Op vakantie met het vliegtuig?

Zo snel mogelijk uw vakantiebestemming bereiken? Pak het vliegtuig! Rent-a-Tent biedt namelijk veel campings aan op korte afstand van één of meerdere vliegvelden.

Vermijd wegwerkzaamheden, files en lange autoritten en geniet van het prachtige uitzicht vanuit het vliegtuig! Vliegtuigvakanties zijn perfect voor korte vakanties, geniet bijvoorbeeld van een weekje strandvakantie in Spanje of Kroatië tijdens de meivakantie en benut hoge kortingen!

Goed om te weten: alle Bungalowtenten Blue en Coral, Safaritenten Caramel en Taupe en de GlamLodge tenten in Spanje, Italië en Kroatië zijn voorzien van kussens en dekbedden, ideaal voor een vakantie met het vliegtuig!

Vanaf de luchthaven kunt u de campings bereiken via het openbare vervoer of met een huurauto. Rent-a-Tent biedt zelf geen vliegtickets of huurauto's aan. Hiervoor verwijzen wij u naar luchtvaartmaatschappijen en autoverhuurders.

Wilt u meer informatie over een camping dicht bij een vliegveld? Stel gerust uw vraag aan Rent-a-Tent, wij helpen u natuurlijk graag met al uw vragen!

Campings op korte afstand van een luchthaven