Rent-a-Tent parasol

Rent-a-Tent

Voor de mooiste campingvakanties

Wie zijn wij?

Wij zijn Rent-a-Tent, al meer dan 30 jaar een begrip als het neer komt op comfortabele en luxe campingvakanties. Rent-a-Tent kent drie soorten medewerkers. Allereerst zijn er onze collega’s die werken vanuit ons kantoor in de mooie en landelijke omgeving van Markelo. Ons kantoorteam is een jong en dynamisch team, dat alles voor u regelt! Wij hebben ook nog collega’s die ons vertegenwoordigen op de campings. Groot voordeel voor u. Dit zijn allemaal mensen die Nederlands spreken. Dus nooit meer inchecken in het Frans op een Franse camping, u kunt gewoon in het Nederlands inchecken. Als laatst zijn er onze collega’s van de op en afbouw. Deze collega’s reizen door heel Europa om onze tenten en stacaravans klaar te maken voor uw aankomst. Zoals al eerder aangegeven zijn wij al 30 jaar actief en zijn wij al 30 jaar een begrip als het neer komt op luxe en comfortabele campingvakanties. Wat anderen glamping noemen, noemen wij gewoon ons aanbod. Wij bieden u vele campings in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Slovenië en Kroatië. En elk jaar breiden wij uit. Wij hebben dus voor een ieder wat wils!
In Kroatië wordt u ontvangen door Engelssprekende medewerkers

Bepaal zelf uw aankomst- en vertrekdag

Wij hanteren geen vaste wisseldagen, tenzij anders vermeld en uiteraard voor zover passend in onze planning. Hoe eerder u uw luxe accommodatie boekt, hoe groter de kans dat de door u gewenste periode nog beschikbaar is.

Fraaie accommodaties tegen scherpe prijzen

Bij ons reserveert u een bungalowtent, safaritent, lodge tent, stacaravan of onze prachtige Grand Lodgetent, die wij zelf ontwikkeld hebben. Daar zijn wij dus ook erg trots op. Kamperen in een Grand Lodgetent is wat wij noemen echt glamping! Wij werken altijd met jonge en degelijke materialen zodat we u de beste prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Wij besteden veel aandacht aan mooie en schone accommodaties, zodat u volop kan genieten van uw vakantie.

Nederlandse gastechtparen op de camping

Zoals al eerder vermeld hebben wij Nederlandse gastechtparen op de camping aanwezig. Nooit meer inchecken in een vreemde taal. Gewoon gemakkelijk in het Nederlands. Onze beheerder dragen de zorg en verantwoording voor uw accommodatie. Zij zijn tevens uw eerste aanspreekpunt. In Kroatië wordt u ontvangen door Engelssprekende medewerkers

Gevarieerde keuze

Bij Rent-a-Tent vinden we het belangrijk dat u zelf uw vakantie kan samenstellen. Daarom bieden wij u een ruime en gevarieerde keuze met 13 verschillende tenten en 6 soorten stacaravans. Tevens bieden wij u een uitgebreid aanbod in campings. Bij Rent-a-Tent verhuren we accommodaties op grootschalige familiecampings met veel faciliteiten. Maar we verhuren ook kleinschalige landelijke campings aan via ons label Tentsetters. Kortom bij ons is er voor ieders wil een camping te vinden!

Vragen beheerders Rent-a-Tent

Vacatures

Werken bij Rent-a-Tent? Bekijk alle vacatures voor werkzaamheden op het kantoor te Markelo, of als op- afbouwer of beheerders op de camping in binnen- en buitenland.

Kinderen aan de rand van het zwembad

Goed om te weten

Alle informatie die goed is om te weten voor u boekt of voor u op vakantie gaat.

Rent-a-Tent parasol

Rent-a-Tent in de media

Rent-a-Tent in de media via TV, radio, kranten en magazine. Lees op deze pagina al het nieuws van onze organisatie in binnen- en buitenland.

Bungalowtent RAT Parco delle Piscine

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Laat het ons weten!

Rent-a-Tent
Veldweg 4
7475 NS Markelo
Nederland
Tel.: 0547- 36 40 80
E-mail: info@rent-a-tent.nl