Bungalowtent huren in de Languedoc-Roussillon

Rent-a-Tent biedt compleet ingerichte bungalowtenten aan op de mooiste campings in de Languedoc-Roussillon, een streek vol contrasten waar de zon permanent schijnt. De zandstranden strekken zich over 200 km uit langs de Middellandse Zee. Van de Camargue tot de Côte Vermeille is de sfeer van de Middellandse Zee alom aanwezig!

Chateau van Puissalicon
Collioure
Collioure uitzicht
Bekijk alle fotos (4 )

Veelzijdige regio

Breng in de Languedoc-Roussillon een bezoek aan de hoofdstad Montpellier, de middeleeuwse stad Carcassonne, Béziers, de hoofdstad van de Languedoc wijnen, Nîmes, de stad met de zeven heuvels of Perpignan, een stad waar de Catalaanse cultuur nog sterk aanwezig is.

Overnacht in een luxe bungalowtent

Op al onze campings in de Languedoc staan de luxe bungalowtenten al voor u klaar. Geen gesleep met spullen; dat hebben wij al voor u gedaan. Onze ruime bungalowtenten zijn praktisch ingedeeld en daarnaast zijn de slaapcabines voorzien van comfortabele bedden. In de voortent is kookgelegenheid.

Het ultieme buitengevoel

Door de aanwezige stoelen, tafel en parasol kunt u daarnaast een groot deel van uw vakantie heerlijk in de buitenlucht doorbrengen! In de Languedoc hebben wij diverse campings geselecteerd, allen geschikt voor families.

Boek vandaag nog uw bungalowtent op uw favoriete camping in de Languedoc!