Lodgetent huren in Frankrijk

Wilt u bijzonder overnachten op een camping in Frankrijk? Kampeer met een 'glamorous' tintje in de lodgetenten van Rent-a-Tent! Kom tot rust op een veranda of geniet onder de luifel van het buitenleven...

Een Lodgetent biedt u veel ruimte en comfort! Een groot aantal lodgetenten beschikt over een verhoogde houten veranda, welke volledig overdekt zijn. Alle lodgetenten zijn uitgerust met gescheiden slaapcabines, échte bedden en een keukengedeelte met koelkast en een vriesvak.

route Jura
Grand Lodgetent camping Chateau de Montrouant
Saint Tropez
Bekijk alle fotos (4 )

Grand Lodgetent: kampeer in luxe

De ruime, luxe Grand Lodgetent, voorzien van een badkamer en een toilet, is te boeken op een drietal met zorg geselecteerde campings in de Bourgogne, Jura en de Languedoc-Roussillon. Of u rust en ruimte zoekt, verlangt naar een strandvakantie of uitziet naar een actieve vakantie: in Frankrijk is alles is mogelijk!

Safaritent Olive

De Safaritent Olive biedt een prachtige robuuste uitstraling en is voorzien van een badkamer met douche en toilet. Ook het bedlinnen is inclusief. Op het loungeterras kunt u heerlijk relaxen op de loungebedden.

Lodgetent Purple: comfortabel genieten

De comfortabele Lodgetent Purple beschikt eveneens over een toilet en is voorzien van een barbecue (indien toegestaan) en een houten veranda, waar u heerlijk onder de luifel geniet!

Lodgetent Sand

Luxe kamperen in de Franse Alpen? Ga voor de Lodgetent Sand op camping L'Idéal! Deze moderne lodgetent staat in zijn geheel op een houten veranda en beschikt over een overdekt zitgedeelte met een luifel. Op de veranda vindt u bovendien een loungebank, twee verstelbare stoelen en vier kuipstoelen.

Bekijk ons complete aanbod!