamperen echt een ware belevenis met een 'glamorous' tintje. De ruime en luxueus ingerichte Grand Lodgetenten zijn o.a. voorzien van een badkamer. Vier uw vakantie in alle comfort gecombineerd met de natuurlijke omgeving en de vrijheid van de camping.

Wij bieden u twee type Grand Lodgetenten aan. U vindt een uitgebreide beschrijving bij de camping van uw keuze. Bekijk o.a.

Stacaravan Mango Rent-a-Tent

Stacaravans

Geniet van luxe en comfort in een compleet ingerichte stacaravan. Een eigen badkamer met douche, toilet, warm en koud water; dit zijn slechts enkele voordelen van het doorbrengen van uw vakantie in één van onze luxe stacaravans. Er zijn verschillende type stacaravans, ieder met een eigen indeling. Alle modellen hebben een ruim woon- en slaapgedeelte, een volledig ingerichte keuken en twee of drie slaapkamers.

Wij bieden u verschillende type stacaravans aan, welke ook verschillend zijn ingericht. U vindt een uitgebreide beschrijving bij de camping van uw keuze. Bekijk o.a.