Luxe stacaravans bij Rent-a-Tent

Rent-a-Tent is niet alleen dé specialist op het gebied van volledig ingerichte tenten. Bij Rent-a-Tent vindt u ook luxe stacaravans.
Een campingvakantie in een stacaravan kent vele voordelen; een van de grootste voordelen is dat u de luxe en comfort van thuis heeft, terwijl u geniet van het buiten leven op de camping. Onze stacaravans zijn veelal uitgerust met een houten veranda met overkapping. Zo kunt u volop genieten van het buitenleven.
Rent-a-Tent biedt u de stacaravan Lime, geschikt voor maximaal 5 personen en 2 slaapkamers. Deze stacaravan is van alle gemakken voorzien met echte bedden, een compleet uitgeruste keuken en een badkamer.
Ook biedt Rent-a-Tent u de luxe stacaravan Mango, geschikt voor maximaal 6 personen. De stacaravan Mango is standaard uitgevoerd met airconditioning en een houten veranda. In de Mango vindt u een volledig uitgeruste keuken en badkamer. Dit type beschikt over 3 slaapkamers.
Tevens biedt Rent-a-Tent u een assortiment stacaravans van verschillende partners.

Een selectie van de campings waar u een stacaravan kan huren

Niet gevonden wat u zocht?

Op deze pagina vindt u een selectie van de door ons aangeboden stacaravans. Klik op de knop "Zoek stacaravans" en zoek tussen al onze aangeboden stacaravans.

Kids auto stock

Aanbiedingen van Rent-a-Tent

Bekijk alle aanbiedingen en kortingsacties van Rent-a-Tent!