Bungalowtent huren in de Languedoc-Roussillon

**Rent-a-Tent biedt compleet ingerichte bungalowtenten aan op de mooiste campings in de Languedoc-Roussillon, een streek bekend om zijn contrasten waar de zon altijd schijnt. De zandstranden strekken zich over 200 km uit langs de Middellandse Zee. Van de Camargue tot de Côte Vermeille, de sfeer van de Middellandse Zee is alom aanwezig! Geniet van een luxe kampeervakantie!

Beziers en wijngaarden
Collioure uitzicht
Chateau van Puissalicon
Bekijk alle fotos (4 )

Veelzijdige regio

Geniet tijdens uw vakantie van de prachtige Languedoc-Roussillon. Breng een bezoek aan de hoofdstad Montpellier, de middeleeuwse stad Carcassonne of Béziers, de hoofdstad van de Languedoc. Geniet van de heerlijke wijnen uit de regio. Ook kunt u een bezoek brengen aan Nîmes, de stad met de zeven heuvels of Perpignan, een stad waar de Catalaanse cultuur nog sterk aanwezig is.

Overnacht in een luxe bungalowtent

Op de campings in de Languedoc staan de luxe bungalowtenten al voor u klaar. Na een lange autorit hoeft u uw tent niet meer op te zetten, dat heeft Rent-a-Tent namelijk al voor u gedaan. Onze Bungalowtenten en GlamLodge tenten zijn praktisch en ruim ingericht. Geniet van een heerlijke campingvakantie in de Languedoc-Roussillon

Het ultieme buitengevoel

Door de aanwezigheid van stoelen, een tafel en een parasol kunt u heerlijk genieten van de heerlijke buitenlucht en het warme weer in de regio!

Boek vandaag nog uw bungalowtent op uw favoriete camping in de Languedoc!