Disco gardameer DJ

Uitgaan Gardameer

Zoekt u een camping waar qua uitgaan veel te beleven valt? Het Gardameer is het grootste en populairste meer van Italië. Aan het meer liggen veel campings en is er een overvloed aan uitgaansgelegenheden. Het uitgaan bij het Gardameer begint al vroeg in de avond en bestaat uit leuke terrassen, diverse kroegen en barretjes en natuurlijk levendige discotheken die doorgaan tot in de late uurtjes. Vooral in Desenzano del Garda vindt men vele uitgaansmogelijkheden. Rondom het Gardameer rijden vele pendelbussen die mensen van de camping naar de disco brengt en aan het einde van de avond weer terug naar de camping! Hieronder hebben wij een aantal tips voor de beste uitgaansgelegenheden.

Feestend jongeren Gardameer
Publiek disco Gardameer
jongeren feest Gardameer

Discotheek Night Festival

Wilt u als jonge vakantieganger uitgaan bij het Gardameer? Op loopafstand van camping Belverde (ca. 300 meter lopen) ligt Discotheek Night Festival. Deze discotheek richt zich met name op de jongere vakantiegangers. De discotheek hanteert een minimumleeftijd van 16 jaar, maar zijn er wel zo af en toe 14+ feesten (waarbij je vanaf 14 jaar naar binnen kan bij de disco). De discotheek aan het Gardameer is elke avond (in juli en augustus) van ca. 22.00 tot 2.00 geopend. Dat disco Night Festival een echte discotheek voor vakantiegangers is blijkt ook uit het aantal campings wat op loopafstand van de disco zitten, zo kunt u vanaf campings Lido en Delle Rose gemakkelijk lopend naar de discotheek. Vanaf camping Bella Italia rijdt er in het hoogseizoen elke woensdag- en zaterdagavond een discobus om uit te gaan bij het Gardameer!

Luxe discotheek, Biblò

In Desenzano del Garda ligt één van de luxere clubs die u tijdens het uitgaan bij het Gardameer tegen zal komen, club Biblò (eerder club Backstage) is een luxe en kleinere club die volledig inspeelt op de beleving van de gasten die er komen. Hoewel de club klein is, is die ook zeer verfijnd ingericht. Het personeel is zeer professioneel en geeft u met een uitstekende service een echt V.I.P. gevoel. Dit is ook terug te zien in de duurdere entreeprijzen (voor mannen 20 euro inclusief drankje en voor vrouwen 10 euro). Ook een VIP tafel met exclusieve flessen drank is geheel normaal in deze club. De discotheek is iedere vrijdag en zaterdag geopend en ligt op 5 km van camping Tiglio.

Uitgaan aan het strand, bij Beachclub CocoBeach

Beachclub CocoBeach is een zeer populaire beach club, en tevens één van de mooiste plekken om te kunnen uitgaan bij het Gardameer. Hier kunt u op het witte zandstrand van de club genieten van een lekker drankje en dansje. CocoBeach is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Op elk van deze avonden is er volop muziek en plezier tot laat in de nacht. Vanaf camping Piantelle is het maar 5 km naar de populaire beach club.

Tussen de Nederlanders uitgaan bij het Gardameer, bij Discotheek Red Clubbing

Op slechts 2 km van camping La Rocca Manerba ligt de hippe discotheek Red Clubbing. Deze discotheek is elke dag van de week geopend. Indien u op zoek bent naar een Nederlands sfeertje tijdens het uitgaan bij het Gardameer, dan moet u bij Red Clubbing zijn. Elke avond is de discotheek gericht op een ander thema, met name de Holland party die elke maandag wordt georganiseerd wordt veel bezocht door Nederlandse jongeren die op een camping aan het Gardameer verblijven. Op deze Holland Party's staan ook diverse bekende Nederlandse DJ's (zo zijn er in de afgelopen jaren DJ's als DJ Afro Bros en DJ Tony Star bij deze club geweest). Op andere dagen staat de discotheek in het teken van een ladies night, sunset party, two drinks for one party en nog veel meer. De discotheek is goed bereikbaar en daarbij rijdt er een pendelbus (kunt u voor reserveren) langs diverse campings.

Gardameer

Meer over het Gardameer

Wilt u meer weten over de regio rondom het Gardameer? Bekijk dan onze speciale Gardameer pagina.

Kaart Europa

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk dan onze Zoek & Boek Pagina.