Luxemburg

Campingvakanties in Luxemburg

Huur een Bungalowtent of Stacaravan in Luxemburg.

Boek een volledig ingerichte bungalowtent in Luxemburg, het land dat door de jaren heen een geliefd vakantieland is geworden. De natuur is prachtig, de pittoreske stadjes zijn fraai en het landschap doet iets lieflijker aan dan de Belgische Ardennen, voor wandelaars is het een uitgelezen gebied. Een vakantie in Luxemburg is niet compleet zonder een bezoek aan de stad Luxemburg. Niets voor niets is de stad tweemaal de culturele hoofdstad van Europa geweest. Boek een ingerichte bungalowtent op onze kindvriendelijke camping in Luxemburg!

Vind uw vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
St. Johns church Luxemburg
luxemburg
Luxemburg
Bekijk alle fotos (4)

Op slechts enkele uren rijden van Nederland ligt het Groothertogdom Luxemburg.

Veel Nederlandse toeristen rijden voor hun vakantie in Frankrijk of Spanje door dit kleine landje en maken dankbaar gebruik van de goedkope brandstof. Echter een heleboel Nederlandse toeristen hebben ontdekt dat Luxemburg zelf ook een hele fijne vakantiebestemming is.

De Luxemburgse taal is een mengelmoes van een beetje Nederlands, een beetje Frans en een beetje Duits. Dit kan ook haast niet anders gezien de ligging van het landje ingeklemd tussen België, Duitsland en Frankrijk. In de gelijknamige hoofdstad zetelt het Europese parlement.

De kampeerder is helemaal op zijn plek in Luxemburg. Over het algemeen zijn mei en juni zonnige maanden en in juli en augustus is het aangenaam warm. De Ardennen houden aardig wat regenwolken tegen. Onze camping ligt in Heiderscheid en is een van de top campings van Luxemburg.

zwembad camping Fuussekaul

Camping Fuussekaul