Strandcampings in Nederland

Voor een leuke strandvakantie, aan een mooi strand met een lekker zonnetje, hoeft u helemaal niet ver van huis te gaan. In Nederland kunt u van een leuke strandvakantie genieten! De zomers zijn haast net zo mooi als in Zuid-Frankrijk of Italië. Ook is er geen taalbarrière en hoeft u niet lang te rijden. Van de Zeeuwse en de Noord-Hollandse kust tot Ameland; ontdek de perfecte vakantiebestemming voor een heerlijke vakantie aan zee!

Kinderen op het strand
Zeeland
kindje op het strand

Strandvakantie in Nederland

Nederland is enorm veelzijdig: u ontspant lekker op het strand, maakt een prachtige wandeling in de duinen of winkelt in een van de vele gezellige stadjes.

Zeeland

De brede Zeeuwse stranden - van Domburg tot Renesse en Zoutelande - bieden tal van sportieve mogelijkheden of zijn juist helemaal verlaten. Hierdoor geniet u van het ruisen van de branding en van eindeloze vergezichten. Banjer langs de vloedlijn, ga heerlijk zeilen in de zee of over het Veerse Meer en fiets langs prachtige historische stadjes als Domburg, Middelburg, Vlissingen en Veere!

Noord-Holland

Uitgestrekte stranden, kleurrijke bloemenbollenvelden en sfeervolle boetiekjes? Noord-Holland biedt volop mogelijkheden voor een heerlijke vakantie aan zee! Deze veelzijdige provincie is rijk aan schitterende stranden, waar u heerlijk wandelt en fijne terrasjes vindt. Geniet en onthaast op de stranden langs de Noordzeekust, waar u sfeervolle badplaatsen vindt als Callantsoog, Julianadorp en Petten. Bent u sportief aangelegd? Ga powerkiten of probeer eens een surfles bij de surfschool Callantsoog!

Op circa twee kilometer van de Noordzee ligt Camping Vakantiepark Callassande, de ideale plek voor een heerlijke vakantie aan zee. Het is een fantastische plek om uit te waaien aan de Nederlandse kust, tot rust te komen in een bungalow- of lodgetent en op één van de vele terrasjes te genieten van een hapje en een drankje. Zo heeft camping Callassande een zwembad met een glijbaan en kunt u door de uitstekende ligging alle kanten op. Zo kunt u lekker fietsen langs de kust, heerlijk eten in één van de nabijgelegen restaurants of een bezoek brengen aan bruisende steden als Alkmaar en Den Helder.

Gaat u toch liever elders in Europa op strandvakantie? Lees de pagina strandvakantie in Europa!

Luchtfoto Strand camping Serignan Plage

Strandcampings in Frankrijk

Wit zandstrand camping Bella Sardinia

Strandcampings in Italië

Rovinj - Kroatie

Strandcampings in Kroatië

Costa Brava

Strandcampings in Spanje