Vakantie Noord-Brabant

Noord-Brabant is één van de meest gevarieerde provincies van Nederland. Gastvrijheid, wandelen, fietsen én culturele uitstapjes; Brabant heeft het allemaal. Daarom is het leven goed in het Brabantse land!

Brabant foto Beekse Bergen
Brabant foto Duinhoeve
Brabant paardrijden foto Duinhoeve
Bekijk alle fotos (4 )

Schitterend natuurschoon

Noord-Brabant is één van de meest gevarieerde provincies van Nederland. Maak eens een dagtocht aan boord van een kajuit om een goede indruk te krijgen van het unieke zoetwatergetijdegebied en Nationaal Park De Biesbosch.

Volop mogelijkheden

Natuurlijk mag een dagje uit naar de wondere wereld van de Efteling in Kaatsheuvel niet ontbreken. De lichtstad Eindhoven heeft een bruisend centrum met een enorm winkelaanbod, ontelbare cafés en restaurants, gezellige terrassen en een levendig uitgaansleven.

Kampeer in een ingerichte tent

Of u nu een weekendje, midweek of langer in Noord-Brabant verblijft: kom middenin de natuur heerlijk tot rust. Slaap comfortabel in de Safaritent Rent-a-Tent Taupe op Vakantiepark Beekse Bergen. Hier waant u zich volkomen in de Afrikaanse sferen, want u kampeert op een leeuwenbrul afstand van zo'n 1250 Afrikaanse dieren.

Of boek een verblijf op Camping Recreatiepark Duinhoeve en overnacht in een compleet ingerichte Bungalowtent Blue of GlamLodge tent van Rent-a-Tent!