Vakantie Atlantische Kust

Tussen Bordeaux en de Spaanse grens ligt de prachtige Franse Atlantische kust, vooral geliefd bij mensen die van zon, zee, strand en cultuur houden. De blauwe golven van de Golf van Biskaje zijn met recht een el dorado voor surfers en windsurfers!

Vieux Port
Bordeaux
fietsen camping le vieux port
Bekijk alle fotos (4 )

Atlantische Oceaan

In het zuidwesten van Frankrijk bevindt zich, direct aan de Atlantische Oceaan, een perfect gebied voor zon-, zee- en strandliefhebbers. Het veelzijdige Les Landes biedt tal van mogelijkheden! Wat dacht u van surfen, golfen, boomklimmen, stand-up paddle, kanoën, kajakken, pirogue, duiken en/of karting?

Culturele bezienswaardigheden

Bewonder pittoreske dorpen als Messanges, Vieux Boucau les Bains, Moliets-et-Mâa en Soustons of bezoek in Landes sfeervolle markten met heerlijke streekproducten. Ontdek tijdens uw vakantie ook de culturele bijzonderheden van de streek Les Landes: de pelote basque (Baskisch kaatsspel), de arena’s en de voorstellingen, de feria’s, maar ook de foie gras en de plaatselijke gastronomie.

Mondaine Biarritz

Vergeet niet een bezoek te brengen aan de bekende badplaats Biarritz met zijn zeemuseum 'Musée de la Mer' en de beroemde 'Rocher de la Vierge', de rots van de maagd. Na een uur heeft u met de auto (30 km) het Franse Baskenland bereikt. Spanje ligt binnen handbereikt: u bent slechts twintig kilometer verwijderd van de Spaanse grens!