Bungalowtent huren in de Vendée

Rent-a-Tent biedt compleet ingerichte bungalowtenten aan op de leukste campings in de Vendée, ideaal voor een familievakantie. Hier lopen de kilometerslange zandstranden langzaam af in de helderblauwe Atlantische Oceaan. Zelfs in het hoogseizoen is er voor iedereen ruimte genoeg!

brug bij Sables d Olonne
Zwembaden in de Vendee
Haven van Sables d Olonne
Bekijk alle fotos (4 )

Fijne vakantiebestemming voor gezinnen

De Vendée is een waar paradijs voor kinderen en liefhebbers van watersport. Het klimaat is er uitstekend, met bijna evenveel zondagen als aan de Rivièra. Het heerlijke, kwalitatief uitmuntende zeewater en de schone, ongerepte stranden maken de Vendée tot een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming.

Heerlijk kamperen in een bungalowtent

Op een camping in de Vendée verblijft u, vlakbij of aan zee, in een compleet ingerichte bungalowtent. Onze comfortabel bungalowtenten zijn volledig ingericht met gescheiden slaapcabines en een garderobe. De tent is uitgerust met goede bedden, een keukentje met kookgelegenheid en koelkast en tuinmeubilair. Bovendien is de inventaris goed en compleet, huurt u de tent voor een goedkope prijs en is alles aanwezig: van blikopener tot theekan. Uw kampeervakantie in Frankrijk begint gelijk!

Maak een keuze uit onze mooie campings in de Vendée. Bekijk ons aanbod en boek een luxe bungalowtent via Rent-a-Tent!