Uitgaan Gardameer

Zoekt u een camping waar qua uitgaan veel te beleven valt? Het Gardameer is het grootste en populairste meer van Italië. Naast veel campings is hier een overvloed aan uitgaansgelegenheden. Het uitgaansleven aan het Gardameer start al vroeg in de avond: in moderne clubs en bars, gezellige kroegen en barretjes en natuurlijk in hippe discotheken, die doorgaan tot in de late uurtjes.

Feestend jongeren Gardameer
Publiek disco Gardameer
jongeren feest Gardameer

Bruisend nachtleven

Ontdek het bruisende nachtleven in Desenzano del Garda, de Italiaanse stad aan het Gardameer met de meeste clubs, bar en discotheken. Rondom het Gardameer rijden tussen campings, een aantal bars en discotheken vele pendelbussen in de zomermaanden. Voor u selecteerden wij de beste uitgaansgelegenheden: van gezellige feestcafés tot exclusieve clubs!

Discotheek Night Festival

Wilt u als jonge vakantieganger uitgaan bij het Gardameer? Op loopafstand van camping Belverde (ca. 300 meter lopen) ligt Discotheek Night Festival. Deze discotheek richt zich met name op de jongere vakantiegangers. De discotheek hanteert een minimumleeftijd van 16 jaar, maar zijn er wel zo af en toe 14+ feesten (waarbij je vanaf 14 jaar naar binnen kan bij de disco).

De discotheek aan het Gardameer is elke avond (in juli en augustus) van ca. 22.00 tot 2.00 geopend. Dat Disco Night Festival een echte discotheek voor vakantiegangers is, blijkt ook uit het aantal campings dat op loopafstand van de disco is gevestigd. Vanaf campings Lido en Delle Rose gaat u lopend naar de discotheek. En vanaf camping Bella Italia rijdt in het hoogseizoen elke woensdag- en zaterdagavond een discobus om uit te gaan bij het Gardameer. Er rijdt een discobus naar discotheek Caverne, vertrek tussen 22.30-22.45 uur.

Luxe discotheek, Biblò

In Desenzano del Garda ligt één van de luxere clubs die u tijdens het uitgaan bij het Gardameer tegenkomt: club Biblò (eerder club Backstage). Een luxe en kleine club die volledig inspeelt op de beleving van de gasten die er komen. Hoewel de club klein is, is de discotheek zeer verfijnd ingericht. Het personeel geeft u met een uitstekende service een echt VIP gevoel en in deze club is een VIP tafel met exclusieve flessen drank geheel normaal! Dit is ook terug te zien in de duurdere entreeprijzen: voor mannen €20 euro (inclusief drankje) en voor vrouwen €10. De discotheek is elke vrijdag en zaterdag geopend en ligt op 5 km van camping Tiglio.

Uitgaan aan het strand, bij Beachclub CocoBeach

Beachclub CocoBeach is een zeer populaire beachclub en tevens één van de mooiste plekken om aan het Gardameer uit te gaan. Geniet op het witte zandstrand van de club van een lekker drankje en dansje. CocoBeach is elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Op elk van deze avonden is er volop muziek en plezier tot laat in de nacht. Camping Piantelle ligt op vijf km afstand van deze populaire beachclub.

Tussen Nederlanders uitgaan bij het Gardameer, bij Discotheek Red Clubbing

Op slechts 2 km van camping La Rocca Manerba ligt de hippe discotheek Red Clubbing, dagelijks geopend. Zoekt u een Nederlands sfeertje tijdens het uitgaan bij het Gardameer? Ga naar Red Clubbing: hier wordt elke maandag de Holland party georganiseerd. De discotheek is vooral populair onder Nederlandse jongeren die verblijven op een camping aan het Gardameer . Tijdens de Holland Party's draaien bekende Nederlandse Dj's als DJ Afro Bros en DJ Tony Star. Op andere dagen staat de discotheek in het teken van thema's: Ladies Night, Sunset Party en nog veel meer. De discotheek is goed bereikbaar en langs diverse campings rijdt een pendelbus.

Gardameer

Meer over het Gardameer

Wilt u meer weten over de regio rondom het Gardameer? Bekijk dan onze speciale Gardameer pagina.

Kaart Europa

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk dan onze Zoek & Boek Pagina.