Veelgestelde vragen

Kan ik een voorkeur voor een plek doorgegeven?

Dat is mogelijk! Wij doen onze uiterste best om met voorkeuren zoveel mogelijk rekening te houden, echter betreft een voorkeur nooit een garantie.

De enige voorkeur die wij kunnen garanderen, is voor accommodaties bij elkaar. Hiervoor wordt een toeslag van € 25,- per accommodatie in rekening gebracht.

Hoe groot zijn de plekken op de camping?

Over het algemeen kan gezegd worden: hoe verder naar het zuiden, hoe kleiner de plaatsen. In Italië en Spanje zijn de plaatsen over het algemeen kleiner vergeleken met bijv. Frankrijk.

Ruimere plaatsen zult u voornamelijk in het binnenland vinden (voornamelijk in Frankrijk). Campings aan de kust zullen over het algemeen weer wat kleinere plaatsen hebben.

Mag ik bijzettentje meenemen en plaatsen?

Op elke campingpagina staat onder het kopje; "Diversen" beschreven of het meenemen van een bijzettentje toegestaan is. Het maximum aantal personen van de accommodatie mag niet door middel van een bijzettentje worden overschreden.

Een bijzettentje moet altijd bij boeking worden aangegeven.
U kunt via Rent-a-Tent geen bijzettentje huren.

Wat houdt het maximum aantal personen in?

Voor elke accommodatie wordt een maximum aantal personen weergegeven, waarbij dit over het algemeen 6 personen (inclusief baby's) is. Wij adviseren een accommodatie, voor uw comfort, niet met het maximum aantal personen (zeker in het geval van enkel volwassenen) te betrekken, daar de leef- en slaapruimte beperkt zal zijn.

Kan ik mijn elektrische aparaten meenemen en aansluiten?

De elektrische aansluiting is berekend op laag stroomverbruik (220 volt/4 amp.) en is daarom niet geschikt voor veel gebruikende apparaten. Het opladen van mobiele telefoons is uiteraard wel mogelijk

Kan ik mijn auto bij de accommodatie parkeren?

Op de meeste campings is dit inderdaad mogelijk. Echter kan dit per camping en land verschillen. Veelal hebben campings in met name Spanje, Italië en Nederland centrale parkeerplaatsen.

Indien van toepassing geldt als regel: per accommodatie is één auto toegestaan. Een tweede auto zal veelal op een parkeerplaatst geparkeerd moeten worden, hiervoor bestaat de mogelijkheid dat voor een extra auto betaald moet worden. Dit dient ter plaatse te worden voldaan.

Mag ik op de camping barbecueën?

Op elke campingpagina staat onder het kopje; "Diversen" beschreven of barbecueën (elektrisch, op gas en/of op houtskool) op een camping toegestaan is.

Tijdens een seizoen is het mogelijk dat het gebruik van (houtskool)barbecues op last van de camping/lokale autoriteiten wordt verboden, bijvoorbeeld in verband met (extreme) droogte.

Kan ik mijn elektrische auto op de camping opladen?

Jaarlijks is er op steeds meer campings de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden. Wanneer een camping over laadpalen beschikt dan wordt dit onder het kopje; "Diversen" beschreven.

Houdt er rekening mee dat er veelal maar enkele laadpalen op de campings beschikbaar zullen zijn, het is hierdoor mogelijk dat er wachttijden kunnen zijn.

Mag ik een huisdier meenemen?

Op elke campingpagina staat onder het kopje; "Diversen" beschreven of een huisdier op de camping toegestaan is.

Het verschilt daarbij per accommodatie of een huisdier is toegestaan. Veelal geldt de regel dat in accommodaties met sanitair huisdieren niet zijn toegestaan.

Een huisdier kunt u tijdens boeken van uw vakantie bij boeken, de kosten hiervoor bedragen € 9,- per nacht. Een huisdier dient altijd bijgeboekt te zijn.

Kan ik een optie krijgen?

Wij werken niet met opties, dit om te voorkomen dat wij anderen teleur moeten stellen.

Het lukt mij niet om online te boeken. Wat moet ik doen?

Wij adviseren u in het voorkomende geval contact met ons op te nemen.

Hoe kom ik aan een kortingscode?

Kortingscodes geven wij weg op o.a. beurzen of in onze nieuwsbrieven wanneer er acties gelden.

Hoe moet ik betalen?

Voor betalingsvragen hebben wij een speciale pagina gemaakt.
Bekijk de betalingspagina

Is het verplicht van zaterdag tot zaterdag te boeken?

Nee! U kunt in de Rent-a-Tent accommodaties op elke willekeurige dag van de week aankomen of vertrekken. Uw reservering dient alleen aan te sluiten op een vorige of volgende reservering.

Kan ik mijn reservering nog wijzigen?

Dat is mogelijk. Wij hebben voor wijzigingsvragen een speciale pagina gemaakt, bekijk de wijzigingspagina.

Ik wil graag meerdere campings met elkaar combineren. Kan dit online ingeboekt worden?

U kunt dit inderdaad online inboeken, wanneer u in het boekingsscherm op "Een andere camping of accommodatie bijboeken" klikt kunt u een tweede camping bijboeken. Al helpen wij u uiteraard graag telefonisch bij het maken van een reservering!

Wanneer ontvang ik mijn voucher

Zodra wij uw volledige betaling hebben ontvangen sturen wij u het voucher, ca. 14 dagen voor aanvang van uw vakantie, per e-mail toe.

Ook kunt u gemakkelijk het voucher inzien via Mijn Rent-a-Tent!

Is het mogelijk om een linnenpakket bij te boeken?

Beddengoed en bedlinnen dient u zelf mee te nemen. Op een aantal campings is het wel mogelijk om bedlinnen bij te boeken. Dit wordt als extra tijdens het boeken vermeld.

Hoe zit het met zwembadregels?

Op sommige campings is het verplicht om een badmuts (met name in Italië) of een strakke zwembroek (met name in Frankrijk) te dragen. Indien van toepassing staat dit op de campingpagina onder het kopje; "Faciliteiten" beschreven.

Tijdens de siësta (welke voornamelijk in Spanje en Italië wordt gehouden) zijn faciliteiten zoals de zwembaden veelal gesloten.

Welke kosten komen er bij als ik een boeking maak?

De weergegeven prijzen op onze website zijn exclusief reserveringskosten (á € 24,-), lokale heffingen en eindschoonmaakkosten (indien van toepassing). Bij enkele accommodaties is de prijsopbouw o.b.v. 4 personen en wordt er nog een toeslag gerekend voor extra personen.

Indien u optionele extra's (bedlinnen, verzekeringen, kinderartikelen of een huisdier) bij wenst te boeken dan worden hiervoor ook de kosten in rekening gebracht.

Mag ik bij de camping vissen?

Op verschillende campings met meren/rivieren is het toegestaan om te vissen, dit wordt veelal op de campingpagina weergegeven, dit kan echter per jaar verschillen op last van de camping/lokale overheid.

Om te vissen in Nederland of het buitenland is vrijwel altijd een visvergunning benodigd, daarbij gelden er veelal regels over bijvoorbeeld de locaties, tijdstippen en het teruguitzetten van de vis. Lees u daarom voor uw vakantie goed in!

Ik ben vergeten een reis -en annuleringsverzekering af te sluiten. Kan dit alsnog?

Voor de reisverzekering kan dit tot de dag van vertrek. Een annuleringsverzekering kan nog tot 7 dagen na boeking worden afgesloten. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat ontvang ik bij het huren van een babypakket?

Bij het huren van een babypakket ontvangt u een kinderstoel, een kinderbed en een kinderbad.
De kosten voor het pakket zijn € 3,- per nacht (kosten kunnen per camping verschillen).

Wij adviseren u zelf een matrasje mee te nemen.

Hoe annuleer ik?

Voor betalingsvragen hebben wij een speciale pagina gemaakt.
Bekijk de annuleringspagina

Niet gevonden wat u zocht?

Zwembad Bella Austria

Rent-a-Tent Reisadvies

U wilt graag een reservering maken voor een vakantie, echter u twijfelt over de actuele situatie en de toekomst. Dat is zeer begrijpelijk! Rent-a-Tent wil u graag informeren over het reisbeleid in deze "bijzondere" tijden.

Verzekeringen V1

Verzekeringen

Voorkom hoge kosten bij onvoorziene omstandigheden!

Sluit bij uw vakantie een reis- en/of annuleringsverzekering af en voorkom eventuele kosten.

Boekingsvoorwaarden v1

Boekingsvoorwaarden

Zoekt u de boekingsvoorwaarden?

Klik dan op "Zie boekingsvoorwaarden"

Klantenservice v2

Klantenservice

Heeft u vragen?
Bekijk onze Klantenservice pagina!