Bungalowtent huren in de Jura

Rent-a-Tent biedt compleet ingerichte bungalowtenten aan op de mooiste campings in de bosrijke Jura, vanuit Nederland en België gemakkelijk met de auto bereikbaar. De Jura is een gebied van groene, met bloemen bezaaide bergen, dichte bossen en uitgestrekte blauwe meren. De telkens nieuwe en verrassende beelden en uitzichten maken uw wandeling of fietstocht onvergetelijk!

Druk strand Domaine de Chalain
Noord en Oost-Frankrijk
route Jura
Bekijk alle fotos (4 )

Route des Vins du Jura

Diverse wanderoutes voeren u langs watervallen, grotten, meren en hoge toppen. Als u de 80 km lange Route des Vins du Jura volgt, krijgt een goede indruk van het gebied in Oost-Frankrijk.

Overnacht in een bungalowtent

Verblijf in een luxe bungalowtent op een camping in de Jura. Onze bungalowtenten zijn van uitstekende kwaliteit en zijn volledig ingericht, met gescheiden slaapcabines en een garderobe. Het keukentje is uitgerust met een kookgelegenheid, koelkast, opbergruimte en een complete keukeninventaris en u slaapt op een uitstekend bed met prima matras. Door de luifel te openen, kan het ruime zitgedeelte naar buiten toe worden uitgebreid.

Kies voor één van onze topcampings in de Jura! Of u nu voor een levendige of een kleinschalige camping kiest; wij zijn ervan overtuigd dat u het naar uw zin zult hebben!