Rent-a-Tent parasol

Onbezorgd kamperen
met Rent-a-Tent

Het hele jaar leeft u toe naar de vakantie: het moment om van een onbezorgde tijd te genieten en te kamperen in een ingerichte tent. Verken charmante stadjes, lig heerlijk op het strand onder een stralende zon of ontdek de mooiste plekken van Europa. Klaar om samen nieuwe herinneringen te maken?

Of u nu met het hele gezin de zon, zee en het strand opzoekt aan de Spaanse Costa Brava of liever met zijn tweetjes idyllisch kampeert op een kleinschalige camping in Slovenië: Rent-a-Tent biedt voor élk wat wils!

Ontdek de mooiste plekken van Europa

Elk jaar regelen wij de vakanties van duizenden vakantiegangers in Europa: van Italië, Frankrijk, Spanje en Nederland tot Kroatië en Slovenië. In wel negen landen. Onze missie is om u op al onze bestemmingen een comfortabele en luxe glamping- of kampeervakantie aan te bieden en onze gasten een prachtige vakantie te bezorgen. Door glamping, een ruim aanbod en gastvrijheid op locatie, maar ook door een gezonde dosis Twentse nuchterheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ons motto: Heerlijk buiten kamperen mét de luxe van thuis!

Glamping

Kamperen wordt pas echt een ware belevenis met glamping: een combinatie van glamour én kamperen. Vier vakantie in alle comfort en kampeer in een ingerichte tent, inclusief eigen douche, toilet, ruime keuken en slaapkamers. Ervaar een ultiem buitengevoel in de Grand Lodgetent, die de eigenaar heer Gersen zelf heeft ontwikkeld. De royale Grand Lodgetent is een ruime canvas-/lodgetent van 50 m², inclusief eigen (buiten)keuken, badkamer, toilet of drie slaapkamers. En geniet in de zespersoons GlamLodge, een betaalbare glampingaccommodatie zonder sanitaire voorzieningen, heerlijk onder de luifel.

Volop keus en dagelijkse flexibiliteit

Een comfortabele en luxe campingvakantie in een ingerichte tent of stacaravan boekt u bij Rent-a-Tent. Ga heerlijk op vakantie in een compleet ingerichte bungalow-, safari- of lodgetent of moderne stacaravan. Het aanbod is groot: naast zes stacaravanmodellen zijn er dertien verschillende soorten tenten. Onze aankomstdag is flexibel: bij Rent-a-Tent mag u op elke dag op de camping aankomen en vertrekken. Op deze manier ontwijkt u op drukke zaterdagen files op de autosnelwegen. Genoeg keus en volop flexibiliteit!

Gastvrijheid op locatie

Uniek is dat op alle campings – Kroatië uitgezonderd- onze Nederlandstalige gastheren- en vrouwen het eerste aanspreekpunt vormen. De beheerders kennen Europa als geen ander en weten vaak de leukste plekjes in de omgeving te vinden. Ze zorgen ervoor dat uw accommodatie bij aankomst schoon en netjes is, regelen de in- en uitcheck en nemen ze eventuele klachten op, om ze indien mogelijk te verhelpen. Door deze persoonlijke benadering begint uw vakantie pas echt.

Twentse nuchterheid

Rent-a-Tent is een Twents familiebedrijf van de familie Gersen, gevestigd in het buitengebied van Markelo. Gedegen vakkennis, jarenlange reiservaring én een gezonde dosis Twentse nuchterheid zit in ons DNA verweven. We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur via telefoon, e-mail en de chatfunctie van onze site.

Onze missie is simpel: het verzorgen van onvergetelijke vakanties op de allermooiste bestemmingen van Europa. En dat lukt aardig, al sinds 1987!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Rent-a-Tent spant zich in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dat betekent dat wij zoveel mogelijk rekening houden met de impact van onze bedrijfsvoering op milieu, mens en maatschappij. Zo hebben we op het dak van ons kantoor zonnepanelen aangebracht en wordt het afval en papier op de campings en ons kantoor zoveel mogelijk gescheiden. Onze tentenbouwers, gastheren en gastvrouwen op de campings zijn veelal gepensioneerden: voor hen bieden wij na het arbeidsproces een passende bezigheid op campings in binnen- en buitenland. Tot slot is een aantal kantoormedewerkers AED-gecertificeerd en bedienen zij in noodsituaties het AED-apparaat, dat aanwezig is in ons kantoorpand.

Ervaringen van onze klanten

Familie Strijker op Camping Vilanova Park in Costa Dorada: ,,Vanuit Rent-a-Tent was alles prima geregeld. Een mooie en ruime tent waar we zo in konden en die van alle gemakken was voorzien. Twee grote zwembaden en veel te doen voor de kinderen. Sitges is een geweldig plaatsje dichtbij het park in de buurt. Rent-a-Tent is zeker een aanrader.”

Familie Rummenie op Camping la Masia: ,,Alle vragen zijn snel en netjes afgehandeld. Was ook netjes overgebracht naar de hostes op camping La Masia. Hostesses van Rent-a-Tent waren top! Klantvriendelijk en verzorgend. Hele gezellige mensen die weten hoe ze hun klanten een topvakantie kunnen bieden!"

Vragen beheerders Rent-a-Tent receptietent

Vacatures

Werken bij Rent-a-Tent? Bekijk alle vacatures voor werkzaamheden op het kantoor te Markelo of als op- afbouwer of beheerders op de camping in binnen- en buitenland.

Kinderen aan de rand van het zwembad

Goed om te weten

Alle informatie die goed is om te weten voor u boekt of voor u op vakantie gaat.

Rent-a-Tent parasol

Rent-a-Tent in de media

Rent-a-Tent in de media via TV, radio, kranten en magazine. Lees op deze pagina al het nieuws van onze organisatie in binnen- en buitenland.

Bungalowtent Blue Parco delle Piscine Parasol

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Laat het ons weten!

Rent-a-Tent
Veldweg 4
7475 NS Markelo
Nederland
Tel.: 0547- 36 40 80
E-mail: info@rent-a-tent.nl