Campingvakantie België

Campingvakanties in België

Huur een Bungalowtent of Stacaravan in België

Lekker weekje fietsen of wandelen in België? Huur een ingerichte bungalowtent of stacaravan in België! Breng een bezoek aan de grote steden Brussel, Antwerpen, Brugge of Gent. Wie liever actief is, kan in de buitenlucht uitwaaien. Langs de kust, in het polderland of in de eindeloze heide- en bosgebieden. Of laat u uitdagen door de Ardennen: op de fiets of in een kano. U wandelt er door talrijke schilderachtige dorpjes die in de valleien genesteld zijn. Even bijkomen kunt u aan de Noordzeekust.

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
Oostende Belgie zee
Brugge
België
Bekijk alle fotos (4)

België is voor Nederlandse toerist een geliefde vakantiebestemming of het nu voor een weekend, midweek of week is. Onze zuiderburen staan bekend om het lekkere Vlaamse taaltje, hun Bourgondische inslag en de ambachtelijke bieren.

Maar België staat ook bekend om haar taalstrijd waarin de Vlaamse en Walloonse bevolking lijnrecht tegenover elkaar staan. Tijdens uw verblijf in België zult u hier echter weinig van merken.

België kent prachtige natuurgebieden zoals de Ardennen, de Kempen en de Vlaamse Ardennen.

De Belgische kust kenmerkt zich door interessante badplaatsen en lange stukken zandstrand en duinen die soms nog echt ongerept zijn. Vanaf mei t/m september is het hier heerlijk vertoeven. Onze camping bevindt zich in Westende net achter de duinen dus het strand ligt binnen handbereik. Of kies voor camping Nieuwpoort

En wist u dat

  • Napoleon definitief werd verslagen in het Belgische Waterloo
  • De Belgische kusttram de langste tramlijn ter wereld is
  • Er in België meer dan 800 soorten bier wordt gebrouwen
  • De saxofoon is uitgevonden door een Belg evenals de BMI (Body Mass Index)