Landelijk, kleinschalig en sfeervol kamperen

Van Frankrijk en Italië tot aan Slovenië, Duitsland en Nederland: Rent-a-Tent heeft voor u een selectie gemaakt van de mooiste charmecampings in Europa! Huur een luxe en comfortable tent op een landelijke, kleinschalige camping, waar voldoende faciliteiten voorhanden zijn.

Toscane Italië
Meer van Bled in Slovenië
Fietsen in omgeving camping Rio Vantone

Gastvrijheid en ontspanning

Rust, ruimte en ontspanning? Rent-a-Tent biedt verschillende campings aan in landelijke regio's van Frankrijk, Italië, Duitsland, Slovenië en Nederland. Deze familiecampings zijn fraai gelegen aan een prachtig landgoed, historisch kasteel of een idyllisch meer. Deze kleinschalige familiecampings zijn ruim, rustig, bieden meer privacy en hebben de vriendelijke, typisch lokale sfeer behouden.

Schitterende natuur

Tijdens uw verblijf op één van deze charmecampings kunt u genieten in de omgeving van een wandeling in de ongerepte natuur of brengt u een bezoek aan een sfeervolle markt in een klein dorpje. En wat dacht u van een smakelijk streekmenu in één van de vele sfeervolle restaurants? Ontspan in het échte Frankrijk, het authentieke Italië, Duitsland of Slovenië: u zult verstelt staan van de prachtige natuur!

Idyllisch kamperen met Rent-a-Tent

De charmecampings zijn fraai gelegen in regio's die, op het gebied van natuur, klimaat, architectuur en gastronomie, vaak net iets bijzonders te bieden hebben. Mogelijk wordt u gastvrij ontvangen door de campingeigenaar, die u tips kan geven voor de leukste uitstapjes en met veel plezier over de camping kan vertellen. De sfeer, ontvangst, de grootte en de voorzieningen van onze campings zijn zo verschillend, dat wij u graag adviseren om tot de juiste keuze te komen.

Beleef ook het ultieme vakantiegevoel op onze kleinschalige campings!

Onze kleinschalige, idyllische campings:

Top 3 campings Sfeervol & Landelijk

Camping Bled

Camping Bled

Bled-Gorenjska, Slovenië

Zwembad en terras camping Rio Vantone

Camping Rio Vantone

Idromeer, Italië