Uitgaan Gardameer

Zoekt u een camping waar qua uitgaan veel te beleven valt? Het Gardameer is het grootste en populairste meer van Italië. Naast veel campings is hier een overvloed aan uitgaansgelegenheden. Het uitgaansleven aan het Gardameer start al vroeg in de avond: in moderne clubs en bars, gezellige kroegen en barretjes en natuurlijk in hippe discotheken, die doorgaan tot in de late uurtjes.

Feestend jongeren Gardameer
Publiek disco Gardameer
jongeren feest Gardameer

Bruisend nachtleven

Ontdek tijdens uw kampeervakantie aan het Gardameer het bruisende nachtleven in Desenzano del Garda, de Italiaanse stad aan het Gardameer bekend om haar clubs, bar en discotheken. In de zomermaanden rijden rondom het Gardameer tussen de campings, bars en discotheken vele pendelbussen. Rent-a-Tent heeft enkele van de beste uitgaansgelegenheden geselecteerd: van gezellige feestcafés tot exclusieve clubs!

Discotheek Night Festival

Bent u als jonge vakantieganger opzoek naar uitgaans mogelijkheden bij het Gardameer? Discotheek Night Festival richt zich met name op de jongere vakantiegangers. De discotheek hanteert een minimumleeftijd van 16 jaar, maar organiseerd ook 14+ feesten.

Deze discotheek aan het Gardameer is tijdens juli en augustus elke avond van ca. 22.00 tot 2.00 uur geopend. Dat Disco Night Festival een echte discotheek voor vakantiegangers is blijkt ook uit haar ligging. Vanaf camping Bella Italia rijdt daarnaast in het hoogseizoen elke woensdag- en zaterdagavond een discobus vanaf de camping om uit te gaan aan het Gardameer. De discobus o.a. naar discotheek Caverne, vertrek tussen 22.30-22.45 uur.

Luxe club, Biblò

In Desenzano del Garda ligt één van de luxere clubs die u tijdens het uitgaan aan het Gardameer tegen zult komen, namelijk: club Biblò. Een luxe club waar de beleving van de gasten boven staat! De club is kleiner dan enkele andere clubs aan het Gardameer, maar de club is dan ook zeer verfijnd ingericht. Het personeel biedt uitstekende service, een waar VIP gevoel! Exclusiviteit staat in de club centraal, VIP tafels met exclusieve flessen drank zijn dan ook geheel normaal! De club is tijdens het hoogseizoen elke vrijdag en zaterdag geopend en ligt op 5 km van camping Tiglio.

Uitgaan aan het strand, bij Beachclub CocoBeach

Beachclub CocoBeach aan het Gardameer is een zeer populaire beachclub en tevens één van de mooiste plekken om aan het Gardameer bij uit te gaan. Geniet op het witte zandstrand van de club van een lekker drankje en dansje. CocoBeach is elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Op elk van deze avonden is er volop muziek en plezier tot laat in de nacht.

Tussen Nederlanders uitgaan bij het Gardameer, bij Discotheek Red Clubbing

Tijdens het hoogseizoen, in juli en augustus, is Red Clubbing vrijwel dagelijks geopend. Zoekt u een Nederlands sfeertje tijdens het uitgaan bij het Gardameer? Ga naar Red Clubbing: hier wordt elke maandag de "Dutch Party" georganiseerd. De discotheek is populair onder Nederlandse jongeren die verblijven op een camping aan het Gardameer. Tijdens de Holland Party's draaien bekende Nederlandse Dj's als DJ Afro Bros en DJ Tony Star. Op andere dagen staat de discotheek in het teken van thema's: Ladies Night, Sunset Party en nog veel meer. De discotheek is goed bereikbaar en langs diverse campings rijdt een pendelbus.

Gardameer

Meer over het Gardameer

Wilt u meer weten over de regio rondom het Gardameer? Bekijk dan onze speciale Gardameer pagina.

Kaart Europa

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk dan onze Zoek & Boek Pagina.