luxemburg

Campingvakanties in Luxemburg

Huur een Bungalowtent of Stacaravan in Luxemburg.

Op slechts enkele uren rijden van Nederland ligt het schitterende Groothertogdom Luxemburg: tussen Frankrijk, Duitsland en België. Omgeven door prachtige natuur en pittoreske stadjes doet het landschap iets lieflijker aan dan de Belgische Ardennen. Een vakantie in Luxemburg is niet compleet zonder een bezoek aan Luxemburg-stad, tweemaal uitgeroepen tot de Culturele hoofdstad van Europa met UNESCO Werelderfgoed.

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
St. Johns church Luxemburg
Luxemburg
Luxemburg
Bekijk alle fotos (4)

Perfecte uitvalsbasis

Veel Nederlandse toeristen rijden voor hun vakantie in Frankrijk of Spanje door dit kleine landje en zien Luxemburg slechts als tussenstop, terwijl het een enorm verrassende vakantiebestemming is. Het prachtige land is rijk aan van bossen, bergen en valleien, een uitgelezen gebied voor wandelaars en bergbeklimmers. Boek een volledig ingerichte bungalowtent in Luxemburg!

Veelzijdig Luxemburg

Met talrijke musea, prachtige architectuur, kastelen en vestingen, biedt Luxemburg-stad een ongelooflijke waaier van fascinerende culturele plaatsen aan. De kunst en cultuur van Luxemburg zijn een ware weerspiegeling van haar bevolking: uiteenlopend en multicultureel.

Fietsen en wandelen

Laat u betoveren door middeleeuwse dorpen, groene heuvels, bergen, kastelen en wijngaarden langs rivier de Moezel. Fiets heerlijk langs oude spoorlijnen, tunnels en idyllische wijndorpen. De Ardennen, in het noorden van Luxemburg, is met rivieren en beboste valleien een ideaal wandelgebied, terwijl mountainbikers in de uitlopers van de Ardennen genieten.

Europees Parlement

De Luxemburgse taal is een mengelmoes van een beetje Nederlands, een beetje Frans en een beetje Duits. Bijzonder is dat in de gelijknamige hoofdstad het Europees Parlement zetelt en Luxemburg één van de rijkste landen ter wereld is.

Zonnige maanden: mei en juni

Het West-Europese land is een prima vakantieland voor kampeerders. Over het algemeen zijn mei en juni zonnige maanden, in juli en augustus is het aangenaam warm. De Ardennen houden aardig wat regenwolken tegen. Camping Fuussekaul ligt in Heiderscheid en is één van de topcampings van Luxemburg.

Boek een ingerichte bungalowtent op onze kindvriendelijke camping in Luxemburg!

Wist u dat: Luxemburg - als eerste land ter wereld - het openbaar vervoer gratis heeft gemaakt? Dit geldt voor bus, tram en trein.

zwembad camping Fuussekaul

Camping Fuussekaul

Een sfeervolle familiecamping in het hart van natuurpark Boven-sûre

Camping Fuussekaul Animatie VakantieVerhaal

VakantieVerhaal | Feest op camping Fuussekaul

Een animatieclub, zwembad en een campingtreintje: Samantha Vos uit Delft beleefde met haar dochter Keylani een geweldige vakantie op camping Fuussekaul in Luxemburg.