Bungalowtent huren in de Ardèche

De Franse Ardèche is wellicht de bekendste streek in Frankrijk. Zij dankt haar naam aan de gelijknamige rivier die in dit deel door een indrukwekkende “gorge” stroomt met daarin de wereldberoemde natuurbrug 'Pont d’Arc.' De natuur is zowel boven als onder de grond bijzonder afwisselend met bergen en vlaktes, ontelbare rivieren en stroomversnellingen, overweldigende gorges, diepe kloven en enorme grotten...

Pont d'Arc
Ardeche waterval
Pont d'Arc foto vakantiegast Les Charmilles
Bekijk alle fotos (4 )

Vakantieplezier voor het hele gezin

Landschappelijk is er wel verschil tussen het warme en het af en toe vlakkere Meridionale zuiden en de stille, zwaar beboste valleien in het noorden van de 'groene Ardèche', maar altijd is er een heerlijk rivierstrand in de buurt waar kinderen niets liever doen dan dammen bouwen. Hier komt u heerlijk tot rust in de natuur en geniet u met volle teugen van een onbezorgde vakantie!

Paradijs voor sporters

Het natuurpark van de Franse Ardèche is een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Het biedt ongerepte en bijzondere verrassingen als een zijderupscultuur, kastanjeboomwijngaarden, bamboebos, authentieke gehuchten en kastelen, burchten en kathedralen. In de vroege zomer staan de velden vol brem, lelies en orchideeën. In de Gorges du Tarn en de Gorges de Ardèche halen de sportieve kano- en kajakliefhebbers hun hart op en genieten ze van overhangende rotsen, de steile wanden en paradijslijk stille stranden langs de oever.

Ervaar het kampeergevoel

Een compleet ingerichte tent huren op een familiecamping in de Ardèche? Ook Rent-a-Tent biedt voor het hele gezin compleet ingerichte bungalowtenten aan! Op een camping van Rent-a-Tent in de Ardèche of de Cevenennen staat uw luxe bungalowtent bij aankomst al voor uw klaar.

Bungalowtent huren in de Ardèche of de Cevennen

Uw bungalowtent is zeer ruim en praktisch ingedeeld en uitgerust met gescheiden slaapcabines, voorzien van uitstekende bedden en prima matrassen. De keuken is voorzien van een koelkast, gasstel, opbergruimte en een complete keukeninventaris. Bovendien brengt u uw vakantie heerlijk buiten in de zon door: in de tenten vindt u stoelen, een tafel en een parasol. Kies voor een grote of kleine camping in de Ardèche en beleef een fantastische vakantie!