Fietsen in Picardië

Stacaravan huren in Picardië

Verblijf in een luxe stacaravan op een camping in Picardië. Het Franse Picardië bestaat uit drie departementen en is een gebied met een tachtig km lange kuststrook, prachtige kliffen en een glooiend achterland bedekt met bossen en akkers en vele mooie waterwegen. Rent-a-Tent biedt u een stacaravan aan op de mooie camping Château de Drancourt.

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
Camping Chateau de Drancourt
Zwembad Château de Drancourt
Bekijk alle fotos (3)

Picardië is een afwisselende regio met een rijke historie en leent zich perfect voor een weekend of zomaar een paar dagen tussendoor. De regio ligt ten noorden van Parijs, is de bakermat van de gotie en bevindt zich immers op een acceptabele rijafstand van de Nederlandse grens. Picardië wordt ook wel gezien als ‘het begin van Frankrijk’, het is immers de regio waar de Franken, de voorouders van de Fransen, ooit neerstreken.

Geniet in deze Franse regio van het luxe en comfort van een stacaravan en combineer het voordeel van uw eigen faciliteiten met de gezelligheid op de camping. Onze stacaravans zijn voorzien van een ruim woon- en slaapgedeelte, een volledig ingerichte keuken en buiteninventaris. Wacht niet langer en boek nu een stacaravan op de kindvriendelijke camping Château de Drancourt in de regio Picardië.

Kinderbad camping Chateau de Drancourt

Camping Château de Drancourt

  • Sfeervolle kasteelcamping
  • Twee zwembaden waarvan 1 overdekbaar
  • Leuke ponyclub voor kinderen
  • Mooie tennis-/midgetgolfbaan
  • Baai van de Somme (9 km)

Stacaravan huren in Picardië

Stacaravan Mango

Stacaravans in Frankrijk

Zoek door al onze mooie stacaravans in Frankrijk en vindt uw ideale vakanie!