Campingvakanties in België

Huur een Bungalowtent in België

Een heerlijk weekje fietsen of wandelen in België? Bezoek prachtige steden als Brussel, Antwerpen, Brugge of Gent! Bent u graag actief in de buitenlucht? Waai uit langs de Noordzeekust, in het polderland en in de eindeloze heide- en bosgebieden. Of laat u uitdagen door de Ardennen en maak een ontspannen fiets-, wandel-, of kanotocht.

 België
België familie
Brugge
Bekijk alle fotos (4 )

Gastronomisch genieten

Voor veel Nederlandse toeristen is België een geliefde vakantiebestemming. De zuiderburen staan bekend om hun Bourgondische inslag, de prachtige Vlaamse taal en de ambachtelijke bieren.

Bruisende Belgische steden

In Brugge gaat de liefde echt door de maag. In de hoofdstad van West-Vlaanderen bewondert u eeuwenoude straatjes, pleinen en gevels, ontdekt u de smaak en historie van echte friet en proeft u de lekkerste biertjes in een brouwerij. In de duinen op de oosteroever van Oostende ligt Fort Napoleon, één van de voormalige forten die gebouw werd in opdracht van Napoleon. Vanuit de burcht heeft u een grandioos uitzicht over de haven en vuurtoren, geniet u van de lekkerste lokale pintjes in een bierproeverij en brengt u een bezoek aan de escaperoom.

Schitterend natuurlandschap

België heeft, vooral door het Vlaamse Laagland met zijn vlaktes en polders, veel weg van Nederland. Zuidoostelijk van Luik, Namen en Charleroi zijn uitgestrekte bossen en diepe rivierdalen en nog zuidelijker komt u in de ruige Ardennen. In het schitterende middelgebergte zijn ongekend veel wandel- en fietsroutes uitgezet, die met name geschikt zijn sportieve fietsers en/of wandelaars. Struin door de uitgestrekte bossen, bewonder charmante kastelen en abdijen of probeer avontuurlijke sporten uit als kajakken, mountainbiken en bergbeklimmen.

De kust van België

De Belgische Kust kenmerkt zich door interessante badplaatsen en lange stukken zandstrand en duinen, die soms nog echt ongerept zijn. Vanaf mei tot en met september is het hier heerlijk vertoeven! Onze camping bevindt zich in Westende. Camping Kompas Westende ligt net achter de duinen, met het strand binnen handbereik! Of breng uw vakantie door in een ingerichte tent op camping Nieuwpoort, op circa vijf kilometer afstand van de zee.

En wist u dat:

  • Napoleon in het Belgische Waterloo definitief werd verslagen?
  • De Belgische kusttram de langste tramlijn ter wereld is?
  • Er in België meer dan 800 soorten bier gebrouwen worden?
  • De saxofoon is uitgevonden door een Belg evenals de BMI (Body Mass Index)?

Kampeer bij onze zuiderburen, huur een ingerichte bungalowtent in België!