Wijzigen

Hoe kan ik mijn adres/telefoonnummer wijzigen?

Wijzigingen met betrekking tot uw persoonsgegevens (naam, adres, telefoonnummer) kunt u zelf gemakkelijk aanpassen in Mijn Rent-a-Tent.

Wijzigingen omtrent uw mailadres kunt u het beste per e-mail doorgeven om misverstanden te voorkomen. Gebruik hiervoor het contactformulier onder vermelding van uw reserveringsnummer.

Kan ik een wijziging in de reservering maken, zoals de datum?

Het wijzigen van bijvoorbeeld de datum, de accommodatie, of de camping, nadat u uw reservering heeft gemaakt is, is in sommige gevallen mogelijk. Dit is echter afhankelijk van de beschikbaarheid.

In sommige gevallen gelden er voor campings of accommodaties vaste aankomst- en vertrekdagen, waardoor alleen binnen deze dagen gewijzigd kan worden.

Voor een wijziging worden veelal kosten in rekening gebracht omtrent een meer/minderprijs. Tevens worden er € 25,- wijzigingskosten in rekening gebracht door Rent-a-Tent. Op alle wijzigingen zijn onze boekingsvoorwaarden van toepassing.

Kan ik nog een persoon bijboeken?

Dit is afhankelijk van het type accommodatie dat u gereserveerd heeft en hoeveel personen er al gereserveerd staan. Vele accommodaties zijn bijvoorbeeld geschikt voor maximaal 6 personen (inclusief baby's), dit maximum mag nooit overschreden worden.

Voor extra personen dienen lokale heffingen betaald te worden, daarnaast is het mogelijk dat er personen toeslagen in rekening worden gebracht.

Niet gevonden wat u zocht?

Verzekeringen V1

Verzekeringen

Voorkom hoge kosten bij onvoorziene omstandigheden!

Boek een reis- en/of annuleringsverzekering bij uw vakantie en voorkom eventuele kosten.

Boekingsvoorwaarden v1

Boekingsvoorwaarden

Zoekt u de boekingsvoorwaarden?

Klik dan op "Zie boekingsvoorwaarden"

Klantenservice v2

Klantenservice

Heeft u vragen?

Bekijk onze Klantenservice pagina!