GlamLodge tent Rent-a-Tent

Rent-a-Tent in de categorie Beste Campingaanbieder

Elk jaar gaan de Zoover Awards op zoek naar de beste en populairste reisorganisaties van Nederland. Iedereen kon zijn of haar stem uitbrengen in de verschillende categorieën. Ook Rent-a-Tent deed dit jaar mee in de categorie Beste Campingaanbieder. Stemmen was mogelijk tot 7 maart, de stemronde is momenteel dus gesloten. Graag willen wij iedereen bedanken die gestemd heeft op ons!

Na de stemronde werd het al snel duidelijk dat Rent-a-Tent was genomineerd in de categorie "Beste Campingaanbieder". Dit betekend dat Rent-a-Tent op 27 maart naar de feestelijke uitreiking mag in Amsterdam.

Op 27 maart is een delegatie van ons kantoor naar de feestelijke uitreiking geweest in Amsterdam. Met grote trots kunnen wij meedelen dat Rent-a-Tent in de categorie Beste Campingaanbieder een 9,2 heeft mogen ontvangen. De prijs is in ontvangst genomen door onze directeur, de heer Gersen!

Wij willen graag iedereen bedanken voor het stemmen en de waardering die u ons gegeven heeft! Wij zijn erg blij en trots op de gekregen 9,2!

Zoover Awards
Zoover Award 2e prijs
Winnaars Campingvakanties