Safaritent huren in Italië

Wilt u een compleet ingerichte safaritent huren op een camping in Italië? Vier uw vakantie in alle comfort en kampeer in een ingerichte tent! Uw luxe, compleet ingerichte safaritent staat bij aankomst al voor u klaar, u kunt gelijk van uw vakantie genieten! Rent-a-Tent heeft voor u de mooiste campingvakanties in Italië op een rij gezet.

Toscane
Vespa
Strand Tenuta Primero
Bekijk alle fotos (4 )

Kamperen in Italië

Italië is een heerlijk vakantieland. Het aangename klimaat, waar u al vroeg in het voorjaar van de zon kunt genieten, maakt het land al jaren tot een geliefde vakantiebestemming. Geen land heeft zoveel kunstschatten uit het verleden weten te bewaren en daar zijn de Italianen terecht trots op. De gebieden waar u Rent-a-Tent kunt vinden, behoren tot de meest bezochte en het hoogseizoen in deze streken is dan ook levendig te noemen. Hier heeft u de keuze uit verschillende types safaritenten, met en zonder houten vlonder en sommige zelfs met sanitair zoals de safaritent Ecru en de safaritent Olive.

Rent-a-Tent biedt u diverse types safaritenten op de mooiste campings in Italië. Ook op onze campings in Italië zorgen wij ervoor dat u van alle gemakken voorzien bent.