Bungalowtent huren in de Bourgogne

‘Leven als God in Frankrijk?’ Dit is mogelijk in de Bourgogne. Wanneer u in deze streek op vakantie gaat, zult u begrijpen wat dit gezegde nu écht betekent. Het gebied is bekend door zijn rijke cultuur, prachtige steden en kastelen, uitstekende wijn en culinaire specialiteiten. Rent-a-Tent biedt op campings in de Bourgogne compleet ingerichte bungalowtenten aan.

Bourgogne
Bourgogne
auxerre bourgondie vaar
Bekijk alle fotos (4 )

Heerlijk fietsen en wandelen

Geniet en kom heerlijk tot rust in de Bourgogne! Fietsers en wandelaars zullen zeker hun hart ophalen en via de talrijke wegen door de bossen en heuvels verrassende dorpen en gehuchten ontdekken. Het Franse gebied is bekend door zijn rijke cultuur, prachtige steden en kastelen, uitstekende wijn en culinaire specialiteiten. In het hart van de Bourgogne ligt het Parc Naturel du Morvan, een beschermd natuurgebied met 180.000 hectare vol uitgestrekte wouden en meren.

Comfortabel kamperen in een bungalowtent

Rent-a-Tent biedt kleine campings aan in de Bourgogne. Bij aankomst staat uw luxe bungalowtent op een mooie camping in de Bourgogne al voor uw klaar. De ruime tent is compleet ingericht en is voorzien van prima spiraalbedden, een kookgedeelte en een terrasset. Werkelijk alles is aanwezig; van blikopener tot theekan. Het enige wat u mee dient te nemen zijn bed- bad-, en keukenlinnen. Maak een keuze en boek uw bungalowtent!