Bungalowtent huren in de Dordogne

Rent-a-Tent biedt compleet ingerichte bungalowtenten aan op familiecampings in de Dordogne, een geliefde vakantiebestemming met een aangenaam klimaat. De rivieren Dordogne en Vézère kronkelen zich door het prachtige, groene heuvellandschap. Ontdek de fantastische omgeving van deze streek op het water!

Rivier Camping Chateau de Verdoyer
Dordogne
Zonnebloemvelden Frankrijk
Bekijk alle fotos (4 )

Bungalowtent huren in de Dordogne en de Gers

Rent-a-Tent biedt luxe bungalowtenten aan in de Gers! In dit prachtige gebied vindt u vrijwel geen industrie, maar juist volledig in tact gebleven, ongerepte natuur. Glooiende heuvels die nauwelijks boven de 200 m reiken, prachtige landschappen en aan de horizon de indrukwekkende Pyreneeën.

Culinair genieten

In dit deel van Frankrijk kunt u heerlijk fietsen en wandelen. In één van de vele betaalbare restaurantjes moet u beslist een smakelijk streekmenu proberen!

Zonnebloemvelden en kastelen

Het gebied is ook uitstekend per auto te verkennen. U rijdt langs uitnodigende wijngaarden, golvende graanvelden en schitterende zonnebloemvelden. Breng ook een bezoek aan één van de prachtige middeleeuwse kastelen, bastides en kathedralen.

Comfortabel kamperen

Beleef een onvergetelijke kampeervakantie, kies voor een luxe bungalowtent op een camping in de Dordogne! Onze tenten zijn compleet en volledig uitgerust met goede bedden, een keukentje en tuinmeubilair. Het enige waarvoor u hoeft te zorgen, is beddengoed en bad- en keukenlinnen. Maak een keuze uit ons aanbod van mooie campings in de Dordogne en geniet met het hele gezin van een welverdiende vakantie!